Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (1) hoteluri
  (13) hoteluri
  (69) hoteluri
  (63) hoteluri
  (11) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Solarium
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  Tenis de masa
  TV
 • (109) hoteluri
  (9) hoteluri
  (89) hoteluri
  (14) hoteluri
  (33) hoteluri
  (94) hoteluri
  (105) hoteluri
  (114) hoteluri
  (85) hoteluri
  (22) hoteluri
  (130) hoteluri
  (37) hoteluri
  (110) hoteluri
  (20) hoteluri
  (119) hoteluri
  (19) hoteluri
  (134) hoteluri
  (130) hoteluri
  (157) hoteluri
  (144) hoteluri
  (58) hoteluri
  (126) hoteluri
  (149) hoteluri
  (156) hoteluri
  (156) hoteluri
  (36) hoteluri
  (144) hoteluri
  (5) hoteluri
  (4) hoteluri
  (120) hoteluri
Cum ajungeţi în Bucuresti:

Hoteluri Bucuresti

Bucuresti

157 hoteluri

 • Scor: 9.41

  Str. Alunişului, nr.199 , Bucuresti

  Hotelul este situat în sudul orașului, de parte de agitația cotidiană.
  de la149lei

Hotelul Alma are o capacitate de cazare de 21 de camere, spațioase, mobilate modern și dotate cu: TV LCD, cablu tv, telefon, aer condiționat, minibar, internet wireless, grup sanitar cu cabină de duș și uscător de păr. Coffe Barul își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de băuturi, într-o atmosferă plăcută. Hotelul dispune și de un salon cu o capacitate de maxim 50 de locuri, ce poate găzdui diverse evenimente. Hotel Detalii »

 • Scor: 8.97

  Calea Moșilor, nr.112, sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat la aproximativ 500 de metri de Piața Universității.
  de la59EURO

Hotel Armonia are o capacitate de cazare de 32 de camere, mobilate modern și dotate cu: aer condiționat, internet wi-fi sau prin cablu, baie, uscător de păr, TV, telefon, seif, minibar. Restaurantul hotelului vă asteaptă cu diversificate și delicioase preparate dar și pentru a organiza diferite evenimete speciale, având o capacitate de 50 de locuri. Sala de conferință dispune de 45 de locuri și este dotată ultramodern pentru a ga Detalii »

 • Scor: 8.09

  Str. Clucerului, nr. 9 , Bucuresti

  Hotelul este situat la aproximativ 20 de minute de aeroportul Otopeni și la 5 minute de Piața Victoriei.
  de la55EURO

Hotel Piccolo Mondo dispune de 20 de camere împărțite în camere duble și single, toate fiind dotate cu: TV cablu, aer condiționat, minibar, telefon, Wi-Fi, baie proprie cu uscător de păr. Restaurantul hotelului își întâmpină oaspeții cu preparate din bucătăria libaneză, mediteraneeană, turcească și nu numai, iar terasa este locul ideal pentru savurarea unei cafele cu amicii. Ca și facilități hotelul pune la dispoziți Detalii »

 • Scor: 8.09

  Str. Cremenița, nr. 2A, Sector 2 , Bucuresti

  Hotel Sit Colentina 2* este situat aproape de râul Colentina.
  de la130lei

Hotelul Sir Colentina are o capacitate de cazare de 57 de camere confortabile, ce sunt dotate cu: aer condiţionat, acces pe bază de cartelă magnetică, detectoare de fum, telefon, baie, uscător de păr, TV cu cablu, telefon, internet. Ca şi facilităţi hotelul pune la dispoziţia clienţilor: lparcare, apel trezie la ora solicitată, curăţătorie, spălătorie, aparat de lustruit pantofii, fax, ziare şi reviste, comenzi taxi, seif la Detalii »

Hotel Sir Lujerului dispune de 30 de spații de cazare structurate în camere single, duble și camere cu 3 locuri. Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat, acces pe bază de cartelă magnetică, detectoare de fum, telefon, baie, uscător de păr, TV cu cablu, telefon, internet. Ca şi facilităţi hotelul pune la dispoziţia clienţilor parcare, fax, apel de trezire la ora solicitată, curăţătorie, spălătorie, aparat de lustruit Detalii »

 • Scor: 8.24

  Șos. Orhideelor, nr.12B, sector 6 , Bucuresti

  Hotelul Sir Orhideea este situat în apropierea Gării de Nord.
  de la130lei

Hotel  Sir Orhideea dispune de 61 de camere structurate în 40 single, 6 duble și twin și 15 matrimoniale, toate fiind dotate cu aer condiţionat, baie cu uscător de păr, internet, acces pe bază de cartelă magnetică, minibar, detectoare de fum, telefon. Hotelul dispune de un bar unde se servește micul dejun (sub formă de continental plan) și unde clienții se pot relaxa la o cafea sau suc. Din bar se face trecerea la terasa hot Detalii »

 • Scor: 7.94

  Calea Dorobanților, nr. 50B, sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat în zona centrală, aproape de Piața Romană și la 2 km de Gara de Nord.
  de la69EURO

Hotelul Marshal Garden dispune de 63 de camere structurate în: 4 camere duble Standard, 55 camere duble Superior și 4 apartamente. Camerele sunt spațioase, decorate unic și dotate cu: cablu TV, telefon, internet wi-fi, mini bar, casetă de valori, produse cosmetice în baie, baie cu uscător de păr, halat și papuci de baie, accesul făcându-se pe bază de cartelă. Mesele se pot servi pe terasa de la ultimul etaj sau în restaurant ce Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Grigore Cobălcescu 9, Sector 1 , Bucuresti

  Hotelul Trianon 3* este situat în apropierea Parcului Cișmigiu.
  de la49EURO

Hotel Trianon are o capacitate de cazare de 26 de cspații de cazare dispuse în camere standard și superioare. Camerele sunt atent mobilate și doate cu: TV cu cablu, internet wireless, minibar, telefon, aer condiționat, baie, uscător de păr, birou. Restaurantul-Bistro stă la dispoziţia oaspeților cu o capacitate de 50 de locuri. Miul dejun este în stil bufet suedez și se servește în intervalul orar 7-10am. De asemenea terasa vă Detalii »

 • Scor: 8.38

  Str. Pictor Barbu Iscovescu, nr. 19, Sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat la aproximativ 500 de metri de Piața Charles de Gaules și la 20 de minute de mers cu maşina față de aeroport.
  de la65EURO

Hotelul Green Forum dispune de 14 camere spaţioase şi elegant decorate, toate fiind dotate cu aer condiționat, acces pe bază de cartelă magnetică, telefon, internet wireless sau prin cablu, minibar, TV, seif, baie proprie. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 45 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate româneşti şi internaţionale, pregătite cu ingrediente proaspete organice care provin din medi Detalii »

Hotelul are o capacitate de cazare de 18 camere dispuse în: 4 camere Double Deluxe, 4 camere Executive Double și 10 camere Superior Triple Deluxe. Camerele sunt spațioase, cu finisaje cu sticlă colorată, picturi hand made, iar din dotări nu lipsesc: telefon, TV, seif, birou de lucru, baie cu cabină de duș sau cadă. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de preparate atât din bucătăria românească, Detalii »

 • Scor: 8.38

  Str. Vasile Lascăr, nr. 98, sector 2 , Bucuresti

  Hotelul este situat într-o clădire istorică, la 2 km de centrul vechi și 3,5 km de Gara de Nord.
  de la50EURO

Hotelul Reginetta I se află într-o clădire istorică ce e complet renovată și redecorată. Hotelul are o capacitate de cazare de 13 camere dispuse în: camere single, duble twin, matrimoniale și superioare, un apartament standard și unul duplex. Camerele sunt spațioase, mobilete cu bun gust și dotate cu: tv, internet prin cablu si Wi-Fi, baie proprie cu cadă sau cabină de duș. Camerele duble superioare și apartamentele sunt clasifi Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Economu Cezărescu, nr. 8, sector 6 , Bucuresti

  Hotelul este situat la 300 de metri de Universitatea Politehnică și în apropierea stației de metrou Grozăveşti.
  de la180lei

Hotelul Yesterday dispune de 60 de camere structurate în: 40 de camere duble, 3 single,1 cameră pentru persone cu dizabilități, 12 matrimoniale și 4 executive. Camerele sunt spațioase, amenajate clasic și dispun de toate dotările necesare unei șederi plăcute: TV LCD, minibar, internet WI-Fi, sistem de climatizare, telefon, grup sanitar propriu cu cabină de duș și uscător de păr, acces pe bază de cartelă. Restau Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Gârlei, nr. 30A, sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat la 10 minute de Aeroportul Internațional Otopeni, într-o zonă rezidențială.
  de la70EURO

Hotelul Class dispune de 63 de camere dintre care 4 apartamente, toate dotate cu: internet wireless, aer condiționat, birou de lucru, TV cu cablu, minibar, telefon, baie, uscător de păr, accesorii de baie, acces pe bază de cartelă magnetică. Hotelul dispune de un resturant și o cramă, ce oferă o gamă variată de preparate și băuturi. Pentru întâlnirile de afaceri este pus la dispoziție un centru de conferințe cu o capacitate d Detalii »

Hotel Phoenicia Express dispune de 181 despații de cazare, dispuse în camere single, duble și apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: aer condiționat, telefon, TV cu cablu, internet wi-fi, baie cu cadă  simplă sau cadă cu hidromasaj, uscător de păr, minibar, balcon. Restaurantul dispune de o locație elegantă și oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională, vin Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Vasile Lascăr, Nr 78, Sector 2 , Bucuresti

  Hotelul este situat la aproximativ 1 km de Centrul Vechi și la aproximativ 900 de metri de Teatrul Național.
  de la70EURO

Hotelul Vila Arte dispune de 7 camere, toate fiind dotate cu internet, aer condiționat, TV LCD cu cablu, baie proprie, uscător de păr, seif, acces cu cartelă magnetică, încălzire centrală. Ca și facilități hotelul pune la dispoziție clienților trasport auto, salon mic dejun, parcare, camere nefumători, recepție 24h, room service, spălătorie, călcătorie, TV în living, saună, sală de fitness, masaj, fax, terasă. Detalii »

 • Scor: 7.35

  Str. Vijeliei, Nr. 1B, Sector 6 , Bucuresti

  Hoteluleste situat la aproximativ 10 minute de stațiile de metrou Păcii și Preciziei.
  de la52EURO

Hotel Visconti Residence dispune de 17 camere dintre care 15 duble deluxe și 2 single. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: aer condiționat, internet, baie cu uscător de păr, telefon, TV cu cablu, încălzire centrală, zonă de relaxare cu o canapea, minibar și fier de călcat, la cerere. Restaurantul hotelului situat la parter, lângă lounge bar, are o capacitate de 20 de locuri și poate fi folosit și ca sală de conferințe Detalii »

 • Scor: 7.85

  Str. Principatele Unite, Nr. 38-40, Sector 4 , Bucuresti

  Localizat în centrul Bucureștiului (Piața Unirii), dar în același timp într-o zonă liniștită departe de zgomotul orașului și cu o priveliște spectaculoasă asupra Patriarhiei Române.
  de la65EURO

Hotelul Prince Park Residence dispune de 25 de apartamente cu una, două sau trei camere, mobilate cu clasă și bun gust și dotate cu baie, uscător de păr, TV prin satelit, bucătărie utilată, internet, serviciu de curățenie și spălătorie, încălzire centrală, telefon, aer condiționat, iar unele apartamente sunt prevăzute cu cadă cu hidromasaj. Restaurantul hotelului "Il Giardino Segreta" își întâmpina oaspeții cu o gamă Detalii »

 • Scor: 9.41

  Bld. Aerogării, nr.10, sectorul 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat la aproximativ 3 minute de Centrul Romexpo și la 10 minute de aeroportul Otopeni.
  de la50EURO

Hotel Avis dispune de 30 de camere, spațioase și confortabile ce dispun de dotări moderne, precum: TV LCD, cablu TV,  internet wireless, aer condiționat, spațiu de lucru, telefon, minibar, seif, baie cu uscător de păr. Restaurantul hotelului dispune de 45 de locuri și este locul ideal pentru a începe o zi minunata cu o cană de cafea sau pentru a servi cina. Sala de conferințe dispune de 45 de locuri și este dotată cu: telefo Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Erou Iancu Nicolae, Voluntari - Pipera , Bucuresti

  Hotelul este amplasat în zona rezidențială Băneasa - Pipera, la 7 km de aeroportul Otopeni și doar la 4,5 km de aeroportul Băneasa.
  de la135lei

Hotel Ancor dispune de 19 camere împărțite în: 13 camere duble matrimoniale, 2 camere twin și 4 apartamente care au următoarele dotări: TV LCD, minibar, internet prin cablu, birou de lucru, baie cu uscător de păr, produse cosmetice la baie. Dimineața clienții pot servi un croisant și expresso, gratuit. Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 80 de locuri, lobby bar și de 2  săli de conferințe cu o capacitate de Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Erou Iancu Nicolae 67A, Pipera-Voluntari , Bucuresti

  Hotelul este poziționat la aproximativ 15 minute de aeroportul Otopeni, în partea de nord a zonei Băneasa-Pipera.
  de la65EURO

Hotel Tecadra dispune de 27 de camere împărțite în camere duble, single și apartamente. Toate sunt dotate cu internet Wi-Fi, seif, minibar, aer condiționat, telefon, TV LCD prin cablu și satelit, birou de lucru, camere pentru fumători și nefumători, birou de lucru, iar apartamentele dispun și de chicinetă. Restaurantul hotelului dispune de 70 de locuri și în sezonul cald de o terasă primitoare. Crama Moldovița stă la dispozi Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Smârdan, nr. 11, sector 3 , Bucuresti

  Hotelul este situat în zona Lipscani, aproape de principalele puncte de interes ale orașului.
  de la98EURO

Hotel Rembrandt dispune de 16 camere  dotate cu: internet wirelees sau prin cablu, telefon, aer condiționat, CD/DVD player, lampa de birou, birou de lucru  și seif  în camerele bussiness, baie cu uscător de păr, TV cu cablu, balcon la unele camere. Cafe Klain se află la mezanimul hotelului și vă asteaptă pentru a servi micul dejun sau o cafea. Ca și facilități hotelul pune la dispoziția clienților: parcare, came Detalii »

 • Scor: 9.26

  Calea Griviței, nr. 143 , Bucuresti

  Hotelul este situat la aproximativ 500m de Gara de Nord şi la 10 minute de Piaţa Victoriei.
  de la32EURO

Hotelul Hello dispune de 150 de camere, împărţite în 126 de camere duble matrimoniale, 9 camere twin, 3 camere pentru persoane cu dizabilităţi şi mobilitate redusă şi 12 camere confort. Toate camerele sunt dotate cu baie cu duş, aer condiţionat, TV LCD, internet gratuit, radio. Accesul se face pe bază de cartelă magnetică. Hotelul dispune de cameră pentru bagaje, facilităţi de călcat îmbrăcămintea, apel de trezire la ora Detalii »

Hotel Grand Hotel Continental dispune de 53 de camere, amenajate cu bun gust și dotate cu: internet, telefon, TV LCD, birou, aer condiționat, baie cu uscător de baie, cosmetice de baie, halat de baie, papuci, minibar, seif. Cele 3 restaurante își întâmpină oaspeții cu preparate delicioase tradiționale și internaționale și de asemenea cu o cofetărie unde veti găsi cele mai savuroase prăjituri și nu numai. Cele 6 săli de confe Detalii »

 • Scor: 7.65

  Str. George Topârceanu, Nr. 11, Otopeni , Bucuresti

  Hotelul Vila Topârceanu este situat la aproximativ 5 minute de Băneasa Shopping City și la 4 km de Aeroportul Internaţional Henri Coandă.
  de la138lei

Hotelul Vila Topârceanu are o capacitate de cazare de 8 camere, dispuse în 6 camere duble și 2 twin. Toate camerele sunt atent mobilate și dotate cu: sistem de climatizare, internet wifi, TV LCD cu cablu, minibar, seif, baie cu uscător de păr. Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 25 de locuri unde se pot servi preparate din bucătăria națională și internațională. Ca și facilități hotelul pune la dispoziția cli Detalii »

 • Scor: 8.24

  Str. Henri Coandă, Nr.25, Sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, între Piața Romană și Piața Victoriei.
  de la43EURO

Hotelul Michelangelo dispune de 20 camere, împărțite în 14 camere cu pat matrimonial, 1 cameră twin, o suită cu un pat single și un pat matrimonial, o cameră mare cu pat matrimonial și o canapea extensibilă precum și o suită VIP. Camerele sunt amenajat cu rafinament și dotate cu: aer condiționat, seif, TV, internet wireless, minibar, telefon, birou de lucru, baie cu uscător de păr. Hotelul este dotat cu bar 24 ore, gradină ș Detalii »

 • Scor: 8.38

  Bld. Ion Mihalache 125, Sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat în apropierea Arcului de Triumf și de Parcul Herăstrău.
  de la40EURO

Hotel Casa Locato dispune de 21 de apartamente, dotate cu  o cameră de zi cu un birou de lucru și o canapea, baie cu cadă sau cabină de duș, un dormitor cu pat matrimonial sau 2 paturi și o bucătărie complet utilată cu frigider, cuptor cu microunde. Micul dejun se poate servi pe terasă sau în sala de mese, având la dispoziție o gamă variată de preparate. Ca și facilități hotelul pune la dispoziția clienților: room s Detalii »

 • Scor: 8.53

  Str. Paul Greceanu, Nr. 14, Sector 2 , Bucuresti

  Hotelul este situat aproape de Piațea Victoriei și de Piața Romană.
  de la140lei

Hotel Casa Sofia are o capacitate de cazare de 9 camere și un apartamentul situat la mansardă care dispune de o terasa minunată. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: baie proprie cu uscător de păr, TV, aer condiționat, internet. Ca și facilități hotelul pune la dispoziția clienților săi cameră pentru bagaje, camere pentru nefumători, recepție 24h, seif, transport auto. Detalii »

Hotel Hemingway Residence dispune de 24 de apartamente numite business calss, family, standard și little suite. Camerele sunt spațioase, decorate cu bun gust și sunt dotate cu: bucătărie complet echipată, pat dublu, baie cu cabină de duș, uscător de păr, telefon, aer condiționat, TV cu cablu, minibar, acces internet, figider, încălzire centrală. Ca și facilități hotelul pune la dispoziția clienților săi: fax, copiator, par Detalii »

 • Scor: 8.53

  Str. Paris, Nr. 58, Sector 1 , Bucuresti

  Hotelul Vila Paris este amplasat chiar în centrul Bucureștiului, în zona Dorobanți.
  de la75EURO

Hotelul Vila Paris este situat  la 1 km de Târgul Internațional Romexpo și la 15 km de aeroport. Hotelul Vila Paris vă pune la dispoziție 3 apartamente și 6 camere matrimoniale. Toate camerele sunt dotate cu : aer condiționat, internet wireless, linie telefonica internațională directă, televizor LCD, minibar, seif, birou de lucru, baie cu cadă (halat, papuci, uscător de păr). Hotelul dispune de următoarele facilități: t Detalii »

 • Scor: 8.38

  Șoseaua Nordului, nr. 7 - 9, sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat în nordul capitalei pe malul lacului Herăstrău, în vecinătatea centrului Romexpo
  de la47EURO

Hotel Herăstrău dispune de 33 de spații de cazare împărțite astfel: 25 de camere duble, 2 apartamente junior și un apartament duplex cu 2 dormitoare matrimoniale și 5 bungalow-uri. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: aer condiționat, detectoare de fum, minibar, TV cu cablu, internet gratuit, telefon, baie cu cadă sau duș, uscător de păr, cosmetice. Ca și facilități hotelul pune la dispoziția clienților fax, copiator, Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Elizeu, nr. 11-13, Sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat la apoximativ 200 m de Gara de Nord și la doar 10 minute de centru.
  de la32EURO

Hotelul Elizeu dispune de 52 de camere cu câte 2 paturi sau pat dublu și sunt dotate cu aer condiționat, televizor, telefon cu acces internațional, baie proprie, mini bar. Mesele se pot servi în restaurantul hotelului, ce are o capacitate de 65 de locuri ce oferă o gamă variată de preparate. Atât în restaurant cât și în lobby este disponibil accesul la internet. Ca și facilități hotelul oferă: spălătorie, room service, se Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Cameliei, nr. 37, Sectorul 1 , Bucuresti

  Hotelul se află la doar 500 m de Gara de Nord, lângă piaţa Matache.
  de la87lei

Hotelul dispune de 35 de locuri de cazare în camere single, duble matrimoniale, duble twin și camere triple. Toate camerele sunt doate cu: mobilier în stil clasic, TV cu cablu, telefon, internet wireles și minibar. Hotelul dispune de următoarele facilități: recepție 24h, parcare gratuită, cameră pentru bagaje, zonă pentru fumători, camere pentru persoanele cu handicap, seif, serviciu de călcat îmbrăcăminte, spălătorie. Detalii »

 • Scor: 8.09

  Str. Emanuel David, nr. 10, Sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat la câteva minute de Dorobanți și de Piața Romană.
  de la36EURO

Hotelul dispune de 10 spații de cazare dispuse în 3 camere deluxe, 6 camere standart și 1 apartament standard, fiind dotate cu: Tv, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină duș sau cadă și uscător de păr. Pentru conferințe sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferințe, cu o capacitate de 22 de locuri, amenajată corespunzător. Ca și facilități hotelul dispune de: primire/trimitere de faxu Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Lipova, nr. 24, sector 1 , Bucuresti

  Hotelul oferă o poziționare strategică, la doar 1 km de Gara de Nord și la 10 minute de Sala Palatului și Palatul Parlamentului, într-un cartier liniștit.
  de la29EURO

Hotelul are o capacitate de cazare de 12 camere, ce sunt spațioase, mobilate modern, decorate cu lucrări de artă contemporană și dotate cu: TV LCD, aer condiționat, baie proprie cu cadă sau cabină de duș. Oaspeții se pot bucura de un French Breakfast din partea casei zilnic: cafea, suc, croissante, cookies, lapte cu cereale, selecție ceai, fructe. Hotelul oferă o serie de servicii gratuite, precum: seif la recepţie, apel de tre Detalii »

 • Scor: 9.26

  Șos. Colentina, nr. 380, Sectorul 2 , Bucuresti

  Hotelul este situat lângă depoul Colentina, la 10 minute de Complexul comercial Europa și Dragonul Roșu și la 5 stații de tramvai de Gara Obor.
  de la80lei

Hotelul Stere își întâmpină oaspeții într-o ambianță placută și liniștitoare, oferind servicii de calitate. Hotelul are o capacitate de cazare de 25 de camere, structurate în: 10 camere duble, 10 camere single, 4 triple și 1 apartament. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: TV cu cablu și grup sanitar propriu. Hotelul dispune de internet wireless pentru clienții business, camera de bagaje, seif la recepție, camere pen Detalii »

 • Scor: 7.65

  Str. Principatele Unite, Nr. 42, Sector 4 , Bucuresti

  Hotelul este situat în centrul orașului, într-un mediu liniştit, cu vedere către grădinile Patriarhiei Române.
  de la50EURO

Hotelul are o capacitate de 29 de apartamente cu câte una, două sau trei camere, cu dimensiuni variind între 30-70 mp. Aceste asunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, minibar, aer condiționat, internet prin cablu, bucătărie complet echipată, baie proprie. Centrul Wellness este o oază de relaxare pentru oaspeții hotelului, aceștia putând beneficia de saună finlandeză, baie turcească, masaj, reflexoterapie. Sunt oferite și Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Schitu Măgureanu, nr. 6, Sectorul 5 , Bucuresti

  Hotelul este situat lângă Podului Izvor, în apropierea Palatul Parlamentului, la 5 minute de mers pe jos de Centrul Vechi al oraşului și de Parcul Cişmigiu.
  de la53EURO

Hotelul are o capacitate de cayare de 19 camere în regim single, duble și triple, din care 13 sunt dotate cu paturi matrimoniale, iar 6 cu paturi twin, toate fiind  dotate cu aer condiţionat, conexiune la internet, TV, DVD, telefon, minibar, baie cu cabină de duș, produse cosmetice în baie, uscător de păr, acces pe bază de cartelă magnetică. O parte din camere au balcon propriu cu vedere către Palatul Parlamentului sau Parcul I Detalii »

 • Scor: 7.94

  Str. Johann Strauss, nr. 1, sector 2 , Bucuresti

  Hotelul este amplasat la aproximativ 500 de metri de Lacul Floreasca.
  de la40EURO

Situat într-una dintre cele mai frumoase zone ale Bucureștiului de Nord, în imediata vecinătate a lacului și parcului Floreasca, Johann Strauss Hotel de 3 stele este locul ideal atât pentru turismul de afaceri, cât și pentru cel cultural. Hotelul oferă 87 locuri de cazare, ce se regăsesc în 7 apartamente, 21 camere matrimoniale și 12 camere duble. Johann Strauss Hotel oferă posibilitatea organizării unor întâlniri de tipul co Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Gen. Berthelot, nr.9, sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat in zona centrală, la colțul bulevardului Berthelot cu strada Lutherană.
  de la75EURO

Hotelul Berthelot dispune de 43 de camere, împărțite astfel: 5 camere single, 8 twin, 28 duble și 2 duble superioare. Toate camere sunt doate cu: minibar, aer condiționat, TV LCD, telefon, birou, seif, baie, uscător de păr, internet. Restaurantul hoteluli are o capacitate de 80 de locuri și își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de preparate, într-o atmosfera plăcută și relaxantă. Sala de conferințe are o capacitate de Detalii »

 • Scor: 8.09

  Bd. Iancu de Hunedoara, nr 54, sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat în centrul orașului, la 2 km de gară și 7 km de Aeroportul Băneasa.
  de la90EURO

Hoterul are o capacitate de cazare de 95 de camere, din care 38 camere sunt pentru fumători, iar  2 camere cu facilități pentru persoane cu dizabilități. Camerele sunt spațioase, cu mobilier modern și dispun de: aer condiționat, TV, telefon, internet, minibar, birou de lucru, baie cu cabină de duș sau cadă, uscător de păr, halat de baie, papuci și produse cosmetice. Restaurantul își întâmpină oaspeții cu preparate din Detalii »

 • Scor: 8.68

  Intr. Pipera-Tunari, nr. 21, Sectorul 1 , Bucuresti

  Hotelul este amplasata în partea de nord a capitalei, zona Pipera, la doar 3 km de Aeroportul Băneasa.

Hotelul dispune de 12 camere dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat, baie proprie cu cabină de duş, acces internet Wi-Fi gratuit, masă de scris, minibar. Există posibilitatea de a alege şi camere pentru nefumători. În spatele hotelului există o gradină unde clienţii se pot relaxa, având acces şi la grătar.  De asemenea, se oferă transfer la aeroport, iar staţia de autobuz, cu legături spre centrul oraşului, se află Detalii »

 • Scor: 9.26

  Calea Plevnei 59 A, Sectorul 1 , Bucuresti

  Hotel Siqua 3* este situat în centrul Bucureştiului, în spatele Operei Române, la 10 minute de mers pe jos de KM 0 al Capitalei.

Hotelul Siqua este  inaugurat  în anul 2006 ca un Boutique Hotel, cu camere mari şi spaţioase fiind concepute pentru a îndeplini toate capriciile clienţilor. Hotelul Siqua dispune de 40 de camere dispune în: 6 camere single, 11 double de tip twin, 18 double de tip queen size, 3 garsoniere și 2 apartamente. Toate camerele au următoarele dotări: acces pe bază de cartelă magnetică, TV, telefon, seif, minibar, internet, baie Detalii »

 • Scor: 8.68

  Bld. Magheru 8-10, Sectorul 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat ]n centrul orașului şi la 15 minute de Gara de Nord.

Hotelul Ambasador este situat pe principala arteră a orașului, în plin centru politic, administrativ, cultural şi comercial. Hotelul dispune de 95 de spații de cazare dispuse în camere single, duble și apartamente. Acestea sunt confortabile și dispun de:  Tv cu cablu, minibar, telefon, internet wireless, sistem de climatizare, baie proprie cu duș sau cadă și uscător de păr. Restaurantul se află la etajul 1 şi are o capac Detalii »

 • Scor: 9.26

  Bld. Banu Manta 24, Sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este localizat la 5 minute de Gara de Nord și la 15 minute de aeroport.

Hotelul Irisa este situat în aproierea  marilor parcuri,  ceea ce  permite deplasarea usoară către sediile  marilor bănci, ale guvernului și  către centrele de afaceri şi aeroport. Hotelul dispune de 30 de camere şi 7 apartamente dotate cu aer condiţionat, internet, telefon cu apeluri internaţionale, baie, uscător de păr, minibar, acces pe bază de cartelă magnetică. Restaurantul este prevăzut cu 100 Detalii »

 • Scor: 8.53

  Str. Izvor 106, Sector 5 , Bucuresti

  Hotelul este situat în imediata apropiere a Palatului Parlamentului, la 2 km de gară și la 15 km de Aeroportul Internațional Henry Coandă.

Hotelul dispune de 76 de camere structurate în:12 jacuzzi suites, 4 junior suites, 2 junior suites cu vedere la Palatul Parlamentului, 56 camere deluxe, 2 camere deluxe pentru persoanele cu dizabilităţi. Camerele sunt atent mobilate şi dotate cu: TV LCD, cablu TV, internet wireless, sistem de climă individual, telefon, minibar, seif, baie, telefon în baie, uscător de păr. Restaurantul hotelului este situat la parter, are o capacitate Detalii »

 • Scor: 9.26

  Piața C. A. Rosetti, nr.5, Sector 2 , Bucuresti

  Hotelul este situat în imediata apropiere a Centrului Vechi, Piaţa Palatului Parlamentuli, Piaţa Universităţii.

 Hotelul Banat se află la doar câteva sute de metri de kilometrul 0 al oraşului. Hotel Banat dispune de 50 de locuri de cazare în apartamente şi camere cu unul, doua şi trei paturi, beneficiind de următoarele dotări: aer condiţionat, Tv, cablu TV, telefon, internet wifi, minibar, baie cu duş sau cadă. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă un meniu diversificat, iar la bar se pot servi diverse sortimente de b Detalii »

 • Scor: 9.56

  Bld. Dacia, nr. 125, sector 2 , Bucuresti

  Hotelul se află la 15-20 de minute distanta de Aeroportul International Otopeni şi la 10 minute distanţă de Gara de Nord.

Hotelul Dan dispune de 15 camere  structurate în: 7 camere cu pat matrimonial, 7 camere cu 2 paturi şi 1 studio cu terasă. Camerele sunt atent mobilate și cu următoarele dotări: TV - LCD, seif, aer condiţionat, radio cu deşteptător, telefon cu acces direct intern şi internaţional, minibar, facilităţi de preparare ceai şi cafea (din partea casei), baie cu cadă şi duş, uscător de păr, cosmetice de calitate, halat, internet Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Armand Călinescu, Nr. 19, Sector 2 , Bucuresti

  Hotelul este situat în apropiera Bisericii Armenesti și a Pieții Universității.

Hotel Tempo este situat în apropierea Institutul Slovac, de Centrul Cultural Ungar și de Muzeul Theodor Pallady. Hotelul Tempo dispune de 32 de camere dispuse în 6 camere single și 26 camere matrimoniale sau twin. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: internet, baie cu cabină de duș cu hidromasaj, uscător de păr, aer condiționat, TV cu cablu, minibar, unele camere dispun și de balcon, seif, fierbător, ceai, cafea în f Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Hagiului, Nr. 10, Sector 3 , Bucuresti

  Hotelul se află în vecinătatea centrului capitalei, la aproximativ 5 minute de Piața Unirii.

Hotelul Tripoli dispune de 22 de camere, 8 dintre ele fiind situate în aripa secundară a hotelului, toate fiind totate cu baie cu cabină de duș, uscător de păr, minibar, aer condiționat, TV LCD, cablu Tv, internet. Hotelul dispune de următoarele facilități: mic dejun, apel de trezire, seif la recepție, păstrarea bagajelor, comandă taxi, acces la PC conectat la internet, primirea/expedierea corespondenței, informații turistice, Detalii »

 • Scor: 8.97

  Șos. Chitilei, nr. 37, Sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat la 10 minute de Romexpo și Gara de Nord, în nordul orașului.

Hotelul dispune de 14  camere duble și 4 camere single, fiind dotate cu baie proprie, aer condiționat, TV cu cablu și internet. Hotelul deține și o sală de mese de 22 de locuri care poate fi folosită și ca sală de conferințe. De asemenea, ca și facilități fără plată hotelul asigură: parcare auto, intrenet wireless, trezirea turiștilor la ora dorită, informații privind mijloacele de transport, spectacole, starea vrem Detalii »