Hotel Vigo
Ploiesti

Bld. Independenței, nr. 28

Localizare

Hotelul este situat în zona centrală, aproape de principalele puncte de interes ale orașului.

Descriere HotelVigoPloiesti

Hotelul Vigo este amplasat într-o clădire construită la sfârșitul secolului al XIX-lea, restaurat în întregime. Hotelul dispune de 25 de camere matrimoniale, amenajate cu bun gust și dotate cu: TV LCD, telefon, internet, aer condiționat, minibar, baie porprie cu cabină de duș sau cadă cu hidromasaj și uscător de păr.

Restaurantul dispune de o locație elegantă, ce oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională, vinuri alese, băuturi alcoolice și răcoritoare. Pentru conferințe, seminarii sau lansări de produse sunt puse la dispozițe două săli de conferințe, cu o capacitate de 31 și 50 de locuri, fiind dotate la standarde internaționale.

Momentele de relaxare se pot petrece la centrul Spa, ce oferă: piscină acoperită, jacuzzi, saună finlandeză și baie turcească dotată cu aromoterapie.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Ploiesti