Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (0) hoteluri
  (6) hoteluri
  (2) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Solarium
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  TV
 • (7) hoteluri
  (1) hoteluri
  (6) hoteluri
  (1) hoteluri
  (4) hoteluri
  (7) hoteluri
  (5) hoteluri
  (8) hoteluri
  (7) hoteluri
  (2) hoteluri
  (8) hoteluri
  (4) hoteluri
  (5) hoteluri
  (1) hoteluri
  (8) hoteluri
  (7) hoteluri
  (8) hoteluri
  (8) hoteluri
  (6) hoteluri
  (2) hoteluri
  (7) hoteluri
  (8) hoteluri
  (8) hoteluri
  (8) hoteluri
  (3) hoteluri
  (7) hoteluri
  (8) hoteluri
Cum ajungeţi în Baia-Mare:

Hoteluri Baia-Mare

Baia-Mare

8 hoteluri

 • Scor: 8.97

  Str. Culturii, nr. 3 , Baia-Mare

  Hotelul este situat la 10 minute de mers pe jos de centrul istoric al orașului.

Hotelul Rivulus are o capacitate de cazare de 60 de camere dispuse în: 36 camere duble, 18 camere cu pat matrimonial și 6 camere cu un pat. Acestea sunt atent mobilate și dotate cu: tv, telefon cu acces internațional, internet wireless, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr. Restaurantul își întâmpină oapeții cu specialități culinare italienești și românesti, într-o atmosferă relaxant Detalii »

 • Scor: 8.53

  Str. Moldovei, nr. 2 , Baia-Mare

  Hotelul este situat în centrul orașului, la doar 10 minute cu maşina de gară.

Hotelul Ambassador dispune de 19 spații de cazare, structurate în: 19 camere single, duble, matrimoniale și 2 apartamente. Camerele sunt confortabile, amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet, aer condiționat, minibar, baie prorpie cu uscător de păr. Restaurantul are o capacitate de 120 de locuri, dispune de terasă și oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională, vinuri ales Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Independenței, nr. 2 , Baia-Mare

  Hotelul este situat în zona centrală, la 10 minute cu maşina de gară.

Datorită amplasării sale și a serviciilor de calitate oferite, hotelul Carpați este o variantă optimă de cazare. Hotelul  are o capacitate de cazare de 94 de camere dispuse în: 35 camere single, 45 camere duble, 12 camere matrimoniale și 2 apartamente. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, telefon, internet, minibar, aer condiționat, seif, baie proprie cu uscător de păr. Restaurantul hotelului este ideal pentru eveni Detalii »

Best Western Eurohotel oferă 64 de spații de cazare dispuse în: 5 camere single, 35 camere duble, 21 de camere matrimoniale și 3 garsoniere. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, telefon, internet wireless, minibar, aer condiționat, baie proprie cu uscător de păr, acces pe bază de cartelă electronică. Restaurantul are o capacitate de 170 de locuri și își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de preparate din bucăt Detalii »

 • Scor: 9.41

  Bld. Unirii, nr. 11 , Baia-Mare

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, la doar 1 km de gară.

Hotelul Mara dispune de 225 locuri de cazare structurate în: 95 camere double, 25 camere single și 4 apartamente. Camerele sunt mobilate cu mobilier din lemn masiv și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, aer condiționat, baie proprie cu uscător de păr. Restaurantul, cu o capacitate de 250 de locuri, oferă preparate diverse, atât din bucataria românească, cât și internațională, iar la bar se pot servi vinuri alese, băuturi Detalii »

Hotelul Euro House are o capacitate de cazare de 27 de camere dispuse în: 12 camere double king, 11 camere double, 1 camera triplă, 1 apartament junior și 2 apartamente mansardă. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: tv, telefon, internet wireless, seif, aer condiționat, minibar, baie proprie cu uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 104 locuri, ce oferă o gamă variată de preparate, Detalii »

 • Scor: 9.12

  Piața Libertății, nr. 14 , Baia-Mare

  Hotelul este situat la 3 km de gară și la 9 km de aeroport.

Hotelul Diafan este amplasat într-o clădire în stil gotic și dispune de 8 camere matrimoniale și 2 apartamente, fiind dotate cu: tv, minibar, aer condiționat, grup sanitar propriu cu duș și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 50 de locuri, ce își întâmpină oaspeții cu o gamă diversificată de preparate, într-o atmosferă intimă. Barul și crama completează atmosfera deosebită a Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Margeanului, nr. 11B , Baia-Mare

  Hotelul este localizat la 4 km de centrul orașului și la 8 km de aeroport.

Hotelul Seneca oferă 60 de spații de cazare dispuse în: 10 camere single, 29 camere duble și 21 camere matrimoniale. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, radio, internet wireless, minibar, baie proprie cu uscător de păr. Pentru cină, recepții și mese festive, restaurantul oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Pentru organizarea de conferințe sau întâlniri de afaceri es Detalii »