Hotel Union
Eforie Nord

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 26

Localizare

Hotelul este situat pe faleză, la 100 m distanţă de plajă.

Descriere HotelUnionEforie Nord

Hotelul Ten Union este amplasat în centrul staţiunii şi oferă condiţii bune de cazare, fiind recent renovat. Hotelul are 3 etaje şi este dispus paralel cu ţărmul mării, astfel încât jumătate din camere au vedere la mare şi celelalte au vedere la staţiune.

Hotelul dispune de 75 spaţii de cazare, structurate în 72 camere duble şi 3 apartamente ce sunt doate cu: aer condiţionat, TV cablu, minibar, telefon, seif, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duş şi uscător de păr, internet wireless şi balcon.

Mesele se pot servi pe terasa în aer liber sau în restaurant, ce oferă o gamă diversificată de preparate. Timpul liber se poate petrece la bar, ce oferă diverse băuturi și cocktailuri. Sala de conferințe are o capacitate de 250 de locuri și poate găzdui diverse evenimente, fiind dotată la standarde internaționale.

Sunt oferite și o serie de facilități, precum: seif la recepţie, parcare, piscină, plajă amenajată în dreptul hotelului, loc de joacă pentru copii.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Living Loc de joaca Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Union
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
** Mențiuni de plată :

Tariful pentru cameră single este de 80% din valoarea unei camere.

Rezervările se pot efectua pentru minim 3 nopți de cazare.

Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora14:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 2 zile înaintea începerii sejurului.

 • Copii şi paturile extra

  Copiii în vârstă de până la 2 ani beneficiază de gratuitate la cazare și mic dejun dacă nu solicită pat suplimentar. Copiii de la 2 la 7 ani beneficiaza de cazare gratuită dacă nu solicită pat suplimentar. Dacă solicită pat suplimentar achită 50% din tariful de cazare al unui adult, iar pentru mic dejun se achită 50% din valoare. Copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani achită 50% din tariful de cazare al unui adult, în cazul în care solicită pat suplimentar și 100% pentru micul dejun (20 Lei/zi).

 • Animalele de companie

  Se permite accesul cu animale de companie, cu carnet de sănătate și se achită 20% din tariful unui loc de cazare.

 • Cărţi credit acceptate:

  Visa, Mastercard, Maestro

 • Include taxele de stațiune
Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Eforie Nord