Hotel Royal Classic
Cluj Napoca

Str. Liviu Rebreanu, nr. 39

Localizare

Hotel este amplasat la 5 minute de centrul orașului și la 15 minute de aeroport.

Descriere HotelRoyal Classic Cluj Napoca

Hotelul Royal Classic are o capacitate de cazare de 55 camere dispuse în: 10 camere cu pat matrimonial, 37 de camere duble twin, 6 apartamente standard, 2 apartamente DeLuxe. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: TV, telefon cu acces internațional, internet wirelles sau prin cablu, aer condiționat, minibar, birou de lucru, baie proprie cu cabină de duş sau cadă și uscător de păr, iar partamentele de lux au jacuzzi.

Restaurantul are o capacitate de 170 de locuri și oferă oaspeților un meniu diversificat care satisface toate gusturile. Pentru conferințe, întâlniri de afaceri sau diverse evenimente sunt puse la dispoziție 4 săli de conferințe, cu o capacitate între 50 și 280 de persoane, fiind dotate corespunzător: videoproiector, ecran de proiecţie, flipchart, microfoane fixe/mobile, sonorizare, microfoane fixe/mobile, lavalieră, servicii de secretariat, cofee break.

Hotelul oferă și o serie de facilități, precum: room service, apel de trezire la ora solicitată, cameră pentru bagaje, ziare locale şi reviste, parcare supravegheată video, seif la recepție, servicii concierge, fax, imprimantă și fotocopiere.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Jacuzzi Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Cluj Napoca