Hotel Wels
Tulcea

Băltenii de Sus, Comuna Bestepe

Localizare

Hotelul este amplasat într-un cadru pitoresc, pe malul drept al brațului Sf. Gheorghe.

Descriere HotelWelsTulcea

Hotelul Wels dispune de 34 de locuri de cazare, structurate în: 13 camere duble twin, 2 camere duble matrimoniale și 1 doubling (2 camere duble twin cu hol comun, cu băi separate). Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, telefon, radio, internet, aer condiționat, seif, baie proprie cu uscător de păr, balcon sau terasă.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce își întâmpină oaspeții cu preparate tradiționale românești, într-o atmosferă plăcută. Sala de conferințe are o capacitate de 35 de locuri și poate găzdui diverse evenimente, fiind amenajată corespunzător.

Pentru petrecerea timpului liber sunt oferite o serie de facilități, precum: biliard, tenis de masă, table, remy, cărți, teren de volei, badminton, baschet, piscină pentru adulți și copii, teren de joacă prntru cei mici, pescuit, ski nautic, tir cu arcul, excursii în Deltă.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Loc de joaca Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Spălătorie Tenis de masa TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Tulcea