Hotel Turist Suior
Baia Sprie

Str. George Coşbuc, nr. 121

Localizare

Hotelul este amplasat la poalele muntilor Gutâi, la 18 km de Baia Mare.

Descriere HotelTurist SuiorBaia Sprie

Complexul este format din 3 minihoteluri cu o capacitate de cazare de 99 de locuri, dispuse în 53 de camere: 7 camere cu un pat, 24 camere cu două paturi, 14 camere cu pat matrimonial și 8 apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, minibar, internet wireless, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr.

Mesele se pot servi pe terasă sau în restaurant, cu o capacitate de 120 de locuri, ce oferă preparate tradiționale, specifice bucătăriei maramureșene, cât și preparate din bucătăria internațională. Pentru conferințe, team-building-uri sau training-uri este pusă la dispoziție o sală de conferințe, cu o capacitate de 80 de locuri, fiind dotată corespunzător: videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, aparatură audio-video, aparatură de traducere simultană în 2 limbi, internet wireless, microfoane fixe și instalație de aer condiționat.

Pentru momentele de relaxare hotelul pune la dispoziția clienților următoarele facilități: saună, jacuzzi, solar, masaj, sală de fitness, biliard, tenis de masă, darts. De asemenea, se poate opta și pentru: drumeții pe munte cu bicicletă, motocicletă sau ATV, paint ball, fotbal.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Loc de joaca Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Solarium TV

Facilităţi cameră

Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944