Hotel Valentina
Timisoara

Str. Mehadia

Localizare

Hotelul este amplasat în zona centrală, la 5 km față de Gara de Nord și 10 km de la Aeroportul Internațional.

Descriere HotelValentinaTimisoara

Hotelul Valentina are o capacitate de cazare de 16 careme dispuse în: camere single, matrimoniale și duble. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: TV, telefon, aer condiționat, internet, încălzire centrală, baie proprie cu uscător de păr.

Mesele se pot servi pe terasă pe timpul verii sau în restaurant, ce își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de preparate din bucătăria românească și internațională. Pentru întâlnirile cu partenerii de afaceri este pusă la dispoziți cliențolor o sală de conferințe, cu o capacitate de 10 locuri. De asemenea, hotelul dispune și de paracre proprie supravegheată.

De la hotel se ajunge cu usurință la următoarele obiective turistice: Catedrala Mitropolitană, Opera de Stat și Teatrul Național.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Living Parcare Plată cu cardul Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Valentina
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora13:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  -

 • Copii şi paturile extra

  Un copil cu vârsta între 0 şi 10 ani stă gratis când sunt folosite paturile existente. Un copil cu vârsta până la 2 ani stă gratis dacă foloseşte un pătuţ. Un copil mai mare sau adult plăteşte 30 Euro/persoană dacă foloseşte un pat suplimentar. Capacitatea maximă pentru paturi suplimentare într-o cameră este 1.

 • Animalele de companie

  Sunt acceptate animale de companie la cerere.

 • Cărţi credit acceptate:

  Visa, Master Card.

 • Include taxele de stațiune
Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Timisoara