Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (1) hoteluri
  (13) hoteluri
  (69) hoteluri
  (63) hoteluri
  (11) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Solarium
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  Tenis de masa
  TV
 • (109) hoteluri
  (9) hoteluri
  (89) hoteluri
  (14) hoteluri
  (33) hoteluri
  (94) hoteluri
  (105) hoteluri
  (114) hoteluri
  (85) hoteluri
  (22) hoteluri
  (130) hoteluri
  (37) hoteluri
  (110) hoteluri
  (20) hoteluri
  (119) hoteluri
  (19) hoteluri
  (134) hoteluri
  (130) hoteluri
  (157) hoteluri
  (144) hoteluri
  (58) hoteluri
  (126) hoteluri
  (149) hoteluri
  (156) hoteluri
  (156) hoteluri
  (36) hoteluri
  (144) hoteluri
  (5) hoteluri
  (4) hoteluri
  (120) hoteluri
Cum ajungeţi în Bucuresti:

Hoteluri Bucuresti

Bucuresti

157 hoteluri

 • Scor: 8.38

  Str. Poligrafiei, nr. 3-5, Sectorul 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat în nordul capitalei, foarte aproape de centrul Romexpo.

Hotel Ramada Parc dispune de 267 de camere, fiind dotate cu: aer condiționat, TV LCD, internet, minibar, seif, coffee maker, la cerere se poate asigura fier și masă de călcat, baie, uscător de păr. Cele 8 săli pot găzdui diferite evenimente de la reuniuni de afaceri până la baluri de caritate și au o capacitate între 10 și 1000 de locuri. Pentru fiecare eveniment sălile vor fi dotate ultra modern pentru a garanta succesul. Res Detalii »

 • Scor: 9.56

  Bd. Mircea Vodă 21, Sector 3 , Bucuresti

  Hotel NH București este situat la aproximativ 10 km de gară.

Hotel NH Bucuresti dispune de 76 de camere, ce sunt mobilate modern și cu bun gust. Toate camerele sunt dotate la standarde internaționale: minibar, aer condiționat, telefon, TV prin satelit, baie cu uscător de păr, seif, internet wireless. Întâlnirile de afaceri, conferințele și seminariile se pot organiza în salile de conferințe, ce sunt amenajate corespunzător. Ca și facilități hotelul oferă clienților săi serviciu de s Detalii »

Hotel Ramada Majestic dispune de 111 camere dotate cu aer condiționat, minibar, telefon, TV prin satelit, pay TV, internet, alarmă de fum, baie, uscător de păr și posibilitatea de a face cafea sau ceai. Cele 4 săli de conferințe au o capacitate maximă de 150 de persoane și au toate dotările ultra moderne pentru a garanta o reuniune de succes. Sala multifuncțională are o capacitate de maxim 180 de persoane și poate organiza divers Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Gheorghe Manu, nr. 2-4, sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat foarte aproape de Parcul Herăstrău și de punctele de interes ale orașului.

Hotel Minerva dispune de 149 de camere spațioase, toate fiind dotate cu internet, baie, uscător de păr, halat de baie, papuci de baie, minibar, TV LCD, TV cablu, telefon. Restaurantul din cadrul hotelului Nan Jing, cu specific chinezesc este considerat unul dintre cele mai bune din țară prin prisma preparatelor sale diverse, inclusiv internaționale. Pentru întâlnirile de afaceri hotelul dispune de un centru de conferințe, cu o capaci Detalii »

 • Scor: 9.41

  Bld. Barbu Văcărescu, nr. 164 A, sector 2 , Bucuresti

  Hotelul este situat la aproximativ 5 km de centrul orașului.

Hotel Caro dispune de 216 camere, toate dotate cu internet, aer condiționat, aparat pentru preparare cafea și ceai, TV prin cablu, birou de lucru, seif, uscător de păr. Cele 10 săli de conferință, puse la dispoziția clienților, au o capacitate între 10 și 550 de locuri și au toate dotările ultramoderne pentru o reuniune de succes. Restaurantul hotelului vă astepată pentru a degusta delicioasele preparate atât din bucătăria Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Dimitrie Cantemir, nr 2, sectorul 4 , Bucuresti

  Hotelul este situat în apropierea Centrului comercial Unirea.

Hotelul Horoscop dispune de 15 camere împărțite în: 1 apartament, 3 garsoniere, 4 camere duble, 7 camere single. Camerele sunt atent amenajate și dotate cu aer condiționat, TV prin cablu, încălzire centrală, minibar, baie cu jacuzzi sau duș cu masaj, conexiune la internet. Ca și facilități hotelul pune la dispoziția clienților un salon unde pot servi micul dejun, saună, o parcare păzită, recepție 24h, iar la parter se află Detalii »

 • Scor: 8.82

  Bd. Poligrafiei, Nr. 73-75, Sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat la aproximativ 15 minute de aeroportul Otopeni și foarte aproape de centrul Romexpo.

Hotelul Diplomat dispune de 39 de camere, toate fiind dotate cu: aer condiționat, acces pe bază de cartelă magnetică, internet, TV prin cablu, încălzire centrală, minibar, telefon, baie cu uscător de păr. Restaurantul hotelului cu o capacitate de 94 de locuri și terasa cu 60 de locuri sunt ideale pentru un moment de relaxare sau o cină cu prieteni. De asemenea , există o grădină cu loc pentru barbeque și 2 baruri. Sala de con Detalii »

 • Scor: 8.97

  Calea Victorei, nr. 37B, sector 1 , Bucuresti

  Hotelul Novotel este situat foarte aproape de Teatrul Odeon și Teatrul Constantin Tănase.

Hotel Novotel dispune de 258 de camere, toate fiind dotate cu TV, telefon, seif, minibar, aer condiționat, încălzire centrală, internet wi-fi, baie cu cadă sau duș și uscător de păr. Restaurantul dispune de o locație elegantă și oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională. Barul completează atmosfera deosebită a restaurantului, oferind o diversificată gamă de băuturi rafinate. Detalii »

Hotelul Howard Johnson Grand Plaza dispune de 285 de camere și apartamente, amenajate modern și cu bun gust. Camerele au toate dotările necesare unei șederi plăcute: aer condiționat, TV plasmă, birou de lucru, seif, minibar, internet, pay TV, telefon, baie cu uscător de păr, papuci și halat de baie. În apartamentele diplomat există  și un spațiu separat cu o kitchenetta cu frigider, cuptor cu microunde, veselă, pahare. Cel Detalii »

 • Scor: 8.53

  Str. Virgil Madgearu, nr.27, sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat la aproximativ 10 minute de aeroportul Otopeni.

Hotelul Persepolis dispune de 20 de camere structurate în: 8 apartamente și 12 camere duble. Camerele sunt mobilate modern și dotate cu: sistem de climatizare, aer condiționat, TV LCD, internet, minibar, seif, telefon, baie cu uscător de păr. Ca și facilități hotelul pune la dispoziția clienților room service, recepție 24h, serviciu de spălătorie și călcătorie, transfer de la/la aeroport, sală de fitness, parcare, camere pen Detalii »

 • Scor: 8.97

  B-dul Dinicu Golescu, nr. 27, sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este amplasat foarte aproape de Gara de Nord.

Hotelul Astoria dispune de 166 de locuri, toate fiind dotate cu aer condiționat, baie, cadă, frigider, telefon, TV cu cablu. Sala de conferințe dispune de 30 de locuri și are toate dotărle necesare pentru întâlnirile de afaceri și conferințe. Restaurantul cu o capacitate de 100 de locuri, barul de zi cu 20 de locuri, iar braseria cu 100 de locuri, fiind locurile ideale pentru o întâlnire cu amici sau pentru a degusta cele mai del Detalii »

Datorită amplasării și a serviciilor de calitate oferite, hotelul Athenee Palace Hilton este o variantă optimă de cazare, atât pentru turismul de afaceri cât și pentru cel de relaxare. Hotelul are o capacitate de cazare de 272 de camere, mobilate cu bun gust  și dotate cu: seif, TV cablu, telefon, minibar, baie, uscător de păr, birou de lucru, acces pe bază de cartelă, iar unele camere au și balcon. Cele 2 restaurante&nbs Detalii »

 • Scor: 8.38

  Calea Victoriei nr. 36, sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat în centrul orașului, aproape de Piața Universității.

Hotel Casa Capșa dispune de 60 de camere toate fiind dotate cu aer condiționat, internet wifi, birou de lucru, TV digital, telefon, seif, telefon, minibar, baie, uscător de păr, halate de baie. Restaurantul Casa Capsa este unul dintre cele mai renumite din oraș și vă așteaptă cu delicioase preparate. Pentru întâlniri de afaceri, conferințe sau seminarii este pusă la dispoziție o sală de conferințe cu o capacitate de până la Detalii »

Hotelul Est București  dispune de 63 de camere dispuse în: 15 camere matrimoniale, 17 King-Sized double, 30 camere twin și un apartament. Camerele sunt confortabile și dispun de: TV, internet, baie, aer condiționat, minibar, birou de lucru. Sala de meeting are o capacitate de 8 persoane și este dotată cu aer condiționat, calculator cu acces la internet și Tv. Ca și facilități hotelul pune la dispoziția clienților parcare Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Gheorghe Polizu 4, sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat foarte aproape de stațiile de tramvai, autobuz și de Gara de Nord.

Hotelul Polizu face parte din grupul Euro Hotel. Hotelul dispune de 90 de camere, toate fiind dotate cu: TV prin cablu, baie, uscător de păr, internet, minibar, aer condiționat, birou de lucru, încălzire centrală, telefon. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce își întâmpină oaspeții cu preparate delicioase și cu un personal foarte bine calificat. Cele 2 săli de conferință sunt dotate ultramodern pentru a garanta o Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bd. Iuliu Maniu 594, sector 6 , Bucuresti

  Hotel Sunset este situat la intrarea în București, în Zona Militatri.

Hotelul Sunset dispune de 23 de camere duble și 3 apartamente, toate fiind dotate cu aer condiționat, TV prin cablu, internet wireless, minibar, baie, telefon. Restaurantul hotelului, cu o capacitate de 80 de locuri, oferă meniuri cu specific international, fiind locul ideal  pentru o cină între prieteni sau pentru a sărbători un eveniment deosebit din viata dumneavoastră, având o capacitate de 80 de locuri. Ca și facilităț Detalii »

 • Scor: 8.09

  Calea Plevnei, nr. 10, sector 5 , Bucuresti

  Hotelul este situat în zona centrală a orașului, în apropierea Parcului Cișmigiu.

Hotelul Kogălniceanu are o capacitate de cazare de 19 camere, toate fiind dotate cu aer condiționat, baie, uscător de păr, minibar, TV prin cablu sau satelit, telefon. Ca și facilități hotelul pune la dispoziția clienților serviciu de spălătorie, seif, room service, parcare păzită, seif la recepție, asistență, informații turistice și culturale. Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Drumul Gării Otopeni, nr. 62, Otopeni , Bucuresti

  Hotelul este situat la aproximativ 5 minute de Aeroportul Otopeni.

Hotelul Denisa dispune de 35 de spații de cazare structurate în camere duble, garsoniere și apartament, toate fiind dotate cu minibar, aer condiționat, internet, telefon, TV prin cablu, acces pe bază de cartelă, baie, uscător de păr. Restaurantul este decorat în stil rustic și oferă preparate din bucătăria traditională românească. Sala de conferințe are o capacitate maximă de 100 de persoane și este dotată ultramodern pent Detalii »

 • Scor: 8.82

  Bd. Dimitri Cantemir, nr. 13A, sector 4 , Bucuresti

  Hotelul este situat la aproximativ 600 m de Piața Unirii.

Hotelul Cantemir are o capaitate de cazare de 16 camere, mobilate modern și dotate cu: minibar, internet wireless, baie, terasă, telefon, aer condiționat, încălzire centrală. Restaurantul hotelului are o capacitate de 40 de locuri și este locul ideal pentru a începe o noua zi degustând micul dejun diversificat sau pentru o cină cu prietenii. Ca și facilități hotelul pune la dispoziția clienților parcare, seif la recepție, tr Detalii »

Hotelul  Angelo Airporthotel dispune de 177 camere standard și executive, toate fiind dotate cu: internet, TV prin satelit, minibar, facilităţi pentru prepararea ceaiului şi a cafelei, baie cu cadă și duș, uscător de păr. Restaurantul hotelului are o capacitate de maxim 130 de persoane și vă așteaptă cu un meniu diversificat și cu o ambiată primitoare. Cele 4 săli de conferințe au o capacitate de păna la 190 de persoane Detalii »

 • Scor: 9.26

  Șos. Oltenitei 162, Sector 4 , Bucuresti

  Hotelul este situat la aproximativ 5 km de centrul orașului.

Hotelul Agnes oferă de 24 de spații de cazare dispuse în 9 camere single, 13 camere duble si 2 camere triple, toate fiind dotate cu telefon, minibar, TV, internet wireless, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș. Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de aproximativ 80 de locuri cu ieșire în terasă și vă astepată cu preparate delicioase și o gamă largă de vinuri. Ca și facilități hotelul pune la dispoziț Detalii »

 • Scor: 8.38

  Str. Corbeni 30, Sector 2 , Bucuresti

  Hotelul este situat în vecinătatea Pieței Universității și la câteva minute de Piața Unirii.

Hotelul Agnes dispune de 60 de camere, toate fiind dotate cu aer condiționat, TV prin cablu, baie, uscător de păr, minibar, seif, internet. Întâlnirile de afaceri se pot organiza în sala de conferințe, ce are o capacitate de maxim 80 de locuri și este dotată ultramodern pentru o reuniune de succes. mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internaționa Detalii »

 • Scor: 9.12

  Șoseaua Kiseleff, Nr.12, Sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este amplasat în zona centrală, în vecinătatea Arcului de Triumf.

Hotel Triumf 4* dispune de 154 de camere toate fiind dotate cu aer condiționat, TV prin cablu, balcon, telefon, baie, internet. Restaurantul hoteluli are o capacitate de aproximativ 120 de locuri, dispus în 3 saloane plus o grădină de vară și oferă o gama variată de preparate gustoase. Ca și facilități hotelul pune la dispoziția clienților 2 terenuri de tenis cu zgură și nocturnă, unul fiind acoperit pe perioada ierni, parca Detalii »

 • Scor: 8.38

  Str. Popa Lazăr, nr.12, sector 2 , Bucuresti

  Hotelul este situat la aproximativ 3 km de centrul orașului.

Hotelul Nelisse dispune de 90 de camere, toate fiind dotate cu Tv cu cablu, telefon, internet și aer condiționat. Hotelul dispune și de o mini sală de conferințe dotată cu aer condiționat și conexiune la internet. Sala de mic dejun este locul ideal unde puteți începe o noua zi savurând dintr-un meniu diversificat. Ca și facilități hotelul pune la dispoziția clienților recepție 24h, apel de trezire, rent a car, parcare, frig Detalii »

Hotelul Villa Marchisa are o capacitate de cazare de 10 apartamente, amenajate modern și dotate cu TV, minibar, aer condiționat, internet, baie, uscător de păr, radio, cafetieră, ceainic, bucătărie utilată. Ca și facilități hotelul pune la dispoziția clienților un business center, spălătorie, curățătorie chimică, rent a car, fax, fotocopiere, recepție 24h, cameră pentru bagaje. Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Mihăileanu Ștefan, Nr. 20 , Bucuresti

  Hotelul este situat într-o zonă liniștită, foarte aproape de centrul orașului.

Hotelul Flanders  are o capacitate de cazare de 10 camere, atent mobilate și dotate cu: birou de lucru, seif, TV prin cablu, aer condiționat, baie proprie, telefon, birou de lucru. Mesele se pot servi pe terasă sau în restaurantul propriu ce își întâmpină oaspeții cu specialități belgiene și vinuri fine selectate atent. Ca și facilități hotelul pune la dispoziția clienților parcare pazită, room service, serviciu de s Detalii »

 • Scor: 8.24

  Str. Poligrafiei, nr. 1 , Sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat la aproximativ 6 minute de centrul orașului.

Hotelul Crowne Plaza oferă 164 spații de cazare dispuse în: 130 de camere standard, 26 camere Club și 8 apartamente. Camerele sunt amenajate modern și dotate cu: TV, seif, minibar, internet, aer condiționat, frigider, fax în cameră, balcon, baie, uscător de păr, halat de baie, papuci, încălzire centrală, birou de lucru, cafetieră, ceainic. Restaurantul își întâmpină oaspeții cu preparate delicioase și o ambianță primito Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Drumul Sării, nr. 31A, sector 5 , Bucuresti

  Hotelul este situat foarte aproape de Academia Militară.

Hotelul Gallery are o capacitate de cazare de 8 camere dispuse în apartamente, camere single sau double. Camerele atent mobilate și dotate cu: aer condiționat, telefon, TV prin cablu, minibar, internet, încălzire centrală, aer conditionat, baie cu uscător de păr. Mini - barul hotelului își întâmpină oaspeții cu o gamă largă de băuturi și cafea. Hotelul pune la dispoziția clienților si spațiu de parcare. Hotelul pune la Detalii »

 • Scor: 8.97

  Piata Montreal, nr. 10, sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat la doar 5 minute de centrul orașului şi la 15 minute de aeroport.

Hotelul are o capacitate de cazare de 203 camere structurate în: 184 de camere pentru nefumători, 30 de apartamente și 2 camerepentru persoane cu dizabilități. Camerele sunt spațioase, elegant amenajate și cu toate dotările necesare unei șederi plăcute: telefon, TV, internet, minibar, seif, aer condiționat, baie proprie cu uscător de păr. Mesele se pot servi pe terasă sau în restaurant, ce își întâmpină oaspeții cu prepar Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Vasile Lascăr, nr. 59 , Bucuresti

  Hotelul este situat la doar 500 de metri de centrul oraşului.

Hotelul Sarroglia dispune de 33 de camere dispuse în camere standard, camere superioare, apartamente junior și apartamente executive. Camerele sunt spațioase, mobilate modern și dotate cu: telefon, TV, internet, minibar, seif, aer condiționat, baie proprie cu cadă sau cabină de duș, uscător de păr, halat și papuci de baie. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de preparate Detalii »

Hotelul Moxa Boutique are o capacitate de cazare de 53 de spații de cazare, ce sunt amenajate cu bun gust și dotate cu: TV LCD, internet prin cablu sau wireless, seif, minibar, baie proprie cu uscător de păr, accesul făcându-se pe bază de cartelă magnetică. Restaurantul hotelului oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și internațională, într-o ambianță intimă și placută. Întâlnirile de afaceri, c Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. CA Rosetti, nr. 19 , Bucuresti

  Hotelul este amplasat în centul orașului, la doar 300 de metri de Palatul Regal.

Hotelul Scala dispune de 10 camere și un apartament, acestea fiind mobilate clasic, cu mult bun gust, iar din dotări nu lipsesc: TV, internet, telefon, minibar, baie proprie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr. Restaurantul, într-o atmosferă elegantă și intimă, își întâmpină oaspeții cu preparate delicioase mediteraneene şi internaţionale. Hotelul oferă și o serie de servicii: transfer de la/ la aeroprot și gar Detalii »

 • Scor: 8.53

  Str. Rostogolea Gheorghe, nr. 12 , Bucuresti

  Hotelul este situat la 20 metri de Plaza Mall și 5 km de Gara de Nord.

Hotelul West Plaza dispune de 27 de camere, astea fiind spațioase, confortabile și dotate cu: TV LCD, telefon, minibar, sistem de climatizare, seif, baie proprie cu cabină de duș. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce are o capacitate de 60 de locuri și oferă o varietate de preparate gustoase ale bucătăriei italiene. Hotelul oferă o serie de servicii gratuite precum: room service, trezire la ora solicitată, expediere-re Detalii »

Hotelul dispune de 161 de camere, structurate în: 7 apartamente, 48 camere twin, 40 camere Parlamentare, 64 camere cu pat matrimonial si 2 camere pentru persoane cu handicap locomotor. Camerele sunt mobilate modern și dotate cu: TV LCD, telefon cu acces internațional, aer condiționat, internet, acces pe bază de cartelă, baie porprie cu cadă sau cabină de duș. Restaurantul cu specific mediteraneean, cu o capacitate de 98 de locuri, î Detalii »

 • Scor: 7.65

  Str. Grigore Alexandrescu nr. 89-97, sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este amplasat în zona centrală, aproape de importantele atracții ale orașului.

Hotelul Starlight Suites dispune de 78 de suite cu un living și unul sau două dormitoare și, după caz, bucătărie complet echipată și terasă. Camerele sunt spațioase și dotate cu: TV LCD, cablu tv, telefon, aer condiționat, internet, minibar, seif, spațiu de lucru,cafetieră, cuptor cu microunde, veselă bucătărie, baie cu uscător de păr. Barul Starlight Café își delectează oaspeții cu o gamă variată de băuturi fine ș Detalii »

 • Scor: 7.85

  Calea 13 Septembrie, nr. 90, sector 5 , Bucuresti

  Hotelul este situat în centrul orașului, lângă Palatul Parlamentului și aproape de punctele de interes ale orașului.

JW Marriott Grand Hotel este cel mai mare complex multifuncțional din România, oferind o gamă unică de servicii şi oportunități de afaceri. Hotelul are o capacitate de cazare de 402 camere dispuse în: 2 apartamente Prezidențiale, 21 apartamente, 284 camere DeLuxe, 30 camere Executive, 57 camere Grand Executive, 8 Camere pentru persoane cu dizabilitati fizice și un etaj Executiv. Camerele sunt spațioase, confortabile, mobilate elega Detalii »

 • Scor: 7.65

  Str. Nicolae Bălcescu, nr 4 , Bucuresti

  Hotelul este situat în centrul orașului, lângă Teatrul Național și Universitate.

Hotelul are o capacitate de cazare de 257 de camere spațioase, mobilate modern și dotate cu: TV, telefon cu acces internațional, seif, internet wireless, aer condiționat, birou de lucru, baie cu cadă sau cabină de duș cu hidromasaj și uscător de păr. Cele 3 restaurante își îmtâmpină oaspeții cu preparate delicioase tradiționale românești și internaționale, intr-o atmosferă relaxantă. Centrul de afaceri cu 8 săli de con Detalii »

 • Scor: 8.53

  Aleea Șuter, nr. 23-25, sector 4 , Bucuresti

  Hotelul este situat În zona centrală, lângă Parcul Carol.

Aflat într-o clădire istorică, hotelul Carol Parc are o capacitate de cazare de 17 camere elegante, cu pereti tapetati cu matase si lemn, mochete persane, mobilier de lux și cu dotări la standarde internaționale: TV, telefon, aer condiționat, internet wireless, baie proprie cu uscător de păr și cosmetice BVLGARI. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de maxim 100 de locuri, ce oferă preparate gustoase din bu Detalii »

 • Scor: 8.68

  Șos. Pipera-Tunari 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat la 15 minute de centrul orașului și la 10 minute de aeroportul Băneasa.

Hotelul Alexander are o capacitate de 73 de camere dispuse în camere single standard, camere duble twin și apartamente. Camerele sunt decorate în stil clasic și dotate cu: TV, telefon, aer condiționat, internet, minibar, seif, baie proprie cu uscător de păr, accesul făcânsu-se pe bază de cartelă magnetică. Pentru servirea meselor și organizarea evenimentelor festive, hotelul dispune de 5 restaurante ce oferă o selecţie largă d Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Matei Basarab, nr.19, sector 3 , Bucuresti

  Hotelul este situat în zona centrală, aproape de Piața Unirii.

Datorită amplasării sale, hotelul este ideal atât pentru turismul de afaceri cât și cel de relaxare. Hptelul dispune de 40 de spații de cazare dispuse în: 16 camere single, 12 duble matrimoniale, 4 camere twin și 8 camere duble twin de LUX. Camerele sunt confortabile, cu un design elegant și dotate cu: telefon cu linie directă internă și internațională, TV LCD, minibar, seif, aer condiționat, birou de lucru, baie proprie cu cad Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Mircea Eliade, nr. 113 , Bucuresti

  Hotelul este situat într-o zonă liniștită, pe malul lacului Floreasca, la 10 minute de centru.

Hotelul are o capacitate de cazare de 31 de camere, ce sunt spațioase, decorate elegant în stil clasic și dotate cu: TV LCD, telefon cu acces internațional, aer condiționat, minibar, seif, internet, baie cu cabină de duș cu uscător de păr, accesul făcându-se pe bază de cartelă magnetică. Mesele se pot servi pe terasă sau în restaurantul, ce își întâmpină oaspeții cu preparate delicioase atât cu preparate din bucătăria Detalii »

 • Scor: 8.53

  Str. Ardeleni, nr 2-4, sect. 2 , Bucuresti

  Hotelul este amplasat aproape de centru, la doar 3 km de Piața Unirii.

Hotelul Amphitryon are o capacitate de cazare de 22 de camere, structurate în: 5 camere single, 6 camere duble (twin), 6 camere duble (cu pat queen size), 2 camere triple și 3 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: Tv cu cablu, telefon, minibar, internet, aer condiționat, baie cu cabină de duș, cadă sau jacuzzi și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, decorat cu elemente folclorice tradiţion Detalii »

 • Scor: 8.82

  Șoseaua Dudești-Pantelimon, nr. 44A , Bucuresti

  Hotelul este situat la 5 minute de staţia de metrou Republica și la 20 de minute de centrul orașului.

Hotelul are o capacitate de cazare de 30 de camre dispuse în camere duble și matrimoniale. Camerele sunt mobilate modern și dotate cu: TV, internet wireless, telefon, aer condiționat, minibar, baie proprie cu uscător de păr, accesul făcându-se pe bază de cartelă. Restauratul, cu o capacitate de 110 locuri, își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de specialităţi regionale, într-o atmosferă placută. De asemenea, hotelul Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Iulia Hașdeu, nr. 16, colț cu Calea Griviței, nr. 91, sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este amplasat la 400 m de Gara de Nord și la 10 minute de centrul orașului.

Hotelul Helios dipune de 15 camere structurate în camere single, double, triple și 1 apartament. Camerele sunt atent mobilate, cu mobilier modern și dispun de: TV, aer condiționat, baie proprie. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă varită de meniuri, iar momentele de relaxare se pot petrece la bar, alături de prieteni, unde se pot servi diverse băuturi și cocktailuri. Hotelul oferă o serie de facilități, Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Witing, nr. 2, sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este amplasat la doar 50 m de Gara de Nord și la 10 minute de centrul orașului.

Hotelul Andy dispune de 51 de spații de cazare dispuse în: 7 camere single, 22 camere duble matrimoniale, 21 camere duble și 1 cameră triplă. Camerele sunt modern mobilate și dotate cu: TV, internet, telefon, aer condiționat, minibar, baie proprie. Restaurantul are o capacitate de 100 de locuri și oferă o gamă variată de preparate atât din bucătăria tradițională românească,cât și din cea internațională. La bar se pot ser Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Dr. Emanoil Bacaloglu, nr. 2, sector 2 , Bucuresti

  Hotelul este situat în centrul orașului, aproape de principalele puncte de interes ale orașului.

Hotelul Marshal dispune de 29 de spații de cazare, structurate în: 18 camere cu doua paturi, 9 camere duble cu pat matrimonial și 2 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dinspun de: cablu TV, telefon, internet, minibar, casă de valori, baie proprie cu uscător de păr, halat și papuci de baie. Mesele se pot servi pe terasă sau în restaurant, ce are o capacitate de 140 de locuri și oferă preparate delicioase din bucătă Detalii »

 • Scor: 8.09

  Str. Sfântul Ștefan, nr. 113 , Bucuresti

  Hotelulo este amplasat la 1,5 km de Piaţa Universității şi la 100 de metri de Parcul Izvorul Rece.

Hotelul are o capacitate de cazare de 15 camere dispuse în camere single, duble twin și duble matrimoniale. Camerele sunt spațioase, atent mobilate și dotate cu: TV, cablu tv, internet WI-FI și prin cablu, aer condiționat, minibar, telefon, seif, baie proprie cu cabină de duș. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce servește diverse preparate specifice bucătăriilor mediterană, italiană, internațională și sud americană Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Gabriela Szabo, nr. 16, sector 6 , Bucuresti

  Hotelul este situat la 500 de metri de Lacul Morii și la 300 de metri de staţia de metrou Păcii.

Hotelul Victoria are o capacitate de cazare de 29 de camere, structurate în: camere single, camere duble și apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: telefon, tv prin cablu ,aer condiționat, internet, baie prorpie cu uscător de păr. Restaurantul, cu o capacitate de 200 de locuri, oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. În sezonul cald mesele se pot servi pe terasă. De a Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Fluviului, nr. 23 , Bucuresti

  Hotelul este amplasat între Gara Basarab şi Gara de Nord, care se află la doar 300 de metri.

Hotelul Basarab dispune de 23 de camere, structurate în: 7 camere single, 4 duble matrimoniale, 5 duble twin și 7 camere triple. Camerele sunt mobilate modern și dispun de : televizor, internet WI-FI, aer condiționat, frigider, grup sanitar propriu cu cabină de duș. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce are o capacitate de 110 locuri și servește o gamă variată de preparate. Restaurantul poate fi utilizat și pentru organi Detalii »

 • Scor: 7.79

  Str. Toamnei, nr. 68, sector 2 , Bucuresti

  Hotelul este situat într-o zonă liniștită a orașului, la 2 km de centrul orașului.

Hotelul Litovoi Central dispune de 16 camere structurate în: 5 sunt camere single, 9 camere matrimoniale, o cameră twin și una familială. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: cablu TV, mini-bar, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș. Timpul liber se poate petrece la barul hotelului, alături de prieteni, savurând un cocktail. Hotelul oferă o serie de facilități, precum: cameră pentru bagaje, seif, parcare supravegh Detalii »