Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (2) hoteluri
  (26) hoteluri
  (7) hoteluri
  (2) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Solarium
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  Tenis de masa
  TV
 • (23) hoteluri
  (2) hoteluri
  (25) hoteluri
  (14) hoteluri
  (13) hoteluri
  (28) hoteluri
  (23) hoteluri
  (33) hoteluri
  (33) hoteluri
  (6) hoteluri
  (35) hoteluri
  (12) hoteluri
  (24) hoteluri
  (6) hoteluri
  (27) hoteluri
  (7) hoteluri
  (35) hoteluri
  (29) hoteluri
  (36) hoteluri
  (35) hoteluri
  (8) hoteluri
  (27) hoteluri
  (34) hoteluri
  (33) hoteluri
  (37) hoteluri
  (18) hoteluri
  (19) hoteluri
  (3) hoteluri
  (1) hoteluri
  (32) hoteluri
Cum ajungeţi în Brasov:

Hoteluri Brasov

Brasov

37 hoteluri

 • Scor: 9.26

  Str. Gării-Nouă, nr. 6, , Brasov

  Hotelul este situat la intrarea în oraș, dinspe Predeal.
  de la180lei

Hotelul Grand dispune de o capacitate de cazare de 20 de camere dispuse în: 17 camere duble , 2 single  și un apartament. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: cablu TV, birou de lucru, telefon, internet, mini bar, aer condiționat, jacuzzi, uscător de păr. Restaurantul hotelului are o capacitate de 300 de locuri și oferă o gamă variată de meniuri din bucătăria tradițională și cea internațională. Hotelul dispune și Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Panselelor, nr. 2 , Brasov

  Hotelul este amplasat la intrarea în oras și la 5 km de gară.
  de la79lei

Hotelul Astra dispune de 134 de locuri de cazare, structurate în 45 de camere. Acestea sunt confortabile și dispun de: tv, internet wireless, minibar, grup sanitar propriu cu duș. Restaurantul are o capacitate de 140 de locuri și oferă un meniu diversificat, cu preparate din bucătăria românească și cea internațională. Pentru seminarii, simpozioane sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferințe, amenaja Detalii »

 • Scor: 8.09

  Str. Nicopole, nr. 54 , Brasov

  Hotelul este situat la 5 minute de centrul medieval al orașului și la 3 minute de Gara Brașov.
  de la160lei

Casa Mureşan întâmpină nevoile dumneavoastră de cazare, fiind singurul hotel din Braşov ce oferă servicii de 4 stele, dar menţinând planul tarifar de 3 stele. Vă aşteptăm într-o structură nouă, modernă cu o capacitate de 39 de camere, dotate conform standardelor europene. Dotările camerelor de cazare se ridică la rangul unei unităţi de 4 stele, având sistem electronic de închidere şi deschidere a uşii, baie proprie cu Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str Republicii, Nr. 134, Sâmpetru , Brasov

  Hotelul este situat la 5 km de Brașov, pe DN 13.
  de la55EURO

Hotelul are o capacitate de cazare de 44 de locuri, dispuse în 22 de camere duble. Camerele sunt spațioase, atent mobilate și sunt dotate cu: mini-bar, telefon internațional, internet, TV cu programe prin satelit, băi proprii cu cabine de duș, iar anumite camere au jacuzzi. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu o capacitate de 60 de locuri, ce oferă o gamă variată de meniuri. De asemenea hotelul mai pune la dispozitie și o Detalii »

 • Scor: 7.21

  Str. Apollonia Hirscher, nr. 14 , Brasov

  Hotelul este situat chiar în centrul orașului, la doar câteva minute de principalele obiective turistice ale orașului.
  de la45EURO

Residence Hirscher dispune de 11 camere ce pot fi rezervate atât pe termen scurt cât și pe termen lung. Apartamentele sunt amenajate după ultimele standarde de design și sunt compuse din living-room cu spațiu pentru servit cina și canapea extensibilă, o bucătarie complet utilată, dormitor cu pat matrimonial și o baie modernă. Fiecare apartament dispune de telefon, minibar, internet precum și cablu Tv. Hotelul oferă o serie de se Detalii »

 • Scor: 8.38

  B-dul Calea Bucureşti, nr. 99 , Brasov

  Hotelul este poziționat la numai 2 km de centrul vechi al orașului.
  de la52EURO

Complexul Golden Time Hotel dispune de 44 spaţii de cazare care sunt structurate în large duble twin şi matrimoniale, apartamente standard şi de lux şi camere duble standard, precum şi de o sala de conferinţe dotată cu videoproiector, flipchart şi ecran pentru proiecţie. Camerele sunt dotate modern şi includ un minibar, televizor, baie privată, uscător de păr. Elegantul Hotel Golden Time oferă oaspeţilor şi turiştilor săi Detalii »

 • Scor: 9.26

  Bdul. Saturn nr. 47 , Brasov

  Hotelul este la 3 km de centrul vechi al orașului, la o distanță de 1 minut de mijloacele de transport în comun.
  de la65EURO

Fiind unul din cele mai noi complexuri din Brașov, cu o arhitectură modernă și decorat cu mult bun gust, este o adevarată perlă turistică. Hotelul Cubix dispune de o capacitate de cazare de 58 de camere, dispuse în: 39 de camere duble, 9 camere matrimoniale, 1 cameră pentru persoane cu dizabilități fizice și 9 camere executive. Camerele  sunt amenajate în stil modern, dotate cu : sistem de acces pe bază de cartelă,  c Detalii »

 • Scor: 7.5

  Str. Castanilor, nr. 3 , Brasov

  Hotelul este situat chiar în centrul vechi al orașului, într-o clădire de epocă.
  de la35EURO

Residence Ambient este o structură de cazare în stilul apartamentelor cu regim hotelier, ce au o singură bucătărie comună și salon de mic dejun. Acesta dispune de o capacitate de cazare de 20 camere dispuse în 13 camere duble si 7 apartamente. Bucătăria este complet echipată și utilată: frigider, filtru de cafea, prăjitor de pâine,sandwich maker, cuptor cu microunde, veselă și tacâmuri. Camerele sunt mobilate clasic, în c Detalii »

 • Scor: 7.5

  B- dul Iuliu Maniu 62B , Brasov

  Pensiunea Ambient este situată în centrul orașului, cu acces ușor la toate punctele de atracție turistică ale Brașovului.
  de la47EURO

Atmosfera caldă și serviciile de cea mai înaltă calitate fac din Pensiune Ambient destinația ideală pentru o călătorie de afaceri sau un refugiu ospitalier dacă va aflați în tranzit și aveți nevoie de o pauză de revigorare. Pensiunea dispune de 23 de camere, caracterizate prin refinament și sunt dotate conform ultimelor standarde: minibar, televiziune prin cablu, telefon cu acces internațional, internet, baie proprie cu uscăt Detalii »

 • Scor: 8.97

  Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 27 , Brasov

  Hotelul este situat în centrul orașului, la numai câteva minute de obiectivele turistice importante.
  de la60EURO

Hotelul Ambient dispune de 71 de camere, din care 15 camere sunt clasificate la 3 stele iar restul de 56 de camere sunt clasificate la 4 stele. Camerele sunt mobilate modern și cu bun gust și dispun de: telefon, TV, internet, minibar, baie proprie, aer condiționat. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 90 de locuri, care oferă o gamă variată de meniuri din bucatăria tradițional romanească și cea internați Detalii »

 • Scor: 8.24

  Str. Grivitei Nr.9 , Brasov

  Vila Ambient este localizată într-o zonă liniştită, la 9 Km. de Braşov.
  de la50EURO

Vila Ambient dispune de 6 camere, 8 băi şi încăperi anexe totalizând 11 camere fiind ideală pentru grupuri de până la 12 persoane. La parter: sală de petrecere/de mese/de dans, şemineu, TV, DVD, piscină, saună, jacuzzi, bucătărie echipată complet. La etajul întâi, există o zonă special amenajată pentru tenis de masă, biliard, bar, TV. Toate dormitoarele au LCD, TV si paturi kingsize. Detalii »

 • Scor: 8.38

  Str. Traian Grozăvescu, nr. 4 , Brasov

  Hotelul este situat chiar în centrul orașului.
  de la120lei

Prin amplasarea sa centrală, toate mijloacele de transport și punctele de interes tristic sunt la câteva minute de hotel. Hotelul City Center dispune de o capacitate de cazare de 56 de locuri dispuse în 28 camere. Camerele sunt spațioase, atent mobilate și bine echipate: aer condiționat, TV, internet WI-FI, minibar, baie proprie cu uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de meniu Detalii »

 • Scor: 8.24

  Piata Sfatului, nr. 19 , Brasov

  Hotelul este situat în centrul istoric al orașului, fiind amplasat într-o clădire veche de 400 de ani, cu arhitectură de inspirație neoclasică.

Hotelul Bella Muzica are o capacitate de 34 de locuri  spațioase, luminoase și dotări moderne: aer conditionat, TV LCD, acces Wi-Fi, minibar, băi proprii cu articole de toaletă gratuite. Hotelul dispune de un restaurant cu bucătărie mexicană, ungurească și internațională, iar băuturile se pot servi la barul hotelului. Prin amplasarea sa centrală se pot vizita cu usurință obiectivele turistice ale orașului: Biserica Nea Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Carpaților 91 , Brasov

  Hotelul este poziționat într-o zonă liniștită a orașului, în apropierea Bussiness Park Brașov și a Metrom.

Hotelul Șerban dispune de o capacitate de 16 camere single și duble. Cu mobilier și finisaje interioare moderne, camerele dispun de următoarele facilități: aer conditionat, cablu TV, internet, telefon cu acces internațional, minibar, baie proprie, uscător de păr, seif, balcon. Hotelul oferă și o serie de servicii gratuite: recepție 24 ore, trezire la cerere, transportul bagajelor, casă de valori, transmitere de mesaje, servicii d Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Pieții, nr. 5 , Brasov

  Hotelul Adabelle este situat în centrul istoric al orașului, în apropierea Bisericii Negre.

Hotelul dispune de o capacitate de 24 de camere: 8 camere single și 15 camere double. De asemenea este disponibilă și o cameră de 10 locuri ce se poate închiria doar la întreaga capacitate. Camerele sunt atent mobilate și dispun de TV prin cablu, telefon și baie cu duș. Hotelul Adabelle dispune de un restaurant decorat în stil tradițional german, cu o capacitate de 30 de locuri, unde se servesc preparate tradițional românești da Detalii »

 • Scor: 8.38

  B-dul Griviței A48 , Brasov

  Hotelul Garden Club este situat la periferia orașului, la ieșirea spre Tg. Mures/Sighișoara.

Prin amplasarea hotelului, departe de zgomotul străzii, este locația perfectă pentru o ședere liniștită. Hotelul dispune de 19 camere duble amenajate cu mult bun gust și rafinament, fiind dotate cu: TV LCD, internet, aer condiționat, baie proprie, uscător de păr. Mesele se pot servi la restaurantul hotelului cu o capacitate de 80 de, ce oferă o gamă variată de specialități culinare.  Hotelul dispune de 2 săli de conferi Detalii »

 • Scor: 8.24

  Piața Sfatului, nr. 5 , Brasov

  Hotelul este situat în centrul vechi al orașului, în Piața Sfatului.

Prin locația sa centrală, se poate ajunge în câteva minute la cele mai cunoscute obiective turistice ale orașului, la terase, cafenele și restaurante. Hotelul Casa Wagner este aflat într-o clădire monument istoric, decorat cu mobilier local artizanal şi opere de artă antice.  Acesta dispune de 24 de camere ce au fost renovate şi restaurate pentru a conserva trecutul, dar în același timp dispune și de facilități moderne pe Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Johann Gott, Nr.2 , Brasov

  Hotel este situat în Centrul Vechi al orașului, la doar câteva minute de Biserica Neagră și Piața Sfatului.

Hotel Gott dispune de 21 de camere ce sunt mobilate cu bun gust și eleganță, fiind locul ideal pentru a avea parte de liniște și odihnă.  Acestea sunt dotate cu: telefon, internet, TV, minibar, birou de lucru, seif și baie proprie cu uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu al hotelului ce oferă o gamă largă de specialități din bucătăria românească și cea internațională. Hotelul dispune și de o s Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Calea București, nr. 7, Săcele , Brasov

  Hotelul este situat la intrarea în Brașov, la doar 10 minute de centrul istoric al orașului.

Hotelul dispune de o capacitate de 30 de camere dispuse în: 11 camere duble twin,  12 camere duble matrimoniale, 1 cameră de tip suită,1  cameră junior suită, 3 apartamente și 2 apartamente de lux. Camerele sunt mobilate modern, cu bun gust si oferă confortul necesar unui sejur de neuitat. Acestea dispun de: TV de tip plasmă, telefon internațional, internet, baie proprie cu cabină de duș și jacuzzi în apartamentele de lux Detalii »

 • Scor: 7.65

  Stejerisului, nr. 27 , Brasov

  Hotelul este situat în apropierea centrului istoric al orașului și doar la câteva minute de Poiana Brașov.

Hotel Chambers Charm dispune de 9 spații de cazare de lux, ce sunt decorate într-o manieră unică și amenajate într-o combinație de mobilier modern cu cel antic. Camerele sunt  de suprafeţe şi design diferite, precum camera romantică, barocă, marocană, scandinavă și sunt dotate cu: Tv, telefon, internet, minibar, seif, are condiționat, baie proprie. Micul dejun se poate servi în cameră sau în restaurantul hotelului. Hote Detalii »

 • Scor: 8.53

  Stejărișului nr. 11 , Brasov

  Hotelul Belvedere este situat la 600 de metri de centrul oraşului Braşov, pe drumul ce duce spre Poiana Braşov.

Hotelul Belvedere dispune de o capacitate de cazare 120 de locuri, dispuse în 21 de camere: standard, single, standard superior și apartamente. Camerele au o arhitectură deosebită și sunt dotate cu: Tv, aer condiționat, telefon, minibar, acces internet, seif, baie proprie și balcon. La ultimul etaj al clădiii se află restaurantul cu o capacitatea de 150 de persoane, ce oferă o gamă variată de meniuri româneşti, dar şi din bucă Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Bisericii Romane 124 , Brasov

  Hotelul este situat la numai 15 minute de centrul istoric al oraşului.

Fiind construit în anul 1929 și renovat în 2006, hotelul și-a păstrat arhitectura clasică la exterior, iar interioarele poartă o ambiență contemporană, a designului și confortului specific zilelor noastre. Hotel Rainer dispune 32 de locuri de cazare în 14 camere duble matrimoniale și 2 camere duble twin. Camerele sunt moderne și dispun de: minibar, TV cablu, telefon, internet wireless, baie proprie cu cabină de duș și uscăto Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Calea București nr. 13 , Brasov

  Hotelul este situat la intrarea în Brașov, aproape de cele mai noi zone de agrement ale orașului: Aqua Park, și Grădina Zoologică.

Hotelul Ramada dispune de 113 camere (single, double, executive, apartament, apartament presidențial) ce sunt decorate cu gust și oferă farmecul decorului clasic și elegant, fiecare cameră având un design propriu. Acestea sunt dotate cu: mini bar, seif, linie telefonică internațională, LCD TV, internet, baie proprie cu uscător de păr și fier de călcat. Mesele se pot servi în cardul restaurantului propriu, ce oferă o gamă varia Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str 13 Decembrie, nr. 38 , Brasov

  Hotelul este situat doar la 10 minute de centrul istoric al orașului.

Hotelul Brașov dispune de o capacitate de 18 spații de cazare amenajate modern, dotate conform ultimelor standarde: telefon, internet wireless, TV cablu, aer condiționat, minibar, baie proprie. Pentru organizarea de trainiguri sau conferinţe hotelul oferă o sală de conferințe cu o capacitate de până la 40 de locuri și dotată corespunzător: imprimantă, TV, videoproiector, flip-chart, sonorizare. Hotelul dispune și de un restauran Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Vulcan, nr. 41 , Brasov

  Hotel Oasis este situat în proximitatea centrului orașului și la 2 km de gară.

Hotelul Oasis dispune de o capacitate de cazare de 22 de camere dispuse în: 6 apartamente cu living şi dormitor, 6 camere duble/twins și 10 camere matrimoniale. Camerele sunt amenajate modern și dispun de: cablu TV, telefon internațional, mini-bar, internet, aer condiționat și baie proprie cu cadă sau cabină de duș. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă un meniu diversificat cu specialități gastronomice chinezeșt Detalii »

 • Scor: 8.68

  Bld. Eroilor, nr. 19 , Brasov

  Hotelul este situat în centrul orașului, lângă Primărie și Parcul central.

Hotelul are o capacitate de cazare de 368 de locuri, dispuse în 184 camere duble. Camerele sunt atent mobilate și utilate cu: TV, telefon internațional, frigider, baie proprie. Mesele se pot servi în cadrul restaurantului propriu ce are o capacitate de 200 de locuri și oferă o gamă variată de meniuri din bucătăria tradițional romanească și cea internațională. Întâlnirile de afaceri, simpozioanele sau seminariile se pot organi Detalii »

 • Scor: 8.38

  Str. Lunga, nr. 193 , Brasov

  Hotelul este poziționat pe axa principală de intrare în oraș dinspre Sibiu, la aproximativ 1,5 km de centrul vechi.

Hotelul Long Street dispune de 52 de locuri de cazare dispuse în: 6 camere matrimoniale, 11 camere duble și single, 2 camere duble pentru persoane cu dizabilități fizice, 2 camere triple, 3 apartamente cu 2 camere semi-decomandate. Camerele sunt spațioase, atent mobilate și dispun de: telefon, TV, internet, minibar, baie proprie și terasă cu vedere spre vârful Tâmpa. Hotelul dispune de o parcare interioară gratuită și o Detalii »

Hotelul Coroana Brașovului are o capacitate de cazare de 80 de locuri, dispuse în: 4 camere single, 35 camere duble și 3 apartamente. Camerele sunt spațioase, mobilate modern și dispun de: TV LCD, internet, telefon, minibar, baie proprie. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu o gamă variată de meniuri. Pentru relaxare, la parterul clădirii, se află barul englezesc, ce este o combinație între un lounge și un cigar room, u Detalii »

 • Scor: 8.53

  Bld. Eroilor, nr. 27-29 , Brasov

  Hotelul este situat în centrul vechi al orașului, vizavi de Parcul Central.

Hotelul Aro Palace are o capacitate de cazare de 314 camere dispuse în: 312 camere duble, single, apartamente, garsoniere, 1 apartament prezidențial, 1 cameră pentru persoane cu handicap. Camerele sunt spaţioase, luxoase și oferă toate condițiile necesare unei vacanțe relaxante. Acestea sunt dotate cu: aer condiţionat, TV prin cablu, internet, telefon, minibar, seif, baie proprie cu duș sau cadă. Hotelul dispune de 4 săli de resta Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Memorandului, nr. 29 , Brasov

  Hotelul este situat în cartierul Brașovul Vechi, la doar 10 minute de mers pe jos de Piața Sfatului.

Hotelul Helis are o capacitate de cazare de 20 de camere având un stil propriu prin design interior, toate fiind dotate cu: TV, are condiționat, internet, băi și grupuri sanitare proprii , uscător de păr. Mesele se pot servi la restaurantul hotelului unde se servesc preparate locale din zona Transilvaniei, sau pe terasă. Pentru întâlnirile de afaceri este pusă la dispozitia clienților o sală de conferințe echipată corespunzător Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Crișan, nr. 5B , Brasov

  Hotelul este situat pe una dintre colinele orașului, la o distanță de doar 7 minute de centru.

Hotelul are o capacitate de cazare de 17 camere ce oferă confortul necesar pentru o vizită memorabilă. Acestea sunt dotate cu: aer condiționat, TV, telefon cu acces internațional, seif, minibar, baie proprie cu uscător de păr. În salonul hotelului se poate servi un mic dejun englezesc, care include, de asemenea, și specialităţi româneşti. Hotelul dispune și de o parcare privată. Datorită amplasării sale, se poate ajunge cu Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Dobrogeanu Gherea 4C , Brasov

  Hotelul este situat în centrul orașului, la câteva minute de Piața Sfatului.

Hotelul dispune de 35 de camere spațioase, mobilate modern și utilate complet: TV, internet, minibar, aer condiționat, telefon, baie proprie cu duș sau hidromasaj. Datorită amplasării sale, camerele cu vedere în spatele clădirii,au o vederea panoramică a centrului oraşului. Pentru întâlnirile de afaceri sau organizarea de conferințe hotelul pune la dispoziția clienților o sală de conferințe, utilată corespunzător. Hotelul d Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Lunii, Nr.3 , Brasov

  Hotelul este situat într-unul dintre cartierele selecte ale orașului, la doar 1 km de gară.

Hotelul Decebal are o capacitate de cazare de 96 de camere duble dispuse în: 15 matrimoniale și 81 cu două paturi. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: TV, minibar, internet wireless, baie proprie cu duș. Micul dejun se poate servi în sala de mese de la parterul hotelului, ce oferă meniuri hrănitoare. Hotelul dispune și de parcare privată. Datorita amplasării sale, se poate ajunge cu ușurință la principalele obiective tu Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str.Vulturului, nr.3 , Brasov

  Hotelul este poziționat aproape de centrul orașului și de principalele obiective turistice.

Hotelul Gema are o capacitate de cazare de 30 de locuri dispuse în 15 camere duble. Camerele sunt spațioase,amenajate cu bun gust și o deosebita atenție pentru detaliile ce asigură o atmosferă confortabilă, dotate conform standardelor în vigoare cu: minibar, telefon, TV cablu, internet wireless, baie proprie cu cadă/cabină duș, balcon (cu excepția camerelor de la mansardă). Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu o capaci Detalii »

Hotelul are o capacitate de 13 camere care sunt complet mobilate și echipate pentru a oferi confortul necesar unei șederi plăcute. Camerele sunt dotate cu: TV LCD, telefon, internet wireless, aer condiționat, baie proprie cu duș. Hotelul dispune de un restaurant ce oferă o gamă largă de meniuri și o parcare privată. Pentru păstrarea lucrurilor importante sau obiectelor de valoare hotelul pune la dispoziția clienților un seif la r Detalii »

 • Scor: 9.26

  Strada Plevnei, nr. 13 , Brasov

  Hotelul este situat aproape de centrul orașului și la doar 500 de metri de parcul acvatic de distracții Paradise.

Hotelul Regal are o capacitate de cazare de 29 de camere împărțite în: 4 camere single, 22 camere duble, 2 camere triple și 1 apartament. Camerele sunt atent mobilate și dispun de cele mai moderne dotări: telefon, cablu tv, internet, minibar, baie proprie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr. Mesele se pot servi în cadrul restaurantului propriu, cu o capacitate de 70 de locuri, ce oferă un meniu diversificat, conținând Detalii »

 • Scor: 8.82

  Bulevardul Griviței 2 F - 2 G , Brasov

  Hotelul este situat într-o zonă liniștită, ferită de agitația orașului, la doar 9 minute de centrul istoric.

Hotelul dispune de o capacitate de 23 de camere duble cu pat matrimonial, ce sunt mobilate modern, spațioase şi amenajate cu zonă de relaxare. Toate camerele dispun de: minibar, seif, televizor, telefon, internet, baie proprie cu cadă și uscător de păr. În sala de mese se poate servi micul dejun, iar la barul hotelului sunt puse la dispoziție o mare varietate de specialități de cafea, băuturi și cocktailuri alcoolice și nealcool Detalii »