Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (6) hoteluri
  (12) hoteluri
  (2) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  TV
 • (11) hoteluri
  (9) hoteluri
  (1) hoteluri
  (6) hoteluri
  (10) hoteluri
  (8) hoteluri
  (17) hoteluri
  (13) hoteluri
  (3) hoteluri
  (19) hoteluri
  (6) hoteluri
  (7) hoteluri
  (2) hoteluri
  (18) hoteluri
  (6) hoteluri
  (16) hoteluri
  (10) hoteluri
  (20) hoteluri
  (15) hoteluri
  (1) hoteluri
  (12) hoteluri
  (16) hoteluri
  (15) hoteluri
  (20) hoteluri
  (5) hoteluri
  (15) hoteluri
  (20) hoteluri
Cum ajungeţi în Arad:

Hoteluri Arad

Arad

20 hoteluri

 • Scor: 9.12

  Calea Romanilor, nr. 47 , Arad

  Hotelul este situat la 2 km de centrul orașului și la 3 km de aeroport.
  de la206lei

Hotelul Coandi dispune de 54 de spații de cazare, structurate în camere sigle, duble și triple. Camerele sunt amenajate în stil clasic, cu mobilier din lemn masiv și utilate cu: tv, telefon, internet wireless, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de până la 180 de locuri, ce oferă o famă variată de preparate autohtone și internaționale Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Constantin Brâncuși, nr. 20-22 , Arad

  Hotelul este situat într-o zonă liniștită a orașului, la 20 km de Ungaria.
  de la70lei

Hotelul Queen dispune de 20 de spații de cazare, structurate în:  7 camere single, 5 camere duble, 4 camere twin, 3 triple și 1 cameră cu patru paturi. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, internet wireless, aer condiționat partial, grup sanitar propriu cu cabină de duș. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 36 de locuri, ăar la bar se pot servi diverse sortimente de băuturi calde și reci. Pe Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Ioan Calvin, nr. 2 , Arad

  Hotelul este amplasat în zona centrală, la 5 minute de aeroport, fiind ideal pentru turismul de afaceri și cel de agrement.
  de la125lei

Hotelul Cosmin dispune de 16 spații de cazare, structurate în 12 camere duble cu pat matrimonial sau două paturi și 4 apartamente. Camerele sunt spațioase, amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet wireless, minibar, sistem de climatizare, grup sanitar propriu cu cabina de duș. Diminețile se pot începe cu savurarea unei cafele aromate în cafeneaua hotelului. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: room serv Detalii »

 • Scor: 7.5

  Bd. Revoluției, nr. 79-81 , Arad

  Hotelul este situat în centrul orașului, aproape de principalele puncte de interes ale orașului.
  de la69EURO

Prin amplasarea sa centrală și a serviciilor de calitate oferite, hotelul Continental Forum este locația ideală atât pentru turismul de afaceri cât și pentru cei care doresc doar să viziteze orașul. Hotelul are o capacitate de cazare de 160 de spații de cazare dispuse în: 81 de camere single, 69 de camere duble și 10 apartamente. Camerele sunt mobilate elegant și dispun de: tv, telefon cu acces internațional, minibar, seif, biro Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Nicolae Stefu, nr. 8 , Arad

  Hotelul este situat într-o zonă liniștită a orașului, aproape de stadionul Astra și Spitalul Județean.

Hotelul Lotus are o capacitate de cazare de 11 camere single și duble, confortabile și dotate cu: tv, telefon, internet WI-FI, aer condiționat, minibar, baie proprie. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu 48 de locuri, cu terasă, ce oferă o gamă variată de preparate, iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. De asemenea, hotelul dispune de parcare prorpie supravegheată, iar la cerere se oferă servici Detalii »

 • Scor: 8.68

  Calea Timișorii, nr. 164 , Arad

  Hotelul este amplasat la 2 km de centrul orașului.

Hotelul President dispune de 33 de spații de cazare dispuse în camere single, duble și apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: tv, telefon, minibar, aer condiționat, internet, baie proprie cu uscător de păr. Restaurantul este amenajat în stil clasic, cu o capacitate de 120 de locuri și oferă preparate gusrtoase din bucătăria românească și cea internațiomală. Pentru organizarea de conferințe, seminarii sau î Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Radu de la Afumați, nr. 35 , Arad

  Hotelul este situat lângă cetatea aradului.

Hotelul Beauty are o capacitate de 9 camere duble, mobilate modern și dotate cu: tv, telefon, internet, minibar, baie proprie cu duș sau jacuzzi. Pentru cină, recepșii sau mese festive, restaurantul oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională, având o capacitate de 400 de locuri. Pentru petrecerea timpului liber hotelul dispune de: teren de minifotbal, sală de fitness, 2 terenuri de tenis Detalii »

 • Scor: 9.26

  Calea Radnei, nr. 122 , Arad

  Hotelul este situat aproape de centru și la 25 de minute de mers pe jos de Cetatea Arad.

Hotelul Maxim dispune de 32 de spații de cazare, structurate în: camere single, duble și twin. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: TV LCD, telefon, internet wireless sau prin cablu, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duș cu hidromasaj și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 90 de locuri, ce își întâmpină oaspeții într-o atmosferă plăcută cu preparate deli Detalii »

 • Scor: 9.41

  Bld. G-ral Dragalina, nr. 25 , Arad

  Hotelul este amplasat într-un cadru pitoresc, în centrul istoric al orașului, fiind aproape de principalele puncte de interes.

Hotelul Parc are o caacitate de cazare de 121 de camere dispuse în: camere sinle, duble, triple și apartamente. Camerele sunt mobilate în stil clasic și dispun de: tv, telefon, aer condiționat, minibar, internet wireless, grup sanitar propriu. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce oferă o gamă diversificată de preparate, iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. Pentru organizarea de conferințe, sem Detalii »

Prim amplasarea sa și a serviciilor de calitate oferite, hotelul Best Western Central este ideal atât pentru turismul de afaceri cât și pentru cel de agrement. Hotelul are o capacitate de cazare de 42 de camere, amenajate cu bun gust și dotate cu: tv, telefon, internet WI-FI, radio, minibar, fierbător de ceai/cafea, aer condiționat, baie proprie cu uscător de păr. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat ce se serveș Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Petru Rareș, nr. 24 , Arad

  Hotelul este situat la 3 minute de centrul orașului și la 5 minute de gară.

Hotelul Crișana are o capacitate de 50 de locuri dispuse în 21 de camere single, duble matrimoniale și duble twin. Camerele sunt mobilate modern și dotate cu: TV LCD, telefon, minibar, aer condiționat, internet wireless, grup sanitar propriu. Restaurantul are o capacitate de 50 de locuri și servește preparate din bucătăria românească și cea internațională. În Salonul Boieresc se pot servi meniuri tradiționale, într-o atmosfer Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Căpitan Ignat, nr. 1 , Arad

  Hotelul este situat în zona centrală, la doar 2 km de gară.

Hotelul Iris dispune de 55 de locuri de cazare, structurate în camere single, duble și triple. camerele sunt modern mobilate și dotate cu: tv, aer condiționat, internet wireless sau prin cablu, baie proprie. Mesele se pot servi în restaurantul ptoptiu cu terasă, ce oferă o gamă diversificată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Pentru organizarea de simpozioane, seminarii sau întâlniri de afaceri este Detalii »

 • Scor: 7.94

  Str. Siriei, nr. 11 , Arad

  Hotelul este amplasat la 3 km de centrul orașului și la 6 km de aeroport.

Pensiunea Roua are o capacitate de cazare de 22 de camere, atent mobilate și dotate cu: tv, internet wireless, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș. Diminețile se pot începe cu un mic dejun copios servit în sala de mese. Hotelul oferă și o serie de servicii și facilități, precum: recepție non stop, păstrarea obiectelor de valoare, spălătorie, călcătorie, trezirea clienților la ora solicitată, informații turistic Detalii »

 • Scor: 9.41

  Calea Timișoarei, nr. 201-203 , Arad

  Hotelul este situat într-o zonă liniștită la intrare în oraș.

Hotelul Riga dispune de 22 de spații de cazare, structurate în camere single și duble. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, telefon, internet, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș sau cadă. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de preparate, iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. De asemenea, hotelul dispune de parcare interioară păzită. Detalii »

 • Scor: 8.24

  Str. Petru Rareș, nr.119 , Arad

  Hotelul este situat la marginea orașului, la ieșirea spre Oradea.

Motel Rareș are o capacitate de cazare de 31 de camere dispuse în camere duble matrimoniale cu baie în cameră, camere duble twin și triple cu baie pe hol și apartamente cu baie proprie. Camerele sunt atent mobilate și dispun de televizor și telefon. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, iar la bar se pot savura diverse băuturi calde sau reci. De asemenea, hotelul dispune de parcare proprie supravegheată. Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Petru Rareș, nr. 66 , Arad

  Hotelul este amplasat la marginea orașului, la ieșirea spre Oradea.

Hotelul West dispune de 24 de spații de cazare, structurate în camere duble, triple și apartamente, dotate cu: tv, aer condiționat și grup sanitar propriu cu duș. De asemenea, hotelul dispune de parcare proprie supravegheată. Detalii »

 • Scor: 8.97

  Calea Aurel Vlaicu, nr. 267 , Arad

  Hotelul este situat la intrare în oraș, aproape de centrul comercial Galleria Mall.

Hotelul Phoenix are o capacitate de 40 de spații de cazare dispuse în: 9 camere single, 29 camere duble și 2 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: tv, telefon, minibar, internet WI-FI, baie proprie cu cadă sau duș, accesul făcându-se e bază de card. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat, iar pentru prânz și cină pot comanda specialitățile casei cu preparate din bucătăria românească și cea Detalii »

 • Scor: 8.24

  Dr. Ioan Rațiu, nr. 13 , Arad

  hotelul este situat în zona centrală, aproape de Spitalului Județean.

Hotelul Xo Residence dispune de 8 spații de cazare, amenajate cu mobilie din lemn masiv și dotate cu: TV LCD, aer condiționat, minibar, internet wireless, baie proprie cu cabină de duș. Diminețile se pot începe cu un mic dejun bogat în stil bufet suedez, servit în sala de mese sau pe terasă, iar prânzul și cina se pot servi în restaurant ce oferă o gamă variată de preparate, într-o atmosferă plăcută. Pentru întâlnirile d Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Petru Rareș, nr. 45 , Arad

  Hotelul este situat la ieșirea din oraș spre Oradea, oferind acces ușor la centura orașului.

Hotelul  Inter M dispune de 41 de locuri de cazare struturate în 21 de camere duble, triple sau cu 4 paturi. Camerele sunt confortabile și dispun de tv și grup sanitar propriu. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, la parterul hotelului, oferind o gamă diversificată de preparate, Iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. De asemenea, hotelul dispune și de parcare proprie supravegheată. Detalii »

Pensiunea Johanna dispune de 21 de spații de cazare, structurate în: 4 camere single, 14 camere duble și 3 camere matrimoniale. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, minibar, aer condiționat, baie proprie cu uscător de păr. Diminețile se pot începe cu un mic dejun bogat, iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. De asemenea, pensiunea dispune de: parcare, servicii de spălătorie și internet wireless Detalii »