Hotel Siret
Mamaia

Bld. Mamaia

Localizare

Hotelul este localizat în nordul staţiuni, la 10 minute de clubul La Mania și la 50 de metri de plajă.

Descriere HotelSiretMamaia

Hotelul are o capacitate de cazare de 144 camere duble şi 4 apartamente, dispuse în 2 corpuri, de 2 și 3 stele. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: TV cablu, telefon, grup sanitar propriu cu cabină de duș, balcon, aer condiționat, partial.

Hotelul dispune de restaurant propriu, cu o capacitate de 400 locuri, ce oferă o gamă variată de preparate, clătitărie, bar de zi și o terasă. Pentru conferințe, seminarii și întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferinţe, cu o capacitate de 80 locuri, ce este amenajată corespunzător.

Sunt oferite și o serie de facilități, precum: internet wireless gratuit în holul hotelului, apel de trezire la ora solicitată, spălătorie, parcare proprie, comenzi taxi.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Siret
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
** Mențiuni de plată : Rezervările se garantează prin achitarea în avans a primei nopţi de cazare pentru fiecare tip de cameră comandată, în maxim 48 de ore de la confirmarea cererii.
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora18:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 4 ore înaintea începerii sejurului.

 • Copii şi paturile extra

  Copiii în vârstă de până la 7 ani beneficiază de gratuitate la cazare și mic dejun. Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7-12 ani se achită 50% din valoarea unui mic dejun, respectiv 14,5 lei/zi. Pentru copiii. Patul suplimentar este posibil doar la camerele standard. Camera single se calculează prin scăderea unui mic dejun din valoarea camerei, respectiv 29 lei/zi.

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Mamaia