Hotel Roberto
Sinaia

Str. Mihail Kogălniceanu, nr. 39

Localizare

Hotelul este situat la 10 minute de centrul oraşului și telecabină.

Descriere HotelRobertoSinaia

Hotelul Roberto are o capacitate de cazare de 27 de locuri dispuse în: 11 camere cu două paturi și trei apartamente, din care unul de lux dotat cu jacuzzi. Fiecare camera este mobilată unic și dotată corespunzător: telefon, televiziune prin cablu, mini bar, internet, baie proprie cu cabină de duș sau cadă, terasă.

Mesele se pot servi în unul din cele două restaurante ale hotelului, cu specific internațional și tradițional românesc, iar la bar se servește o gamă largă de băuturi, într-o atmosferă intimă. Întâlnirile de afaceri sau seminariile se pot organiza în sala de conferințe, ce are o capacitate de 30-40 locuri, dotata cu: flipchart, videoproiector și ecran de proiecție, salon cofee break.

Hotelul oferă și o serie de facilități, precum: room-service, seif, curățătorie, servicii secretariale, servicii poștale, apel de trezire la ora solicitată, informații turistice, parcare.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Sinaia