Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (3) hoteluri
  (9) hoteluri
  (0) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Solarium
  Seif la recepţie
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  TV
 • (2) hoteluri
  (1) hoteluri
  (5) hoteluri
  (8) hoteluri
  (8) hoteluri
  (2) hoteluri
  (11) hoteluri
  (6) hoteluri
  (6) hoteluri
  (12) hoteluri
  (10) hoteluri
  (3) hoteluri
  (3) hoteluri
  (10) hoteluri
  (4) hoteluri
  (5) hoteluri
  (12) hoteluri
  (7) hoteluri
  (7) hoteluri
  (5) hoteluri
  (12) hoteluri
  (12) hoteluri
  (3) hoteluri
  (3) hoteluri
  (2) hoteluri
  (12) hoteluri
Cum ajungeţi în Baile Herculane:

Hoteluri Baile Herculane

Baile Herculane

12 hoteluri

Hotelul Internațional are o capacitate de cazare de 38 de locuri, dispuse în 12 camere și 7 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: tv, telefon, internet, minibar, baie proprie cu uscător de păr, balcon. Mesele se pot servi în restaurantiul propriu, cu o capacitate de 40 de locuri, ce oferă ă gamă variată de preparate. De asemena, hotelul dispune și de o sală de conferințe ce poate găzdui diverse evenimente, fii Detalii »

Hotelul Diana oferă 220 de spații de cazare dispuse în camere single, duble și apartamente. Camerele sunt mobilate elegant și dispun de: tv, telefon, internet WI-FI, minibar, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr, iar apartamentele au cadă cu hidromasaj. Restaurantul dispune de o locație elegantă și oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională, vinuri alese, băuturi alcoolice Detalii »

Hotelul Ferdinand oferă 50 de spații de cazare dispuse în 45 de camere duble și 5 apartamente. Camerele sunt mobilate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet WI-FI, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș, uscător de păr și cosmetice. Restaurantul, cu o capacitate de 84 de locuri este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienți individuali, cine romantice sau dejunuri de afaceri. În sezonul Detalii »

Hotelul Trandafirul Galben dispune de 28 de spații de cazare, structurate în: 8 camere double twin și 16 camere matrimoniale, 1 apartament de 3 persoane și 3 apartamente de 4 persoane. Camerele sunt mobilate modernși dispun de: tv, internet wireless, baie proprie cu duș. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 80 de locuri, ce oferă o gamă diversificată de preparate. Pentru conferințe, întâlniri de afaceri Detalii »

Hotelul Elite are o capacitate de cazare de 14 camere și un apartament, mobilate modern și dotate cu: tv, telefon, frigider, baie proprie cu cadă sau duș, uscător de păr, la cerere. Diminețile se pot începe cu un mic dejun consistent, iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. Pentru training-uri, conferințe sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferințe, amenajată corespunzător. Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Trandafirilor, nr. 18 , Baile Herculane

  Hotelul este amplasat la 500 m de centrul stațiunii și la 4 km de gară.

Hotelul Paradis oferă 18 spații de cazare dispuse în: 2 camere matrimoniale, 12 camere twin, 2 camere triple și 2 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de tv, grup sanitar propriu și frigider, la cerere. Mesele pot fi servite în restauratul propriu, ce oferă un meniu diversificat, iar la bat se pot servi diverse sortimente de băuturi calde și reci. Pentru ședințe sau teambuildinguri este pusă la dispoziție o sală de Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Castanilor, nr. 2 , Baile Herculane

  Hotelul este situat într-o zonă liniștită a stațiunii.

Hotelul Geta are o capacitate de cazare de 36 de camere dispuse în: 6 camere single, 26 camere double și 2 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dispun de tv și grup sanitar propriu cu duș. Pentru cină, recepții și mese festive, restaurantul are o capacitate de 120 de locuri și oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Pentru conferințe sau training-uri este pusă la dispoziț Detalii »

Hotelul Golden Spirit are o capacitate de 26 de camere duble, amenajate cu bun gust și dotate cu: TV LCD, telefon, internet wireless, minibar, birou de lucru, baie proprie cu uscător de păr, balcon sau terasă și aer condiționat, în camerele Premium Gold. În restaurantul hotelului clientii pot servi preparate gastronomice variate sau organiza diverse evenimente. Barul completează atmosfera restaurantului și oferă o gamă variată de Detalii »

Hotelul Sara's sons oferă 21 de spații de cazare dispuse în: 6 camere single cu pat matrimonial, 12 camere double și 3 apartamente. Acestea sunt atent mobilate și dispun de: tv, telefon, minibar, aer condiționat, baie proprie. Restaurantul are o capacitate de 80 de locuri și oferă o gamă diversificată de preparate naționale și internaționale. În sezonul cald mesele pot fi servite și pe terasă, cu o capacitate de 50 de locuri. Detalii »

Hotelul Dacia dispune de 1070 de locuri de cazare structurate în 531 de camere duble cu două paturi și 4 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, radio, baie proprie cu duș, balcon. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă diversificată de preparate, iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. Timpul liber se poate petrece la: salonul de înfrumusetare, sala de bowlin Detalii »

Hotelul Domogled oferă 138 de spații de cazare dispuse în 13 camere single și 125 camere duble. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, radio, grup sanitar propriu cu duș. Restaurantul, cu o capacitate de 125 de locuri, își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de preparate, într-o atmosferă plăcută. Timpul liber se poate petrece la: biliard, sala de spectacole, teatru în aer liber. Hotelul dispune și de o bază de Detalii »

Hotelul Claudia dispune de 32 de locuri de cazare, structurate în 11 camere duble și 4 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, grup sanitar propriu. Mesele pot fi servite în restaurantul propriu ce își întâmpină oaspeții cu un meniu variat, într-o atmosferă relaxantă. Momentele de relaxare se pot petrece la: piscină, saună, jacuzzi și sală de fitness. De asemenea, hotelul dispune de parcare și baz Detalii »