Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (2) hoteluri
  (6) hoteluri
  (3) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Solarium
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Parcare
  Living
  Bar
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  TV
 • (5) hoteluri
  (1) hoteluri
  (5) hoteluri
  (1) hoteluri
  (1) hoteluri
  (7) hoteluri
  (6) hoteluri
  (11) hoteluri
  (11) hoteluri
  (10) hoteluri
  (5) hoteluri
  (11) hoteluri
  (4) hoteluri
  (1) hoteluri
  (11) hoteluri
  (9) hoteluri
  (1) hoteluri
  (9) hoteluri
  (8) hoteluri
  (11) hoteluri
  (11) hoteluri
  (4) hoteluri
  (7) hoteluri
  (11) hoteluri
Cum ajungeţi în Braila:

Hoteluri Braila

Braila

11 hoteluri

 • Scor: 8.97

  Calea Călărașilor, nr. 214 , Braila

  Hotelul este situat în centrul orașului, aproape de principalele puncte de interes.

Hotelul Triumph dispune de 64 de spații de cazare, structurate în: 51 camere double, 6 camere matrimoniale și 7 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: tv, telefon, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cadă. Pentru servirea meselor sunt puse la dispoziție două restaurante, cu o capacitate de 80 și 100 de locuri, ce servesc preparate atât din bucătăria românească cât și din cea internațională. Pentru orga Detalii »

 • Scor: 8.68

  Piața Independenței nr. 1 , Braila

  Hotelul este situat în centrul orașului, pe faleza Dunării.

Hotelul Belvedere oferă 104 locuri de cazare dispuse în: 39 camere duble, 10 camere pat matrimonial și 3 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, internet, frigider, baie cu cadă, iar accesul se face pe bază de cartelă. Apartamentele sunt formate din dormitor, sufragerie, baie și hol de acces. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 160 de locuri, ce oferă preparate gustoase atât di Detalii »

 • Scor: 9.12

  Piața Traian, nr. 1 , Braila

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, la 600 de metri de malul Dunării.

Hotelul Traian are o capacitate de cazare de 105 camere dispuse în 99 de camere single și duble și 6 apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, minibar, baie proprie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr. Restaurantul hotelului, cu o capacitate de 540 de locuri este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienți individuali, cine romantice sau dejunuri de afaceri. Barul completeaz Detalii »

 • Scor: 8.38

  Bld. Independenței, nr. 97 , Braila

  Hotelul este amplasat în zona centrală, oferind acces facil către principalele puncte de interes ale orașului.

Hotelul Edys Royal oferă 19 spații de cazare dispuse în camere single, duble și apartamente. Camerele sunt spațioase și dispun de: tv, telefon, internet wireless, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș, iar apartamentele dispun de jacuzzi. Pentru cină, recepții și mese festive, restaurantul oferă o gamă variată de preparate din bucătăria romanească și cea internațională. Restaurantul se poate transforma Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Mihai Eminescu, nr. 9-13 , Braila

  Hotelul este situat în centrul orașului, aproape de principalele obiective turistice.

Hotelul Edy's are o capacitate de cazare de 12 locuri dispuse în: 3 camere duble cu pat matrimonial ce pot fi valorificate și în regim single, 2 camere duble twin și un apartament. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, internet, aer condiționat, minibar, seif, baie proprie cu duș, iar apartamentele dispun de cadă. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 200 de locuri, ce își întâmpină oaspeții cu Detalii »

Residenza Dutzu dispune de 8 camere în regim single, dublu și apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, internet, aer condiționat, minibar, grup sanitar propriu cu duș sau cadă. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat, iar pentru prânz și cină pot comanda din gama variată de preparate în restaurantul propriu. Timpul liber se poate petrece în grădina de vară, ce are amenajată o terasă. Cr Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Dimitrie Bolintineanu, nr. 2 , Braila

  Hotelul este situat în zona centrală.

Hotelul Sport oferă 20 de spații de cazare dispuse în: 4 camere single, 15 camere twin și 1 apartament. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, aer condiționat, frigider, grup sanitar propriu cu duș. Restaurantul, cu o capacitate de 100 de locuri, își întâmpină ospeții cu preparate din bucătăria românească și cea internațională, într-o atmosferă relaxantă. De asemenea, hotelul dispune de seif la recepție Detalii »

Hotelul Orient Expres are o capacitate de cazare de 52 de locuri dispuse în 24 de camere single, duble și triple și 2 apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, minibar, baie proprie. Restaurantul dispune de o locație elegantă și oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională, vinuri alese, băuturi alcoolice și răcoritoare. Pentru conferințe sau întâlniri d Detalii »

 • Scor: 8.24

  Bld. Rubinelor, nr. 1 , Braila

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, la câteva minute de faleza Dunării.

Grand Hotel Orient oferă 38 de spații de cazare dispuse în: 28 camere duble matrimoniale, 5 camere twin și 5 apartamente. Camerele sunt spațioase și dispun de: tv, telefon, internet wireless, aer condiționat, baie proprie. Restaurantul are o capacitate de 300 de locuri, iar clienții pot servi preparate gastronomice variate sau organiza diverse evenimente. Seminariile sau training-urile se pot organiza în sala de conferințe, cu o cap Detalii »

 • Scor: 9.56

  Calea Galați, nr. 9 , Braila

  Hotelul este situat în zona centrală a orașului.

Hotelul LMS pune la dispoziție 14 spații de cazare dispuse în 3 camere single și 11 camere double. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, aer condiționat, baie proprie. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce oferă un meniu diversificat, cu preparate din bucătăria națională și internațională. La bar se pot servi diverse sortimente de cafea, băuturi și răcoritoare. Sunt oferite și Detalii »

 • Scor: 9.56

  Str. Transilvaniei, nr. 1 , Braila

  Hotelul este amplasat în zona gării.

Hotelul GBC dispune de 25 de spații de cazare, structurate în: 5 camere cu pat matrimonial, 17 camere duble și 3 apartamente. Acestea sunt atent mobilate și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, aer condiționar, baie proprie. Pentru cină, recepții și mese festive, restaurantul are o capacitate de 80 de locuri și oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Sala de conferințe are o Detalii »