Hotel Tripoli
Bucuresti

Str. Hagiului, Nr. 10, Sector 3

Localizare

Hotelul se află în vecinătatea centrului capitalei, la aproximativ 5 minute de Piața Unirii.

Descriere HotelTripoliBucuresti

Hotelul Tripoli dispune de 22 de camere, 8 dintre ele fiind situate în aripa secundară a hotelului, toate fiind totate cu baie cu cabină de duș, uscător de păr, minibar, aer condiționat, TV LCD, cablu Tv, internet.

Hotelul dispune de următoarele facilități: mic dejun, apel de trezire, seif la recepție, păstrarea bagajelor, comandă taxi, acces la PC conectat la internet, primirea/expedierea corespondenței, informații turistice, informații despre transportul public/evenimente culturale, acces la presa locală, internet wireless gratuit, asistență în procurarea de bilete la teatru, cinema și alte evenimente.

Hotelul oferă și o serie de facilități contra cost: curățat, spălat, călcat, mic dejun suplimentar celui inclus în tariful camerei, telefon intern/internațional ce include comisionul hotelului, închiriere mașini, transfer de la/la aeroport, rezervări bilete avion, transfer de la aeroport Băneasa/Otopeni - Hotel și hotel - aeroport, recepționarea și transmiterea fax-fotocopiere document.

Întâlnirile de afaceri se pot organiza în sala de conferințe, ce are o capacitate  de 25-30 de persoane și este amenajată corespunzător.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Bucuresti