Hotel Transilvania
Zalau

Bld. Mihai Viteazul, nr. 100/i

Localizare

Hotelul este amplasat la 2 km de centrul orașului și la 1,5 km de gară.

Descriere HotelTransilvaniaZalau

Hotelul Transilvania are o capacitate de cazare de 20 de camere dispuse în: 6 camere single, 8 camere twin și 6 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cadă sau duș și uscător de păr.

Restaurantul hotelului, cu o capacitate de 400 de locuri, este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienți individuali, cine romantice sau dejunuri de afaceri. Sala de conferințe are o capacitate de 100 de locuri și poate găzdui diverse evenimente, fiind dotată corespunzător. Timpul liber se poate petrece la cafenea, ce oferă diverse sortimente de cafea și băuturi.

Sunt oferite și o serie de servicii, precum: room service, păstrarea bagajelor, seif la recepție, trezirea clienților la ora solicitată, transmiterea de mesaje, păstrarea și expedierea corespondenței, asigurarea ziarelor, revistelor în holuri, parcare supravegheată video, comenzi taxi, transfer la și de la aeroport.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Zalau