Hotel Sunny Hill
Cluj Napoca

Str. Făgetului, nr. 31A

Localizare

Hotelul este situat la marginea orașului, departe de agitația cotidiană și la 15 minute de mers cu maşina de aeroport.

Descriere HotelSunny HillCluj Napoca

Hotelul Sunny Hill are o capacitate de cazare de 50 de camere dispuse în:  32 de camere standard, 14 camere Superior, 2 apartamente Suite Junior și 2 apartamente Deluxe. Camerele sunt spațioase, mobilate modern și dotate cu: TV, telefon cu acces internațional, internet, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duș sau cadă și uscător de păr.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce servește preparate savuroase ale bucătăriei românești într-o atmosferă ambientală. Pentru conferințe, întâlniri de afaceri sau diverse evenimente snt puse la dispoziție 5 săli de conferințe, ce sunt amenajate corespunzător cu: proiectoar video, ecran de proiecție, flipchart, posibilitatea de a conecta video/DVD player şi internet.

Ca și obiective turistice se poate vizita: Grădina Botanică, Biserica Sfântul Mihail, Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei, Muzeul Etnografic Transilvania, Muzeul de Artă.

Facilităţi hotel

Bar Jacuzzi Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Cluj Napoca