Hotel Rivulus
Baia-Mare

Str. Culturii, nr. 3

Localizare

Hotelul este situat la 10 minute de mers pe jos de centrul istoric al orașului.

Descriere HotelRivulusBaia-Mare

Hotelul Rivulus are o capacitate de cazare de 60 de camere dispuse în: 36 camere duble, 18 camere cu pat matrimonial și 6 camere cu un pat. Acestea sunt atent mobilate și dotate cu: tv, telefon cu acces internațional, internet wireless, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr.

Restaurantul își întâmpină oapeții cu specialități culinare italienești și românesti, într-o atmosferă relaxantă. Barul stă la dispoziția clientilor cu o gamă largă de băuturi și variate sortimente de înghețată. Pentru seminarii, conferințe sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferințe, cu o capacitate de 70 de persoane, ce este dotată la standarde internaționale: videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, instalație de sonorizare.

Hotelul oferă și o serie de servicii, precum: spălătorie şi călcătorie, apel de trezire la ora solicitată, parcare, servicii de copiere, fax, rent-a-car.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Parcare Restaurant Sală de conferinţe Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora13:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Baia-Mare