Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (0) hoteluri
  (4) hoteluri
  (6) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  Tenis de masa
  TV
 • (6) hoteluri
  (6) hoteluri
  (3) hoteluri
  (5) hoteluri
  (10) hoteluri
  (6) hoteluri
  (9) hoteluri
  (10) hoteluri
  (4) hoteluri
  (10) hoteluri
  (4) hoteluri
  (10) hoteluri
  (5) hoteluri
  (9) hoteluri
  (3) hoteluri
  (9) hoteluri
  (10) hoteluri
  (10) hoteluri
  (8) hoteluri
  (5) hoteluri
  (9) hoteluri
  (9) hoteluri
  (9) hoteluri
  (10) hoteluri
  (7) hoteluri
  (5) hoteluri
  (9) hoteluri
  (3) hoteluri
  (8) hoteluri
Cum ajungeţi în Bran:

Hoteluri Bran

Bran

10 hoteluri

 • Scor: 7.79

  Predelut Nr. 82 , Bran

  Pensiunea este localizată în Bran, în proximitatea Castelului Bran la o distanță de aproximativ 700 de metri.
  de la140lei

Pensiunea dispune de 22 de locuri de cazare : 7 camere cu pat matrimonial, 2 camere cu câte două paturi și 1 apartament studio cu pat matrimonial și canapea extensibilă. Camerele sunt spațioase, sunt mobilate cu  mobilier din lemn masiv și sunt dotate cu: baie proprie, TV, iar o parte dintre camere dispun de terasă proprie. Mesele se pot servi în restaurantul clădirii, acesta având o capacitate de 32 de locuri. Restaurantul se Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Branului, 36 bis , Bran

  Hotelul este situat în apropierea castelului Bran, la aproximativ 2 Km de DN 73A.
  de la180lei

Fiind amplasat între masivele Bucegi și Piatra Craiului, hotelul este locul ideal pentru un concediu la munte. Hotelul dispune de o capacitate de 18 camere ce sunt amenajate cu bun gust și eleganță. Camerele au toate dotările necesare pentru un sejur comfortabil și anume: TV, minibar, telefon, seif, grup sanitar propriu. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, Taverna Lupilor, unde se servesc meniuri tradiționale și nu numai. Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Branului, 36 bis , Bran

  Hotelul este situat în apropierea castelului Bran, la aproximativ 2 Km de DN 73A.
  de la260lei

Prin îmbinarea stilului modern cu cel clasic hotelul este o destinație ideală atât pentru escapadele de sfârșit de săptămână cât și pentru petrecerea unui concediu de lungă durată alături de cei dragi. Hotelul are o capacitate de 56 de camere dintre care 2 apartamente, iar restul de 54 de camere sunt single și double. Camerele sunt dotate cu aer condiţionat, seif,  minibar,  TV LCD şi cablu TV,  internet Wirel Detalii »

 • Scor: 8.38

  Strada Principala nr. 384 , Bran

  Hotelul este situat lângă castelul Bran și la 4 km de pârtia Zănoaga.
  de la120lei

Hanul Bran dispune acum de o capacitate de cazare de 46 camere, cu următoarea structură:  3 apartamente, 33 camere duble și single și 10 camere twin. Camerele sunt amenajate cu bun gust și oferă farmecul decorului clasic și elegant și sunt dotate cu: baie proprie, televizor, mini bar. Hotelul dispune de restaurant cu 2 săli și o terasă de vară cu o capacitate maximă de 420 persoane, unde se pot servi meniuri tradiționale ro Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Tohănița, 27 A , Bran

  Hotelul este situat în apropierea Castelului Bran și pârtia de schi Zănoaga.
  de la199lei

Hotelul Emire are o capacitate de 16 camere spațioase, atent mobilate și dotate cu: : LCD, mini-frigider, internet prin Cablu, telefon, terasă. Mesele se pot servi în restaurantul hotelului sau pe terasă, unde se pot servi meniuri din bucătăria internațională și tradițional românească. Hotelul dispune și de o sală de conferințe cu o capacitate de 25 de locuri, unde se pot organiza diverse  training-uri, conferințe sau Detalii »

 • Scor: 7.85

  Str. Iancu Gontea nr. 463, Sat Simon , Bran

  Hotelul este situat la 5 km de centrul stațiunii turistice Bran, într-un minunat cadru natural înconjurat de dealuri împădurite.
  de la38EURO

Complex hotelier Hillden Lodge& Restaurant, este situat în zona Bran Moeciu, la 5 km de centrul staţiunii turistice Bran- pe valea Simon, într-un splendid cadru natural înconjurat de dealuri împadurite şi oferă oaspeţilor săi o atmosferă elegantă şi primitoare. Hotelul Hillden Lodge & Restaurant dispune de 15 camere: 2 camere single, 7 camere duble, 4 apartamente standard și 2 apartamente junior.  Camerele sunt spaț Detalii »

 • Scor: 9.12

  Moeciu de Jos, nr. 394 , Bran

  Hotelul Turnu este situat în localitatea Moieciu de Jos, în apropierea drumului ce duce spre Cheile Dâmbovicioarei.
  de la130lei

Hotel Turnul se numără printre puţinele unităţi de cazare care se ridică la standarde europene şi care satisface cele mai exigente gusturi şi sofisticate cerinţe. Unitatea şi-a deschis porţile pentru dumneavoastră în vara anului 2009, fiind o construcţtie unică în Bran-Moeciu prin rafinament, design şi eleganţă. Localizat într-un cadru natural , aproape de principalele puncte de atracţie turistică din zonă, pe un drum cu Detalii »

 • Scor: 8.97

  Strada Branului , Bran

  Hotelul este situat la intrarea în Bran, în localitatea Tohanu Nou.

Hotelul dispune de 46 de camere duble și single și 4 apartamente. Camerele sum mobilate modern și dispun de:  baie proprie, TV color, cabluTV, minibar, conexiune internet și baie proprie. În apartamente veți regăsi pe lângă dotările din camerele double și băi cu jacuzii. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce are o capacitate de 150 de locuri sau pe terasa hotelului. Pentru organizarea  întâlnirlor de afaceri Detalii »

Prin amplasarea sa și vedere spre Munții Bucegi și castelul Bran, hotelul este locul ideal pentru petrecerea unui sejur la munte. Hotelul Contele Vladimir are o capacitate de 12 camere spațioase, mobilate în stil rustic și sunt dotate cu: minibar, jacuzzi, plasmă, cablu Tv, internet, telefon, balcon. Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 30 de locuri, unde puteți servi meniuri diversificate și un bar unde se pot servi Detalii »

Prin situarea în inima munților Carpați și prin îmbinarea stilului rustic cu cel modern, hotelul Bran Belvedere Boutique este cel mai potrivit loc pentru o vacanță relaxantă. Hotelul Bran Belvedere dispune de o capacitate de 10 camere, ce sunt unic mobilate și sunt dotate cu: TV, internet, telefon, baie proprie și balcon. Mesele se pot servi în unul din cele 2 restaurante proprii. Acestea sunt amenajate unul în stil tradițional Detalii »