Hotel Rowa Dany
Sinaia

Bld.Carol I, nr. 46

Localizare

Hotelul este situat în centrul stațiunii, aproape de obiectivele turistice.

Descriere HotelRowa DanySinaia

 Hotelul Rowa Dany are o capacitate de cazare de 140 de locuri dispuse în: 66 camere duble și 4 apartamente. Camerele sunt mobilate elegant și dotate la standarde internaționale: TV LCD, minibar, telefon cu acces internațional, internet prin cablu și wirless, seif, aer conditionat, baie cu cadă și uscător de păr.

Restaurantul, cu o capacitate de maxim 120 de locuri, își întâmpină clienții cu preparate din bucătăria românească și internațională, într-o atmosferă plăcută. Sunt puse la dispozitie două săli de conferințe, cu o capacitate între 40 și 80 de locuri, ce pot găzdui conferinte, team buildinguri sau traininguri. Sălile dispun de toate dotările necesare unei întâlniri de succes: videoproiector, flipchart, ecran de proiecție, internet.

Momentele de relaxare se pot petrece la centrul Spa, ce oferă: saună, solar, piscină interioară, jacuzzi, masaj, sală de fitness.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Solarium Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Sinaia