Hotel Sir Orhideea
Bucuresti

Șos. Orhideelor, nr.12B, sector 6

Localizare

Hotelul Sir Orhideea este situat în apropierea Gării de Nord.

Descriere HotelSir OrhideeaBucuresti

Hotel  Sir Orhideea dispune de 61 de camere structurate în 40 single, 6 duble și twin și 15 matrimoniale, toate fiind dotate cu aer condiţionat, baie cu uscător de păr, internet, acces pe bază de cartelă magnetică, minibar, detectoare de fum, telefon.

Hotelul dispune de un bar unde se servește micul dejun (sub formă de continental plan) și unde clienții se pot relaxa la o cafea sau suc. Din bar se face trecerea la terasa hotelului, ce este situată la ultimul nivel.

Ca şi facilităţi, hotelul pune la dispoziţia clienţiilor  parcare, seif la recepţie, apel de trezire, aparat de lustruit pantofii, curăţătorie, spălătorie, fax, comenzi taxi, ziare şi reviste.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Parcare Plată cu cardul Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Sir Orhideea
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
** Mențiuni de plată : Pentru rezervările efectuate pentru zilele de weekend se acordă o reducere de 10 lei la tariful afișat.
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora12:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 24 de ore înaintea începerii sejurului.

 • Cărţi credit acceptate:

  Visa, Mastercard

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Bucuresti