Hotel Tresor
Timisoara

Str. Radu Tudoran, nr.18 (intr. din Aleea Ghirodei)

Localizare

Hotelul este situat într-o zonă rezidențială, la 5 minute de centrul orașului și 10 minute de aeroport.

Descriere HotelTresorTimisoara

Hotelul Tresor are o capacitate de cazare de 46 locuri, dispuse în camere cu pat matrimonial și apartamente, dintre care unul prezidențial cu terasă proprie. Camerele sunt spațioase, cu mobilier din lemn masiv și dotate cu: telefon internațional, TV, internet, aer condiționat, minibar, baie proprie cu uscător de păr, halat și papuci.

Mesele se pot servi atât în restaurant, ce are o capacitate de 120 de locuri, cât și în aer liber pe cele doua terase, cu o capacitate totală de 200 de locuri. Acestea își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de preparate din bucătăria românească și internațională, în special italiene și mediteraneene. Întâlnirile de afeceri și conferințele se pot organiza în sala de conferințe, cu o capacitate de 50 de locuri, ce este amenajată corespunzător: videoproiector, ecran de proiecție și flipchart.

Pentru petrecerea timpului liber, hotelul pune la dispozitie o sală de fitness, teren de tenis, saună, masaj și piscină.

Facilităţi hotel

Bar Jacuzzi Living Masaj Parcare Piscină Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora13:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Timisoara