Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (1) hoteluri
  (10) hoteluri
  (1) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Bar
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  Tenis de masa
  TV
 • (3) hoteluri
  (8) hoteluri
  (2) hoteluri
  (1) hoteluri
  (11) hoteluri
  (3) hoteluri
  (12) hoteluri
  (10) hoteluri
  (1) hoteluri
  (12) hoteluri
  (5) hoteluri
  (8) hoteluri
  (11) hoteluri
  (6) hoteluri
  (5) hoteluri
  (12) hoteluri
  (9) hoteluri
  (1) hoteluri
  (11) hoteluri
  (7) hoteluri
  (12) hoteluri
  (12) hoteluri
  (3) hoteluri
  (8) hoteluri
  (1) hoteluri
  (2) hoteluri
  (12) hoteluri
Cum ajungeţi în Baile Olanesti:

Hoteluri Baile Olanesti

Baile Olanesti

12 hoteluri

 • Scor: 9.26

  Str. Aleea Salcâmilor, nr. 2 , Baile Olanesti

  Hotelul este situat într-un cadru pitoresc, la 1 km de centrul stațiunii.
  de la145lei

Hotelul Maria oferă 21 de spații de cazare dispuse în 17 camere twin și 4 apartamente cu două paturi individuale. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: TV LCD, aer condiționat, internet, minibar, baie proprie cu uscător de păr. Restaurantul, cu o capacitate de 24 locuri, își întâmpină clienții cu mâncăruri din bucătăria tradițională și din cea internațională, într-o atmosferă elegantă. Cele două săli de co Detalii »

Hotelul Central are o capacitate de cazare de 30 de camere duble, cu o arhitectură unică și dotate cu: tv, telefon, internet wireless, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr. Restaurantul hotelului, cu o capacitate de 400 de locuri, este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienți individuali, cine romantice sau dejunuri de afaceri. Sala de conferințe are o capacitate de 150 de locu Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Băilor, nr. 17 , Baile Olanesti

  Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită a stațiunii.
  de la90lei

Hotelul Bitu a fost fondat în anul 2007 şi se recomandă prin calitate şi profesionalism în care arhitectural se întâlnesc armonios formele clasice cu cele ultramoderne şi spiritual gândirea omogenă a două generaţii în turism. Hotelul Bitu dispune de 16 spații de cazare dispuse în: 8 camere cu pat matrimonial, 2 camere twin, 2 garsoniere, 3 apartamente și 1 apartament VIP. Camerele sunt mobilate cu bun gust și dispun de: TV LC Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Parângului, nr. 12 , Baile Olanesti

  Hotelul este situat într-o zonă privilegiată, în apropierea Bisericuței din lemn.
  de la80lei

Complexul Suprem este situat într-o poziţie  privilegiată, având o viziune panoramică largă asupra dealurilor împădurite aflate la mică distanţă, în imediata apropiere a  Bisericuţei din lemn. Hotelul Suprem are o capacitate de cazare de 92 de locuri dispuse în 44 de camere: 34 de camere duble și 10 apartamente suită. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: tv, telefon, aer condiționat, minibar, grup sanitar pro Detalii »

Hotelul  President are o capacitate de cazare de 50 de locuri dispuse în camere duble și apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, aer condiționat, baie proprie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 40 de locuri, ce oferă o gamă diversificată de preparate, într-o atmosferă plăcută. La bar se pot servi băuturi calde, băuturi Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Libertății, nr. 2A , Baile Olanesti

  Hotelul este situat în centrul stațiunii, aproape de parcul central.

Hotelul Tisa oferă 110 locuri de cazare dispuse în 55 de camere. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, baie poprie cu cabină de duș și uscător de păr, balcon. Restaurantul are o capacitate de 200 de locuri și oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Pentru seminarii, team buildinguri sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sa Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Livadia, nr. 5 , Baile Olanesti

  Hotelul este amplasat în centrul stațiunii, pe malul râului Olănești.

Hotelul Premier are o capacitate de cazare de 50 de locuri dispuse în 21 de camere și 3 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, telefon, internet, aer condiționat, minibar, grup sanitar propriu. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu o capacitate de 60 de locuri, ce dispune și de o terasă acoperită cu 70 de locuri. Pentru întâlniri de afaceri, conferințe sau simpozioane este pusă la dispoziție o sală Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Carol Davila, nr. 3 , Baile Olanesti

  Hotelul este situat într-o zonă liniștită a stațiunii.

Hotelul Nina dispune de 15 spații de cazare, structurate în 13 camere duble twin și matrimoniale și 2 apartamente. Camerele sunt spațioase, mobilate modern și dotate cu: tv, telefon, minibar, grup sanitar propriu cu cadă sau cabină de duș. Mesele pot fi servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 36 de locuri, ce oferă o gamă diversificată de preparate. În sezonul cald mesele pot fi servite și pe terasa în aer liber, cu Detalii »

Hotelul Olănești are o capacitate de cazare de 408 locuri dispuse în: 4 camere matrimoniale, 198 camere twin și 2 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: tv, telefon, frigider, aer condiționat, baie proprie. Restaurantul hotelului, cu o capacitate de 600 de locuri, dispuse în 3 săli, este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienți individuali, cine romantice sau dejunuri de afaceri. Sala de conferinț Detalii »

Pensiunea Trei Brazi dispune de 16 spații de cazare structurate în 14 camere duble și 2 apartamente. Camerele sunt confortabile, spațioase și dotate cu: tv, internet, minibar, grup sanitar propriu cu duș, balcon. Restaurantul are o capacitate de 120 de locuri și oferă o gamă variată de preparate din bucătăria națională și cea internațională. Pentru conferințe, traininguri sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziția Detalii »

Hotelul Podium oferă 16 spații de cazare dispuse în 12 camere double cu pat dublu sau matrimonial și 4 apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, minibar, grup sanitar propriu. Restaurantul, cu o capacitate de 60 de locuri, își întâmpină oaspeții cu un meniu diversificat, într-o atmosferă relaxantă. Pentru conferințe sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferințe cu Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Parângului, nr. 1 , Baile Olanesti

  Hotelul este amplasat în centrul stațiunii, aproape de Parcul "Mihail Eminescu".

Hotelul Stogu oferă 24 de spații de cazare dispuse în 21 camere duble și 3 apartamente. Acestea sunt atent mobilate și dotate cu: tv, minibar, grup sanitar propriu cu duș, balcon și aer condiționat, parțial. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 150 de locuri, ce oferă o gamă diversificată de preparate. La bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. De asemenea, hotelul dispune și de parc Detalii »