Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (6) hoteluri
  (6) hoteluri
  (3) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Solarium
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  TV
 • (4) hoteluri
  (1) hoteluri
  (13) hoteluri
  (3) hoteluri
  (4) hoteluri
  (14) hoteluri
  (7) hoteluri
  (15) hoteluri
  (11) hoteluri
  (10) hoteluri
  (14) hoteluri
  (10) hoteluri
  (8) hoteluri
  (2) hoteluri
  (13) hoteluri
  (3) hoteluri
  (4) hoteluri
  (9) hoteluri
  (15) hoteluri
  (12) hoteluri
  (2) hoteluri
  (13) hoteluri
  (5) hoteluri
  (15) hoteluri
  (15) hoteluri
  (9) hoteluri
  (8) hoteluri
  (2) hoteluri
  (15) hoteluri
Cum ajungeţi în Baile Felix:

Hoteluri Baile Felix

Baile Felix

15 hoteluri

 • Scor: 7.35

  Str. Cordau, nr. 1c , Baile Felix

  Hotelul este amplasat la marginea pădurii Felix, la 500 metri de cel mai nou Aqua Park din stațiune.
  de la150lei

Pensiunea Anthimos dispune de 13 camere, structurate în: 9 camere cu pat matrimonial, 2 camere twin și 2 apartamente Senior. Apartamentele sunt compuse din 2 camere cu pat matrimonial şi living. Camerele au mobilier din lemn masiv și dispun de: TV LCD, internet, minibar, seif, baie proprie cu cabină de duș, uscător de păr, papuci și halat de baie. Pentru cină, recepţii și mese festive, restaurantul oferă o varietate largă de spe Detalii »

 • Scor: 9.56

  Băile Felix, nr. 112A , Baile Felix

  Hotelul este amplasat la 200 de metri de staţiunile balneare 1 Mai şi Felix.

Hotelul Ami are o capacitate de cazare de 60 de locuri dispuse în 30 de camere cu pat matrimonial. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: tv, telefon cu acces internațional, aer condiționat, minibar, grup sanitar propriu, balcon. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă preparate delicioase ale bucătăriei intaliene și cea internațională. Pentru organizarea întâlnirilor de afaceri, training-uri sau seminarii este p Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Principală, nr. 125 , Baile Felix

  Hotelul este situat la 3 minute de centrul stațiunii.

Hotelul Vital dispune de 29 de spații de cazare, structurate în: 23 de camere single sau duble, 2 garsoniere şi 4 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: tv, telefon, aer condiționat, minifrigider, baie proprie cu cadă sau duș și uscător de păr, balcon. Diminețile se pot începe cu un mic dejun consistent, în stil bufet suedez, iar pentru prânz și cină este oferită o gamă diversificată de preparate. Pentru c Detalii »

Hotelul Mureș are o capacitate de cazare de 290 de camere duble și 70 de camere single, atent mobilate și dotate cu: tv, telefon, grup sanitar propriu cu cadă, balcon. Restaurantul are o capacitate de 520 de locuri și își întâmpină oaspeții o gamă diversificată de preparate. În sezonul cald mesele pot fi servite și pe terasa în aer liber, cu o capacitate de 150 de locuri. Sala de conferințe are o capacitate de 40 de locuri ș Detalii »

Hotelul President oferă 92 de spații de cazare dispuse în 86 de camere single și duble și 6 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și cu bun gust și dispun de: tv, telefon, aer condiționat, internet, minibar, baie proprie cu uscător de păr. Restaurantul dispune de o locație elegantă și oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională, vinuri alese, băuturi alcoolice și răcoritoare. Pe Detalii »

Hotelul Monaco dispune de 28 de spații de cazare, structurate în: 20 de camere duble, 6 camere twin și 2 apartamente. Camerele sunt spațioase și dispun de: tv, minibar, grup sanitar propriu cu duș, aer condiționat, parțial. Mesele pot fi servite în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de preparate naționale și internaționale. Pentru întâlniri de afaceri sau training-uri sunt puse la dispoziție două săli de conferin Detalii »

Hotelul Internațional are o capacitate de cazare de 210 camere dispuse în: 80 de camere single, 107 camere duble, 20 apartamente și 3 camere speciale. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, aer condiționat, seif, baie proprie cu uscător de păr, balcon. Pentru cină, recepții și mese festive, restaurantul oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațional Detalii »

Hotelul Nufărul oferă 78 de spații de cazare dispuse în: 6 camere single, 70 de camere duble și 2 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cadă și uscător de păr, balcon. Restaurantul are o capacitate de 120 de locuri și își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de preparate, într-o atmosferă relaxantă. Barul completează atmosfera restaurantului, oferin Detalii »

Hotelul Poienița dispune de 154 de spații de cazare, structurate în 14 camere single și 140 duble. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, telefon, minibar, balcon, baie proprie cu cadă și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 300 de locuri, ce îți întâmpină oaspeții cu un meniu diversificat, iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. Sala de conferințe a Detalii »

Hotelul Termal oferă 178 de camere dispuse în: 58 camere single, 114 camere duble și 6 apartamente. Acestea sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, minibar, aer condiționat, balcon, baie cu cadă sau duș și uscător de păr. Pentru servirea meselor, hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 300 de locuri și o terasă acoperită, cu o capacitate de 100 de locuri. Pentru ședințe, conferințe sau teambuilding-uri sunt pu Detalii »

Hotelul Unirea are o capacitate de cazare de 161 de camere dispuse în: 129 camere duble, 30 camere single și 2 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, telefon, balcon, baie proprie cu cadă sau duș, iar apartamentele dispun și de frigider. Restaurantul are o capacitate de 250 de locuri și oferă o gamă variată de preparate, cât și meniuri dietetice. Hotelul dispune și de o bază de tratament, ce oferă: hidroter Detalii »

Hotelul Lotus are o capacitate de cazare de 160 de camere, confortabile și dotate cu: tv, telefon, grup sanitar propriu cu cadă sau duș, balcon. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce își întâmpină clienții cu o gamă variată de preparate. Pentru conferințe, seminarii sau întâlniri de afacei este pusă la dispoziție o slaă de conferințe, amenajată corespunzător. De asemenea, hotelul dispune de parcare proprie și Detalii »

Hotelul Muncel oferă 828 locuri de cazare în 414 camere duble, dotate cu: tv, frigider, balcon, grup sanitar propriu cu duș. Restaurantul dispune de două săli cu o capacitate de 130 de locuri fiecare și oferă o gamă diversificată de preparate naționale și internaționale. Sala de conferințe are o capacitate de 229 de locuri și poate găzdui diverse evenimente, fiind dotată corespunzător. De asemenea, hotelul dispune de piscină Detalii »

Hotelul Crișana are o capacitate de cazare de 112 camere dispuse în: 2 camere single, 107 camere duble și 3 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, minibar, baie cu duș, balcon. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 250 de locuri, oferă o gamă variată de preparate românești și internaționale. Sala de conferințe are o capacitate de 90 de locuri și poate găzdui diverse evenime Detalii »

 • Scor: 9.26

  Băile 1 Mai, nr. 65/B , Baile Felix

  Hotelul este situat în stațiunea Băile 1 Mai, la 2 km de Băile Felix.

Hotelul Perla oferă 56 de spații de cazare dispuse în camere twin, camere matrimoniale și apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: tv, telefon, internet wireless, minibar, radio cu ceas, baie proprie cu cabină de duș, uscător de păr și halat de baie. Restaurantul, cu o capacitate de 160 de locuri, dispune de o locație elegantă și oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațional Detalii »