Hotel Traian
Eforie Nord

Str. Traian, nr. 1

Localizare

Hotelul este situat în partea de sud a staţiunii, aproape de gară și la 500 m de plajă.

Descriere HotelTraianEforie Nord

Hotelul Traian are vedere panoramică spre staţiune şi este amplasat la numai 50 m distanţă de lacul Techirghiol, fiind recomandat celor care beneficiază de tratament.

Capacitatea de cazare este de 220 camere duble, 7 garsoniere, 10 apartamente, fiind dotate cu: TV, minibar, aer condiţionat, grup sanitar propriu cu cădiţă de duş şi balcon.

Hotelul are restaurant propriu, cu o capacitate de 300 locuri, ce oferă o gamă variată de preparate şi un bar de zi. Pentru întâlnirile de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferințe, cu o capacitate de 100 de locuri, dotată cu: flipchart, ecran proiector, videoproiector.

Sunt oferite și o serie de facilități, precum: seif la recepție, remmy, table, sah, carti, parcare.

Baza de tratament este amenajată pentru tratarea afecțiunilor reumatismale degenerative și inflamatorii, afecțiunilor post-traumatice, neurologice, periferice și ale sistemului nervos central, afecțiunilor ginecologice, dermatologice, respiratorii. Tratamentul beneficiază de aportul nămolului sapropelic, bioclimatului marin și apei sărate a Lacului Techirghiol .

Facilităţi hotel

Bar Living Parcare Piscină Restaurant Sală de conferinţe Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Minibar Telefon în cameră
Tarife Hotel Traian
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora14:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  -

 • Copii şi paturile extra

  Copiii cu vârsta cuprinsă între 0-1.99 ani, beneficiază de cazare și mic dejun gratuit (fără pat suplimentar). Se acordă reducere 100% la cazare pentru maxim doi copii cu vârsta între 2-9.99 ani (fără pat suplimentar, micul dejun este obligatoriu - 9 lei/zi/copil ). Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 10- 15.99 ani, se achită 65% din contravaloarea unui loc cazare (se acordă pat suplimentar) și 15 lei mic dejun /zi/pers. Pentru persoane cu vârsta peste 16 ani se achită 85% din contravaloarea unui loc de cazare și se acordă pat suplimentar, micul dejun este 15 lei/zi/pers. La solicitarea unui pat suplimentar se achită 50% din contravaloarea unui loc de cazare, cu mic dejun inclus.

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Eforie Nord