Hotel Scorillo
Constanta

Bld. Tomis, nr. 68

Localizare

Hotelul este amplasat în centrul orașului, în vecinătatea Primăriei.

Descriere HotelScorilloConstanta

Prin amplsaraea sa centrală și a serviciilor de calitate oferite, hotelul Scorillo este locația ideală atât pentru turismul de afaeri cât și pentru cel de agrement. Hotelul dispune de 7 camere double și 10 apartamente, confortabile și dotate cu: TV LCD, internet wireless, aer condiționat, minibar, baie proprie cu jacuzzi.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă diversificată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. În sezonul cald mesele pot fi service și pe terasa în aer liber. Pentru organizarea de conferințe, seminarii sau întâlniri de afaceri sunt puse la dispoziția clienților săli de conferințe, dotate la standarde internaționale.

Hotelul oferă și o serie de facilități, precum: room sercive, seif la recepție, apel de trezire la ora solicitată, parcare supravegheată.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Jacuzzi Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Constanta