Hotel Sunquest
Venus

Str. Iuliu Maniu, nr. 9

Localizare

Hotelul este amplasat în partea de nord a stațiunii, la circa 200m distanţă de plajă.

Descriere HotelSunquestVenus

Hotelul Sunquest oferă condiţii de cazare moderne şi confortabile, precum şi multiple posibilităţi de petrecere a timpului liber.

Cazarea se face în 81 camere duble matrimoniale şi 46 camere cu 2 paturi, confortabile și dotate cu: TV cablu, frigider, radio-casetofon, seif, aer condiţionat, balcon, grup sanitar propriu cu cădiţă de duş și uscător de păr.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu terasă, ce oferă o gamă diversificată de preparate, atât din bucătăria românească, cât și cea internațională.Pentru conferințe sau întâlniri de afaceri sunt puse la dispoziție două săli de conferințe, cu o capacitate de 90 și 120 de locuri, dotate cu: videoproiector, ecran de proiectie, televizor, flip chart, microfoane, instalatie de sonorizare si internet wireless.

Sunt oferite și o serie de facilități, precum: internet wireless în zonele publice, două piscine exterioare, una pentru copii și una pentru adulți, loc de joacă pentru copii, parcare proprie cu 90 de locuri.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Loc de joaca Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Venus