Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (0) hoteluri
  (7) hoteluri
  (1) hoteluri
  (1) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  TV
 • (5) hoteluri
  (6) hoteluri
  (2) hoteluri
  (3) hoteluri
  (8) hoteluri
  (4) hoteluri
  (9) hoteluri
  (6) hoteluri
  (2) hoteluri
  (9) hoteluri
  (1) hoteluri
  (2) hoteluri
  (2) hoteluri
  (9) hoteluri
  (8) hoteluri
  (8) hoteluri
  (9) hoteluri
  (8) hoteluri
  (5) hoteluri
  (7) hoteluri
  (7) hoteluri
  (9) hoteluri
  (9) hoteluri
  (5) hoteluri
  (7) hoteluri
  (9) hoteluri
Cum ajungeţi în Bistrita:

Hoteluri Bistrita

Bistrita

9 hoteluri

 • Scor: 8.68

  Str. Piața Petru Rareș, nr. 2 , Bistrita

  Hotelul este situat în centrul istoric al orașului, aproape de principalele puncte de interes.

Hotelul Bistrița are o capacitate de cazare de 45 de camere, structurate în: 26 camere twin, 18 camere duble și 1 apartament. Camerele sunt confortabile, amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet wireless sau prin cablu, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr, seif în anumite camere. Pentru servirea meselor hotelul dispune de un restaurant, cu o capacitate de 200 de locur Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Subcetate, nr. 18 , Bistrita

  Hotelul este localiza la 700 de metri de centrul orașului și la 1 km de gară.

Hotelul Flamingo oferă 15 spații de cazare dispuse în: 5 camere duble și 10 camere triple. Camerele sunt atent mobilate și dispun de tv și grup sanitar propriu cu cabină de duș. Restaurantul hotelului, cu o capacitate de până la 500 de locuri este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienți individuali, cine romantice sau dejunuri de afaceri. la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. Pentru confer Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Grănicerilor, nr. 5 , Bistrita

  Hotelul este situat în zona centrală, oferind acces facil către principalele puncte de interes ale orașului.

Hotelul Krone are o capacitate de cazare de 44 de camere dispuse în 10 camere duble și 34 camere twin. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: tv, telefon, internet, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș. Diminețile se pot începe cu un mic dejun consistent servit în sala de mese, cu o capacitate de 80 de locuri, iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. Sunt oferite și o serie de servicii, precum Detalii »

 • Scor: 8.53

  Str. Parcului, nr. 19 , Bistrita

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, la 600 de metri de Biserica Evanghelică.

Datorită amplasării sale și a serviciilor de calitate oferite, hotelul Metropolis este ideal atât pentru turismul de afaceri, cât și pentru cel de relaxare. Hotelul are o capacitate de cazare de 57 de locuri, amenajate elegant și dotate cu: TV LCD, telefon, internet, minibar, sistem de climatizare, seif, baie proprie cu uscător de păr. Restaurantul dispune de o locație elegantă și oferă preparate diverse, atât din bucătăria ro Detalii »

Hotelul Codrișor oferă 29 de spații de cazare dispuse în: 10 camere duble, 16 camere cu pat matrimonial şi 3 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, minibar, internet, seif, baie proprie cu uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu terasă, ce își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de preparate din bucătăria națională și cea internațională. pentru conferințe, seminarii Detalii »

 • Scor: 9.26

  Calea Moldovei, nr. 17 , Bistrita

  Hotelul este situat la 1,5 km de centrul orașului.

Hotelul Ozana dispune de 38 de spații de cazare structurate în 33 de camere și 5 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: TV LCD, telefon, internet, seif, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr. Pentru cină, recepții și mese festive, restaurantul are o capacitate de 450 de locuri și oferă o gamă variată de preparate din bucătăria autohtonă și cea internațional Detalii »

 • Scor: 7.94

  Piața Petru Rareș, nr. 4 , Bistrita

  Hotelul este localizat în centul orașului, aproape de principalele puncte de interes.

Hotelul Coroana de Aur dispune de 109 camere și 4 apartamente, spațioase, mobilate modern și dotate cu: tv, telefon, aer condiționat, internet wireless, minibar, seif, baie proprie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr. Restaurantul hotelului, cu o capacitate de 250 de locuri este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienți individuali, cine romantice sau dejunuri de afaceri. Cele două saloane ale restaurantul Detalii »

 • Scor: 9.26

  Calea Moldovei, nr. 80 , Bistrita

  Hotelul este amplasat la 1,5 km de centrul orașului și la 5 km de gară.

Hotelul Diana are o capacitate de cazare de 83 de camere dispuse în camere single, duble, triple și apartamente. camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, internet wireless, aer condiționat, minibar, baie proprie și balcon. Restaurantul dispune de terasă acoperită și oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională, vinuri alese, băuturi alcoolice și răcoritoare. Sala de conferinț Detalii »

Hotelul Gomar Lux pune la dispoziție 38 de spații de cazare, structurate în: 28 camere duble, 6 camere matrimoniale și 4 apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, minibar, aer condiționat, baie proprie cu uscător de păr. Restaurantul, cu o capacitate de 280 de locuri, dispune de o locație elegantă și poate găzdui diverse evenimente, oferind preparate diverse, vinuri alese, băuturi alcoolice și r Detalii »