Hotel Rozmarin
Predeal

Bd. M. Săulescu, nr. 159

Localizare

Hotelul este situat pe DN1, aproape de Stadionul Orăşenesc.

Descriere HotelRozmarinPredeal

Hotelul Rozmarin din Predeal poate fi gazda dumneavostra în orice anotimp.

Hotelul Rozmarin  pune la dispoziție 70 de spații de cazare, împărțite astfel: 37 matrimoniale, 20 twin, 6 triple, 1 garsonieră, 6 apartamente dotate fiecare cu baie proprie, uscător de păr,  minibar și TV. Serviciile oferite de hotel sunt: spaţiu de parcare, bar de zi, recepţie 24h, internet wireless, salon mic dejun, club, saună, masaj, fitness, jacuzzi, solar, spălătorie/călcătorie, room service.

Restaurantul Rozmarin are o capacitate de 220 de locuri organizat pe două etaje(cu un spațiu central comun ce permite comunicare vizuală între cele două etaje), cu iesire către terasă ce oferă privelistea munţilor.Salonul oval este un alt spațiu al restaurantului Rozmarin, spațiu folosit de obicei pentru servirea micului dejun. Crama Rozmarin vă oferă cadrul ideal pentru o incursiune culinară în spațiul cu cele mai bune mâncăruri românești.Restaurantul Rozmarin dispune şi de un spațiu de Barbeque.

Spațiul dedicat afacerilor dispune de 6 săli de conferințe cu o capacitate cuprinsă între 12 și 120 locuri și toate echipamentele de care aveți nevoie.

 

 

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Solarium Spălătorie

Facilităţi cameră

Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Predeal