Hotel Villa Astoria
Sibiu

Str. Piaţa Mică nr.31 / Str. Avram Iancu nr.1-3

Localizare

Hotelul este situat în centrul istoric, între Piaţa Mică şi Piaţa Mare.

Descriere HotelVilla AstoriaSibiu

Fiind situată într-o fostă primărie din secolul al XIV-lea, Villa Astoria îşi întâmpină oaspeţii într-un ambient classic și de un lux delicat.

Hotelul are o capacitate de cazare de 10 camere dispuse în camere single, double, suite, apartament pentru 2 persoane şi apartament pentru 4 persoane. Acestea sunt decorate într-un stil clasic şi elegant și dotate cu: televiziune prin cablu, mini-bar, telefon, birou lucru, acces internet, baie proprie cu uscător de păr.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 20 de locuri, ce oferă o gamă variată de meniuri într-o atmosferă clasică, relaxantă şi plăcută. Servirea cafelei și a cocktailurilor se poate face în cafeneaua hotelului. Pentru conferinţe, training, evenimente, banchete sau afaceri pusă la dispoziție o sală de conferințe, amenajată corespunzător.

Hotelul oferă și o serie de servicii: recepţie 24 ore, apel de trezire la ora solicitată, seif la recepţie, informaţii turistice, presa locală, transferuri aeroport, închirieri auto şi bicilete.

Datorită amplasării, principalele obiective turistice ale orașului sunt la câteva minute distanță: Turnul Sfatului, Podul Minciunilor, Muzeului Național Brukenthal, Catedrala Evanghelică.

Facilităţi hotel

Internet wireless Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie

Facilităţi cameră

Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora16:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Sibiu