Hotel Tristar
Timisoara

Str.Arieș, nr.19

Localizare

Hotelul este amplasat aproape de Stadionul Dan Păltinişanu și Piața Tineretului.

Descriere Hotel TristarTimisoara

Hotelul are o capacitate de cazare de 16 camere dispuse în: camere double, camere triple și apartamente. Camerele sunt atent amenajate, conform standardelor internaționale și dotate cu: televizor, telefon, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duș, accesul făcându-se pe bază de cartelă magnetică.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 40 de locuri, ce oferă o gamă variată de meniuri. Barul stă la dispoziția clienților cu o colectie fină de vinuri și o gamă variată de cocktail-uri. Pentru întâlnirile de afaceri, seminarii sau conferințe este pusă la dispoziție o sală de conferințe, amenajată corespunzător, cu o capacitate de 60 de locuri.

Hotelul oferă o serie de facilităti, precum: room service, spălătorie, călcătorie, servicii de secretariat, parcare proprie, sală de fitness, comenzi taxi, rezervări de locuri la evenimente.

Facilităţi hotel

Bar Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Schimb valutar Spălătorie

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Timisoara