Hotel Sanda
Venus

Str. Dem Radulescu, nr. 17

Localizare

Hotelul este situat in nordul statiunii, la circa 350 m distanță de plajă.

Descriere HotelSandaVenus

Hotelul Sanda dispune de 118 spații de cazare, structurate în 116  camere duble, ce pot fi folosite și în regim single și 2 apartamente, cu un dormitor cu pat matrimonial și un living dotat cu o canapea extensibilă. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, frigider, grup sanitar propriu cu duș, iar apartamentele au și aer condiționat.

Hotelul dispune de un bar de zi, unde se pot servi diverse sortimente de băuturi și răcoritoare și o terasă cu barbeque. Sunt oferite și o serie de servicii gratuit, precum: internet wireless la recepție, seif la recepție, trezirea turiștilor la ora solicitată, parcare, loc de joacă pentru copii, informații turistice, iar contracost închirieri de jocuri, umbele, fier de călcat.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Loc de joaca Parcare Plată cu cardul Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Minibar TV în cameră
Tarife Hotel Sanda
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
Politici hotel
 • Cazare

  De la ora18:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 48 de ore înaintea începerii sejurului.

 • Copii şi paturile extra

  Pentru patul suplimentar se achită 50% din tariful de cazare/loc/zi. Se accepta doar un pat suplimentar în cameră. Copiii până la 14 ani, cazat în cameră cu 1 adulți, beneficiază de gratuitate. Pentru al doilea copil se achită o taxă de utilități de 20% din tariful/persoană/zi, fără pat suplimentar și 50% cu pat suplimentar. Copiii peste 14 ani, cazați în cameră cu 2 adulți, achită 50% din tariful/persoană/zi și beneficiază de pat suplimentar. A treia persoană adultă 70% din valoarea unui loc.

 • Animalele de companie

  Nu este permis accesul cu animale de companie.

 • Cărţi credit acceptate:

  Visa, Mastercard

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Venus