Hotel Unirea
Iasi

Str. Piața Unirii, nr. 5

Localizare

Hotelul este amplasat în centrul orașului, la 15 minute de gară.

Descriere HotelUnireaIasi

Modern şi usor accesibil, Hotelul Unirea pune la dispoziţie clienţilor săi, camere moderne şi complet echipate. Dispunând de cea mai mare capacitate de cazare din centrul oraşului, 186 de camere single, matrimoniale, twin şi apartamente moderne, Hotel Unirea constituie un punct de atracţie pentru afaceri şi turism şi este destinaţia ideală pentru grupuri, familii sau cazări individuale.  Oaspeţii Hotelului Unirea se pot bucura de liniştea camerelor recent renovate, ample şi confortabile,  dotate cu mobilier modern şi de serviciile ireporşabile ale personalului calificat.

Centrul de Conferinţe, format din 6 Săli modern echipate, este spaţiul ideal pentru seminarii, tranninguri, cursuri, congrese şi lansări de produse şi servicii şi oferă logistica şi confortul necesar organizării de evenimente cu până la 280 de participanţi. Sălile sunt dotate cu pănă la 3 ecrane de proiecţie, flipchart şi consumabile, conexiune la internet, sistem de sonorizare, videoproiector şi asistenţă tehnică.

Restaurantul Panoramic este el însuşi un obiectiv turistic . Amplasat la etajul 13 al hotelului, la 55 de metri altitudine, este unicul loc de unde poate fi admirată panorama încântătoare a Iaşului. Restaurantul îmbină modernul cu tradiţionalul şi oaspeţii pot încerca preparate variate şi de cea mai înaltă calitate. Meniul bogat conţine atât preparate tradiţioale româneşti cât şi specialităţi internaţionale. Restaurantul Panoramic este locul ideal atât pentru un prânz de afaceri cât şi pentru o cină romantică.

Terasa şi cafeneaua Blue Caffe de la parterul Hotelului, oferă ambientul perfect pentru relaxare sau o întâlnire de afaceri. Oaspeţii hotelului pot savura o băutura şi se pot destinde pe terasă.

Pe perioada şederii lor, oaspeţii beneficiază de acces gratuit în centrul SPA al hotelului unde se pot bucura de: piscină încălzită, saună uscată, hammam, salină, jacuzzi, aerobic, fitness, masaj şi tratamente corporale.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Iasi