Hotel Traian
Iasi

Piața Unirii, nr. 1

Localizare

Hotelul este amplasat în centrul orașului, la doar 5 minute de gară și 20 de minute de aeroport.

Descriere HotelTraian Iasi

Hotelul Traian dispune de 68 de spații de cazare, structurate în: 17 camere single, 45 camere duble, 2 camere pentru persoane cu dizabilități și 2 garsoniere. Camerele sunt decorate în tonuri luminoase, cu mobilier din lemn masiv și utilate cu: tv, telefon, internet, aer condiționat, minibar, baie cu cabină de duș, uscător de păr, halat și papuci de baie.

Restaurantul își întâmpină oaspeții cu delicii culinare, într-un ambient aristocratic, iar barul oferă o gamă variată de băuturi și cocktailuri. Cele 3 săli de conferințe au o capacitate de până la 550 de locuri și pot găzdui diverse evenimente, fiind dotate corespunzător: ecran de proiecție, microfoane fără fir, sistem de sonorizare, videoproiector, retroproiector, flipchart.

Hotelul oferă și o serie de servicii, precum: room service, transportul bagajelor, apel de trezire la ora solicitată, ziare, curierat, spălătorie, parcare, comenzi taxi, transfer de la/către aeroport.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Iasi