Hotel Silva
Busteni

Str. Telecabinei, Nr. 54A

Localizare

Hotelul Silva se află în apropiere de centrul orașului, în vecinătatea stației de telecabină Bușteni – Babele.

Descriere HotelSilvaBusteni

Hotelul dispune de o capacitate de cazare de 250 locuri, 150 de locuri fiind clasificate la trei stele și 100 de locuri fiind clasificate la două stele, dispuse în 110 camere double, 6 garsoniere, 11 apartamente.
Camerele sunt prevăzute cu tot ceea ce este necesar pentru petrecerea unui sejur relaxant oferind confort de calitate : telefon, TV satelit, grup sanitar propriu, balcon.

Hotelul pune la dispozitia turiștilor 1 restaurant cu o capacitate de 250 de persoane iar terasa restaurantului are o capacitate de 80 de locuri, care oferă vedere către Masivul Bucegi. De asemenea hotelul dispunde de un bar cu o capacitate de 70 de locuri, săli de conferință echipate cu aparatură modernă, salon de înfrumusețare, discotecă, spații de parcare.

Pentru momentele de relaxare turiștilor le sunt puse la dispoziție 2 terenurilor de sport  prevăzute cu instalație nocturnă, drumeții montane, plimbări cu ATV-uri pe trasee prestabilite, seri “barbeque” organizate pe terasa restaurantului.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Busteni