Hotel Siqua
Bucuresti

Calea Plevnei 59 A, Sectorul 1

Localizare

Hotel Siqua 3* este situat în centrul Bucureştiului, în spatele Operei Române, la 10 minute de mers pe jos de KM 0 al Capitalei.

Descriere HotelSiquaBucuresti

Hotelul Siqua este  inaugurat  în anul 2006 ca un Boutique Hotel, cu camere mari şi spaţioase fiind concepute pentru a îndeplini toate capriciile clienţilor.

Hotelul Siqua dispune de 40 de camere dispune în: 6 camere single, 11 double de tip twin, 18 double de tip queen size, 3 garsoniere și 2 apartamente. Toate camerele au următoarele dotări: acces pe bază de cartelă magnetică, TV, telefon, seif, minibar, internet, baie cu duş cu uscător de păr, aer condiţionat, detector de fum.

Hotelul dispune de un centru de conferinţe alcătuit din 2 săli, si anume, sala Roma cu o capacitate între 25 - 60 de locuri şi sala Milano cu o capacitate între 15 - 30 de locuri. Ca şi dotări dispun de flipchart, ecran de protecţie. La cerere se pot furniza videoproiector, laptop, sistem de sonorizare şi traducere.

Restaurantul Flaminia are o capacitate de 50 de locuri şi stă la dispoziţia clienţilor cu cele mai delicioase preparate. Ca şi facilităţi hotelul oferă parcare gratuită în faţa hotelului sau în garajul subteran.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Parcare Restaurant Sală de conferinţe TV

Facilităţi cameră

Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Bucuresti