Hotel Star
Pitesti

Str. Lunca, nr.110, Bascov

Localizare

Hotelul ste situat într-o zonă liniștită, departe de agitația cotidiană, pe malul râului Argeș.

Descriere HotelStar Pitesti

Hotelul Star are o capacitate de cazare de 45 de locuri dispuse în 21 de camere: 12 camere duble twin, 3 camere single și 6 apartamente cu pat twin. Camerele sunt spațioase, atent mobilate și dotate cu: tv, telefon cu acces internațional, internet, seif, minibar, balcon, baie proprie.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 40 de locuri, ce oferă preparate delicioase. În sezonul cald se poate utiliza și terasa ce are o capacitate de 100 de locuri. Pentru întâlnirile de afaceri, seminarii sau diverse evenimente sunt puse la dispoziție 2 săli de conferințe, se sunt dotate corespunător: videoproiector, retroproiector, internet wireless, sistem audio, flipchart, ecran de proiecție, fax/copiator, laptop.

Pentru timpul liber, hotelul pune la dispoziție o piscină în aer liber și 6 terenuri de tenis. De asemenea, hotelul dispune și de parcare supravegheată.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Parcare Piscină Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Pitesti