Hotel Transit
Oradea

Str.Ogorului, nr. 62

Localizare

Hotelul este situat într-o zonă liniștită a orașului, aproape de centre comerciale importante.

Descriere HotelTransitOradea

Hotelul Transit are o capacitate de 19 de camere duble și 5 apartamente, mobilate modern și dotate cu: TV LCD, internet wireless, aer condiționat, minibar, baie prorpie cu cabină de duș sau cadă și uscător de păr.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 100 de locuri, sau pe terasa acoperită, cu o capacitate de 100 de locuri, ce oferă o gamă diversificată de preparate. Barul completează atmosfera restaurantului oferind o gamă largă de băuturi calde și reci.

Sala de conferințe are o capacitate de 50 de locuri și poate găzdui diverse evenimente, fiind dotată corespunzător: videoproiector, flipchart, markere, internet wireless, copiator, fax, aer condiționat. De asemenea, hotelul dispune de seif la recepție și parcare proprie.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Transit
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora12:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 48 de ore înaintea începerii sejurului.

 • Copii şi paturile extra

  Tariful pentru pat suplimentar este 40 lei/noapte. Copiii cu vârsta până la 5 ani sunt cazaţi gratuit când sunt folosite paturile existente.

 • Animalele de companie

  Sunt acceptate animale de companie la cerere. Se pot percepe taxe.

 • Cărţi credit acceptate:

  Visa, Master Card.

 • Include taxele de stațiune
Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Oradea