Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (1) hoteluri
  (13) hoteluri
  (69) hoteluri
  (63) hoteluri
  (11) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Solarium
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  Tenis de masa
  TV
 • (109) hoteluri
  (9) hoteluri
  (89) hoteluri
  (14) hoteluri
  (33) hoteluri
  (94) hoteluri
  (105) hoteluri
  (114) hoteluri
  (85) hoteluri
  (22) hoteluri
  (130) hoteluri
  (37) hoteluri
  (110) hoteluri
  (20) hoteluri
  (119) hoteluri
  (19) hoteluri
  (134) hoteluri
  (130) hoteluri
  (157) hoteluri
  (144) hoteluri
  (58) hoteluri
  (126) hoteluri
  (149) hoteluri
  (156) hoteluri
  (156) hoteluri
  (36) hoteluri
  (144) hoteluri
  (5) hoteluri
  (4) hoteluri
  (120) hoteluri
Cum ajungeţi în Bucuresti:

Hoteluri Bucuresti

Bucuresti

157 hoteluri

 • Scor: 9.41

  Bd. Timișoara, nr. 46, Sector 6 , Bucuresti

  Hotelul este situat la aproximativ 1 minut de mall-ul Plazza Romania și circa 15 minute de centrul orașului.

Hotelul are o capacitate de cazare de 70 de camere duble și single, ce sunt dotate cu: minibar, aer condiționat, internet wireless, baie proprie cu uscător de păr, TV cu cablu, telefon, detector de fum. Ca și facilități  hotelul poate asigura:  parcare gratuită supravegheată video, lift, camere pentru fumători/nefumători și pentru persoanele cu dizabilități, asigurarea de ziare, reviste, recepționarea și transmiterea Detalii »

 • Scor: 8.24

  Șos. Ștefan Cel Mare 33A, Sector 2 , Bucuresti

  Hotelul este amplasat în vecinătatea Spitalului Floreasca și a Complexului Dinamo.

Hotel Dalin Centre dispune de 30 de camere prevăzute cu tot confortul necesar unei șederi plăcute și cu următoarele dotări: intrenet gratuit wireless, minibar, TV plasmă, aer condiționat, uscător de păr, telefon, birouri în cameră, calculatoar în camere. Restaurantul își întâmpină clienții cu o gamă variată de preparate, iar la bar se pot servi diverse bauturi și cocktailuri. Hotelul dispune și de săli de conferințe c Detalii »

 • Scor: 9.26

  Bd. Mărășești, nr 70-72, Sectorul 4 , Bucuresti

  Hotelul este situat la 5 minute de mers pe jos de centrul istoric al orașului şi la aproximativ 2 km de Piaţa Unirii.

Hotel Dalin dispune de 20 de camere împărțite în apartamente și camere mari, fiind dotate cu aer condiționat, minibar, TV cu cablu, telefon, internet wireless, baie, ucător de păr, radio, seif. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de preparate delicioase. Hotelul dispune de următoarele facilități room service, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcătorie, lustruire pantofi, fa Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Jean Louis Calderon, nr. 16, Sector 2 , Bucuresti

  Hotel El Greco se află între strada I.C Rossetti și Bulevardul Carol I.

Hotel El Greco dispune de 20 de camere împărțite astfel: 2 apartamente, 8 camere twin și 10 camere cu pat matrimonial fiind dotate cu baie, uscător de păr, cosmetice baie, papuci baie, minibar, halat de baie, intrenet gratuit, TV satelit, aer condiționat, telefon, seif. De asemenea, hotelul deține camere pentru fumători sau nefumători, cu balcon sau fără. Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 60 de locuri, salon de m Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. AV. Alexandru Șerbănescu, Nr. 27, Sector 1 , Bucuresti

  Hotel este situat în apropierea centrului comercial Romexpo și la aproximativ 10 minute de Gara de Nord.

Hotel Erbas  dispune de 70 de camere împărțite astfel: 5 camere single,  31 camere cu pat matrimonial, 28 camere duble cu paturi twin, 3 apartamente și 3 camere double cu paturi twin + 1 pat suplimentar. Toate camerele sunt dotate cu minibar, sistem de climatizare, TV prin cablu, internet, telefon, baie, uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de prepara Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Popa Lazăr, nr. 12, Sector 2 , Bucuresti

  Hotel este situat la aproximativ 5 minute de Gara de Est și la 15 minute de centru comercial Mall Vitan.

Hotelul Citadella are o capacitate de cazare de 38 de camere dotate cu aer condiționat, telefon, TV cu cablu, baie proprie, minibar. Întâlnirile de afaceri, seminariile și conferințele se pot organiza în sala de conferințe, ce dispune de 55 locuri și este dotată cu: intenet wireless, flipchart, consumabile, ecran proiecție, videoproiector, laptop, sonorizare și cu un spațiu coffe break. Hotelul oferă următoarele facilități: Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Fizicienilor, Nr. 38 , Bucuresti

  Hotel Taco se află în vecinătatea ieșirii spre Autostrada Soarelui și la 5 minute de complexul comercial Mall Vitan.

Hotel Taco are o capacitate de cazare de 14 camere, dispuse în: camere duble și 7 camere single. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: baie proprie, aer condiționat, minibar, internet, TV - LCD, incălzire centrală și frigider. Hotelul dispune de o sala de mese ce oferă o gamă variată de preparate delicioase Se oferă și o serie de facilități, precum: recepție 24h, spălătorie, room service, parcare proprie, internet wire Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Șelari, nr. 5, sector 3 , Bucuresti

  Hotelul este amplasat în apropierea străzi Lipscani și Piața Universității.

Hotelul Tania Frankfurt are o capacitate de cazare de 17 camere, structurate în: 7 camere duble, 7 camere single, 1 suite si 2 junior suites. Camerele sunt mobilate modern și dotate cu: minibar, internet, telefon, TV cu cablu, aer condiționat, baie proprie cu uscător de păr. Întâlnirile de afaceri, conferințele și seminariile se pot organiza în sala de conferințe, ce este amenajată corespunzător. Ca și facilități hotelul dis Detalii »

 • Scor: 9.26

  Bld. Mircea Vodă, nr. 28, sector 3 , Bucuresti

  Hotelul Royal este situat în Piața Unirii, aproape de principalele puncte de interes ale orașului.

Hotel Royal dispune de 97 de camere, din care 89 standard, 2 suites şi 6 apartamente. Toate camerele sunt dotate cu minibar, internet, baie proprie cu uscător de păr, telefon, TV cu cablu, seif, aer condiționat. Ca și facilități hotelul pune la dispoziția clienților camere pentru nefumători, camere/facilități pentru persoanele cu handicap, lift, seif, camere pentru bagaje, room service, spălătorie, curățătorie chimică, lustr Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Pompiliu Eliade, nr. 2, sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat în apropierea parcului Cismigiu și la aproximativ 4 km de Gara de Nord.

Hotel Venezia dipsune de 49 de camere împărțite astfel: 41 de camere duble matrimoniale, 1 single, 4 suites, 2 junior suites, 1 suite deluxe. Camerele sunt atent mobilate și fiind dotate cu: aer condiționat, baie cu uscător de păr, halat de baie, cosmetice în baie, internet, telefon, seif, minibar, TV cu cablu. Mesele se pot servi pe terasă sau în restaurantul propriu, ce își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de meniuri. Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Șapte Drumuri, Nr. 4C, Sector 3 , Bucuresti

  Hotel Bliss este amplasat în vecinătatea Parcului Titan.

Hotelul Bliss dispune de 22 de spații de cazare dispuse în: 15 camere duble în regim single, 5 camere duble și 2 apartamente. Camerele sunt amenajte cu bun gust și dispun de: baie cu cabină de duș, uscător de păr, internet, TV cu cablu, aer condiționat, telefon, minibar, încălzire centrală, frigider în cameră. Ca și facilități hotelul pune la dispoziția clienților: recepție 24h, camere pentru nefumători, seif, zonă pent Detalii »

 • Scor: 8.68

  Aleea Suter, nr. 3, sector 4 , Bucuresti

  Hotelul este situat aproape de Palatul Parlamentului și Piața Unirii.

Hotel Suter Inn are o capacitate de cazare de 17 camere împărțite în; camere twin, camere matrimoniale și apartament. Camerele sunt mobilate cu bun gust și dotate cu: aer condiționat, TV, internet, baie cu uscător de păr. Hotelul dispune de un salon unde se poate servi micul dejun la cerere în regim catering. Prânzul și cina se pot comanda de asemenea, în regim catering. Ca și facilități hotelul pune la dispoziția cliențil Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Intrarea Aurora 17C , Bucuresti

  Hotelul este situat aproape de parcul Cișmigiu.

Hotel Epoque are o capacitate de cazare de 45 de camere, structurate în: suites, junior suites, executive suites, personalesed suites. Toate camerele au dotări de 5 stele precum: minibar, aer condiționat, baie, uscător de păr, TV LCD, internet WiFi, balcon. Bistro Epoque are o zonă unde se poate servi micul dejun, o grădină de vară, și un restaurant principal care are o capacitate de 90de locuri. Pe timpul verii este pusă la dispoz Detalii »

 • Scor: 8.68

  Calea Vitan, nr. 275, sector 3 , Bucuresti

  Hotel este amplasat la aproximativ 5 minute de centru comercial Mall Vidan.

Hotelul Funnytine are o capacitate de cazare de 17 camere duble și o garsonieră, fiind dotate cu: baie proprie, uscător de păr, TV, seif, internet, frigider, aer condiționat, minibar. Hotelul dispune de un restaurant unde se pot savura delicioase preparate din bucătăria națională și internațională. De asemenea, pentru întâlnirile de afaceri, hotelul dispune și de o sală de conferințe cu o capacitate de maxim 150 de locuri c Detalii »

 • Scor: 8.97

  Calea Călărașilor, nr 159, sector 3 , Bucuresti

  Hotelul este situat la apoximativ 60m de Universitatea Hyperion.

Hotel Razvan dispune de 44 de camere, dotate cu minibar, baie, uscător de păr, telefon, TV LCD, aer condiționat, ceas de;teptător. Cele 2 restaurante ale hotelul își întâmpină oaspeții într-o ambianță plăcută și cu o gama variată de preparate din bucătăria românească și internațională. Restaurant  Namaste are o capacitate de 80 de locuri și o terasă de 30 de locuri, iar  restaurantul Reddo dispune de 35 de Detalii »

 • Scor: 8.09

  Str. Ștefan Mihăileanu, Nr. 21, Sector 2 , Bucuresti

  Hotelul este situat la aproximativ 10 minute de mers de centrul istoric al orașului.

Hotel Zava dispune de 13 cspații de cazare, structurate în: 9 matrimoniale, 2 twin și 2 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: baie proprie cu uscător de păr, TV LCD, cablu TV, aer condiționat, telefon, minibar. Restaurantul are o capacitate de 80 de locuri și poate fi utilizat și ca sală de conferință. Hotelul dispune și de o terasă cu 60 de locuri și parcare proprie. Ca și facilități hotelul pune la disp Detalii »

 • Scor: 8.68

  Bld. 1 Decembrie 1918, nr. 56B, sector 3 , Bucuresti

  Hotelul este situat la aproximativ 6 minute de Național Arena.

Hotel Jolly fun dispune de 58 de camere, toate fiind dotate cu: internet prin cablu, baie, uscător de păr, halat de baie și papuci, minibar, telefon, aer condiționat, TV LCD, acces pe bază de cartelă magnetică. Unele camere sunt dotate cu sitemul ultramodern electronic Black-out, care nu permite pătrunderea luminii în camera atunci cănd este activat.  Cele 3 sălile de conferinţe au o capacitate de pănă la  90 de persoa Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Piața Amzei, Nr. 8, Sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat la aproximativ 7 minute de Piața Romană.

Hotel Amzei dispune de 22 de camere împărțite în 14 camere duble deluxe, 4 camere single standard și 4 junior suite, toate fiind dotate cu: aer condiționat, telefon, acces cu cartela magnetică, internet, TV LCD, baie, uscător de păr, halat și papuci de baie, minibar, Ca și facilități hotelul dispune de: parcare, lift, apel de trezire, cameră pentru bagaje, presa locală, fax, rezervări bilete pentu diverse evenimete, transfer d Detalii »

 • Scor: 8.38

  Str. Emanoil Porumbaru 44, Sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat la 3 minute de Parcul Herăstrău și la 5 minute de Arcul de Triumf.

Hotel Casa Victor dispune de 21 de camere structurate în: 9 mini - apartamente, 7 camere duble, 1 cameră cu două paturi economy,  2 twin și 2 single. Camerele sunt atent mobilate și sunt dotate cu: aer condiționat, minibar, TV cu cablu, baie cu uscător de păr, internet, telefon. Restaurantul cu terasă de vară își întâmpină oaspeții cu  o gamă diversificată de preparate culinare românești sau din bucătăria inter Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Basarabilor, nr. 18, sectorul 5 , Bucuresti

  Hotelul este situat la aproximativ 15 minute de Piața Unirii.

Hotelul Zenix are o capacitate de cazare de 20 de camere, dispuse în: 14 camere duble, 3 camere twin și 3 camere single. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: aer condiționat, minibar, internet, încălzire centrală, TV cu cablu, baie proprie cu cabină de duș, balcon. Ca și facilități hotelul pune la dispoziția clienților parcare gratuită supravegheată video, spălătorie, curățătorie, serviciu de trezire la ora solicita Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Ion Slătineanu, nr. 13 , Bucuresti

  Hotelul este situat la aproximativ 6 minute de Piața Romană.

Hotelul Christina are o capacitate de cazare de 24 de camere, toate fiind amenajate cu bun gust și dotate cu: sistem black-out, seif, aer condiționat, expressor cu cafea și ceai, minibar, TV LCD, baie cu uscător de păr, produse Chopard și Bvlgari. Restaurantul hotelului își întâmpină oaspeții cu preparate din bucătăria românescă și internațională, într-o atmosferă plăcută. Sala de conferințe are o capacitate de 30 de Detalii »

 • Scor: 7.94

  Str. Alexandru Constantinescu, nr 33, sector 1 , Bucuresti

  Hotel este situat foate aproape de Arcul de Triumf și la aproximativ 7 minute de Romexpo.

Hotelul Domeniile Plaza dispune de 33 de camere structurate în: 15 camere duble, 14 studiouri și 4 suite. Camerele sunt mobilate modern și dotate cu: aer condiționat, TV cu cablu, minibar, internet, telefon, baie cu uscător de păr. Restaurantul are o capacitate de 100 de locuri unde se pot servi diverse preparate, iar terasa are o capacitate de 150 de locuri. Cele 3 săli de conferintă sunt dotate ultra modern cu toate echipamentle n Detalii »

Hotel Arc de Triomphe dispune de 35 de camere, structurate în: 25 de camere duble, 5 studiouri și 5 suites. Camerele sunt mobilate elegant, cu bun gust și dotate cu: aer condiționat, TV cu cablu, minibar, internet, telefon, baie proprie cu uscător de păr. Hotelul dispune de restaurant ce are o capacitate de 70 de locuri, un bistro cu  25 de locuri și o terasă cu 50 de locuri. Cele 5 săli de conferințe sunt dotate ultra modern Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Odăii, nr. 137 A, sectorul 1 , Bucuresti

  Hotel La Conac 4* este situat la aproximativ 20 de minute de centrul orașului.

Hotel La Conac dispune de 6 camere matrimoniale și twin, toate fiind dotate cu aer condiționat, TV cu cablu, minibar, internet, telefon, baie, uscător de păr. Sala de conferințe este dotată ultramodern și dispune de o capacitate de 50 - 130 de locuri. Mesele se pot servi în restauranrul propriu, ce oferă o gamă variată de preparate delicioase din bucătăria românească și internațională. Ca și facilități hotelul pune la Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Occidentului 25, sector 1 , Bucuresti

  Hotel Lev Or 3* este situat chiar în Piața Victoriei.

Hotel Lev Or dispune de 70 de camere și apartamente, toate fiind dotate cu: internet, aer condiționat, încălzire centrală, jacuzzi, acces pe bază de cartelă magnetică, minibar, TV cu cablu, baie, uscător de păr. Restaurantul hotelului își întâmpină oaspeții cu preparate culinare din bucătăria internă și internațională. Cele 3 săli de conferințe au o capacitate cuprinsă între 20 - 70 de locuri și dispun de cele mai Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Căderea Bastiliei 35 (Piața Romană), Sector 1 , Bucuresti

  Hotel Unique 4* este situat la numai 4 minute de Universitate și la 5 minute de Gara de Nord.

Hotel Unique dispune de 15 camere, respectiv 14 camere duble și un apartament. Toate camerele sunt dotate cu birou de lucru, minibar, internet, încălzire centrală, telefon, baie cu duș sau cu cadă, uscător de păr. Întâlnirile de afaceri se pot organiza în sala de conferințe, ce are o capacitate între 26 - 50 de locuri și este dotată ultramodern. Ca și facilități hotelul pune la dispozișia clienților: room service, seif l Detalii »

 • Scor: 7.79

  Str. Jean Luis Calderon, Nr. 74, Sector 2 , Bucuresti

  Hotel Boutique Monaco este situat la maxim 5 minute de Piața Romană.

Hotel Unique dispune de 8 camere, fiind  dotate cu internet wifi, aer condiționat, minibar, TV LCD, baie, uscător de păr, seif. Toate camerele au vedere către parcuI Grădina  Icoanei. Mesele se pot servi în retsurantul propriu, ce oferă o gamă variată de preparate, iar în afara programului normal al restaurantului, gustările se por servi la Café/Bistro. Ca și facilități hotelul pune la dispoziția clienților TV în Detalii »

 • Scor: 7.5

  Str. Nicolae Caramfil 63, Sector 1 , Bucuresti

  Hotel Best Western Stil este situat la aproximativ 6 minute de Parcul Herăstrău.

Hotelul Best Western Stil dispune de 30 de camere, structurate în camere duble matrimoniale, twin şi single. Toate camerele sunt dotate cu: aer condiţionat, baie proprie cu cabină de duș sau cadă, uscător de păr, încălzire centrală, minibar, telefon, TV LCD cu cablu, internet. Restaurantul hotelului își întâmpină oaspeții într-o atmosferă plăcută pentru a savura delicioasele preparate, dispunând de 50 locuri. Sala de con Detalii »

 • Scor: 9.41

  B-dul Dacia, Nr. 33, Sector 1 , Bucuresti

  Hotel Duke este situat la aproximativ 6 minute de Gara de Nord.

Hotel Duke are o capacitate de cazare de 38 de camere, structurate în: 22 de camere duble, 8 camere twin, 3 camere single, 3 apartamente şi 2 junior suite. Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat, baie, uscător de păr, TV cu cablu, telefon în cameră şi în baie, minibar, seif, acces pe bază de catelă magnetică. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun ce se servește în sala de mese, iar la bar se pot servi diverse s Detalii »

 • Scor: 7.5

  Șos. București - Târgoviște, Nr. 16, Sector 1 , Bucuresti

  Hotel Phoenicia Comfort este situat la aproximativ 16 minute de aeroportul Băneasa.

Hotel Phoenicia Comfort dispune de 39 de camere, structurate în: 12 camere single, 14 camrele duble cu pat matrimonial, 10 camere duble twin, 1 studio și 2 apartamente. Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat, acces pe bază de cartelă magnetică, telefon, TV LCD, minibar, internet wireless, detectoare fum, baie proprie cu cadă sau cabină de duş și uscător de păr, . Restaurantul hotelului dispune de 60 de locuri şi oferă o g Detalii »

Hotel Phoenicia Apartments Unirii dispune de 55 de apartamente structurate în: 4 apartamente cu 4 camere, 16 apartamente cu 3 camere, 22 de apartamente cu 2 camere - superior și 13 apartamente cu 2 camere - standard. Toate apartamentele sunt mobilate modern și dotate cu: bucătări complet utilate, baie,uscător de păr, apartamente pentru nefumători, TV cu cablu, internet, , telefon, aer condiționat, încălzire centrală. Restaurantul Detalii »

 • Scor: 7.85

  Splaiul Independenței, Nr. 202H, Sector 6 , Bucuresti

  Hotel Phoenicia Apartments Spali este situat foarte aproape de Grădina Botanică și la 5 minute de Gara de Nord.

Phoenicia Apartments Splai dispune de 51 de apartamente structurate în: 15 apartamente superior, 35 apartamente standard și un penthouse.Toate apartamentele sunt dotate cu bucătări conplet utilate, baie,uscător de păr, apartamente pentru nefumători, TV cu cablu, internet,  aer condiționat, încălzire centrală. Restauranul hotelului are o capacitate de 30 de locuri și vă asteaptă cu preparate delicioase. Ca și facilități Detalii »

Hotel Phoenicia Apartments Băneasa dispune de 45 de apartamente structurate în: 1 apartament de 4 camere, 2 apartamente superioare de 3 camere, 32 de apartamente de 3 camere, 8 apartamente de 2 camere și 2 penthouse. Toate apartamentele sunt dotate cu bucătării complet utilate, baie, uscător de păr, apartamente pentru nefumători, TV cu cablu,  internet, telefon, aer condiționat, încălzire centrală. Ca și facilități hotelul Detalii »

Hotel Phoenicia Residential Apartments dispune de 45 de apartamente structurate în: 8 apartamente cu 5 camere, 17 aparatmente cu 4 camere, 9 apartamente cu 3 camere și 11 apartamente cu 2 camere. Toate apartamentele sunt dotate cu bucătării complet utilate, baie, uscător de păr, apartamente pentru nefumători, TV cu cablu,  internet, telefon, aer condiționat, încălzire centrală. Ca și facilități hotelul pune la dispoziția c Detalii »

 • Scor: 7.79

  Drumul Odăii 1D, Otopeni , Bucuresti

  Hotelul Charter Otopeni este situat pe DN1, la aproximativ 4 km de aeroportul Otopeni.

Hotel Charter Otopeni dispune de 21 de camere single, duble și apartamente. Camerele sunt confortabile și dotate cu: TV cu cablu, aer condiționat, telefon, radio, internet wireless, ceas deșteptător, frigider, birou, baie proprie cu duș și uscător de păr. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun de tip buffet suedez ce se serveste în sala de mese sau pot servi un ceai sau o cafea. Ca și facilități hotelul pune la dispoz Detalii »

 • Scor: 8.09

  Șoseaua Bucuresti - Ploiești, nr. 218, Tâncăbești, Snagov , Bucuresti

  Hotelul este situat la aproximativ 10 km de aeroportul Otopeni.

Hotel Mirage Snagov dispune de 117 camere, acestea fiind dotate cu seif, minibar, aer condiționat, TV cu cablu, internet wi-fi, seif, căldură reglabilă, baie, uscător de păr, cosmetice baie, vedere spre lac. Hotelul dispune de restaurant propriu, ce oferă o gamă variată de preparate și 2 baruri. Pentru întâlnirile de afaceri, conferințe și seminarii sunt puse la dispoziție 3 săli de conferințe, cu o capacitate maximă de 400 Detalii »

Hotelul Ave Unirii Vila Parlament este un boutique hotel cu accent mediteranean ce dispune de 8 apartamente și garsoniere, toate fiind dotate cu: chicinete complet utilate, aer condiționat, internet wi-fi, TV LCD, birou, baie cu jacuzzi sau cabină cu hidromasaj, grădină. Ca și facilități hotelul pune la dispoziție clienților  cameră pentru bagaje, primire/trimitere fax, transport auto, seif la recepție, apel de trezire la ora Detalii »

 • Scor: 8.09

  Str. Maltopol, Nr. 22, Sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat la mai puțin de 5 minute de Piața Victoriei și 10 minute de Gara de Nord.

Ave Victoriei are o capacitate de cazare de 16 camere și apartamente spațioase, toate fiind dotate cu aer condiționat, mini bucătării, jacuzzi, internet wi-fi, TV LCD cu cablu. Pentru întâlnirile de afaceri este pusă la dispoziție o slaă de conferințe cu o capacitate de 12 locuri, amenajată corespunzător. De asemenea și restaurantul poate fi transformat în sală de conferințe, având o capacitate de până la 45 de locuri. C Detalii »

 Hotelul SS Residence Unirii are o capacitate de cazare de 20 de camere și apartamente, toate fiind dotate cu aer condiționat, mini bucătării, jacuzzi, internet wifi, TV LCD cu cablu, terasă la fiecare cameră. Ca și facilități hotelul pune la dispoziție clienților  o cameră pentru bagaje, primire/trimitere fax, transport auto, seif la recepție, apel de trezire la ora solicitată, comenzi taxi, spălătorie, sală de mes Detalii »

Hotel Rin Grand Aiport dispune de 258 de camere, toate fiind dotate cu birou de lucru cu scaun, aer condiționat, minibar, TV LCD, telefon, seif, acces pe bază de cartelă magnetică, internet, baie cu uscător de păr și cosmetice. Hotelul dispune de 13 săli de conferințe cu o capacitate între 25  și 500 de locuri, ce pot găzdui conferințe, seminarii, traininguri și diverse evenimente, fiind amenajate corespunător: video proie Detalii »

 • Scor: 8.68

  Sos. Vitan - Bârzeşti, nr. 7D , Bucuresti

  Hotel este amplasat la aproximativ 6 km de Piața Uniri.

Hotel Rin Grand dispune de 570 de camere, toate fiind dotate cu birou de lucru cu scaun, aer condiționat, minibar, TV LCD, telefon, seif, acces pe bază de cartelă magnetică, internet, baie cu uscător de păr și cosmetice. Hotelul dispunde de 28 de săli de conferință de diverse capacități, începand cu 10 locuri și putând ajunge la 1000 de locuri, având dotările necesare: echipament audio - video ultra performant, acces internet Detalii »

Hotel Rin Grend Central are o capacitate de cazare de 107 camere, 21 fiind cotate la 3*, 86 la 4*, 10 camere pentru nefumători, 1 pentru persoanele cu dizabilități și o cameră pentru persoanele alergice, toate fiind dotate cu birou de lucru cu scaun, aer condiționat, minibar, TV LCD, telefon, seif, acces pe bază de cartelă magnetică, internet, baie cu uscător de păr și cosmetice. Pentru întâlnirile de afaceri sunt puse la dispoz Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Brezoianu, nr. 37, sector 1 , Bucuresti

  Hotel Opera este situat la aproximativ 1 km de Palatul Parlamentului.

Hotel Opera are o capacitate de cazare de 33 de camere structurate în: 20 duble, 6 single, 3 junior suites și 4 executiv rooms. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: aer condiționat, baie cu cabină de duș sau cadă, uscător de păr, TV satelit și cablu, internet, minibar, telefon, cafetieră. Pentru întâlnirile de afaceri hotelul dispune de o sală de conferințe, cu o capacitate de maxim 30 de persoane, fiind dotată cu: video Detalii »

 • Scor: 8.24

  Str. Slănic 26,Sector 3 , Bucuresti

  Hotelul este situat la aproximativ 50 de metri de gura de metrou Piața Universității, ieșirea Spitalul Colțea.

Hotel KK Elisabeta dispune de 67 de camere business și executive, fiind dotate cu aer condiționat, TV prin satelit, telefon, seif, minibar, facilități pentru prepararea cafelei sau ceaiului, internet, baie, uscător de par, birou de lucru. Cele 2 săli de conferință au o capacitate între 15 și 45 de locuri și sunt dotate cu tot ce este necesar pentru o reuniune de succes. Ca și facilități hotelul pune la dispoziția clienților Detalii »

 • Scor: 7.94

  Str. Alexandru Șerbănescu, nr.18-20, sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat la aproximativ 11 minute de Aeroportul Otopeni.

Hotel Crystal Palace are o capacitate de cazare de 74 de camere și apartamente dispuse în camere standard și executive. toate fiind dotate cu aer condiționat, internet, Tv prin cablu, birou de lucru, minibar, baie cu uscător de păr, seif, acces pe bază de cartelă magnetică. Restaurantul și lobby bar sunt 2 locuri ideale pentru a degusta delicioasele preparate sau un cocktail revigorant. Cele 3 săli de conferință  au o capaci Detalii »

 • Scor: 8.24

  Calea Victoriei 166, Sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat pe calea Victoriei, la aproximativ 1 km de Palatul Regal.

Hotel Golden Tulip dispune de 81 de camere, toate fiind dotate cu aer condiționat, baie, uscător de păr, telefon, halat de baie, birou de lucru, facilități de preparare în camera a unei cafele sau a unei cești de ceai din partea casei, TV cu cablu, minibar, seif, internet wireless. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de preparate, într-o atmosferă plăcută.  Pentru conferințe, întâlniri de Detalii »

 • Scor: 8.24

  Bld. Decebal, nr. 19, sector 3 , Bucuresti

  Hotelul este situat la aproxmativ 26 de minute de aeroportul Otopeni.

Hotelul Golden Tulip are o capacitate de cazare de 70 de camere, dispuse în: 38 single si duble standard, 16 superior și 16 deluxe. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dotate cu aer condiționat, încălzire cu control  independent, seif, telefon, TV prin cablu, internet wireless, minibar, baie cu cadă sau cabină de duș, uscător de păr, acces pe bază de cartelă magnetică. Cele 3 săli de conferință au o capacitate de pân Detalii »

 • Scor: 9.41

  Bld. Magheru 5 - 7, Sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat la mijlocul distanței dintre Piața Romană și Piața Universității.

Hotelul Lido 4 dispune de 119 camere, toate fiind dotate cu aer condiționat, minibar, baie, uscător de păr, TV prin satelit, internet, telefon. Restaurantul Blanche vă asteaptă cu delicioase preparate din bucătăria tradițională și internațională având o capacitate de 90 de locuri. Salonul unde se poate servi micul dejun deține 50 de locuri și este locul ideal pentru a începe o noua zi. Un al doilea salon, care are o capacitate Detalii »

 • Scor: 8.38

  Str. Daniel Danielopolu 44A, Sector 1 , Bucuresti

  Hotelul este situat la 15 minute de centrul orașului și la 9 km de Aeroportul Internațional ,,Henri Coanda".

Hotelul Ramada  Nord are o capacitate de cazare de 232 de camere, structurate în: 3 apartamente diplomat, 13 apartamente junior, 30 studiouri, 24 camere business și 162 camere deluxe. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: aer condiționat, seif, internet, TV LCD, pay TV, minibar, baie, uscător de păr, fier și masă de călcat. Studiourile sunt dotate cu bucătării complet utilate, având cuptor de microunde, frigider, veselă, Detalii »

hotel Ramada Plaza dispune de 300 de camere,  toate find dotate cu aer condiționat, TV LCD, pau TV, internet, seif, baie, halat de baie, papuci, uscător de păr, minibar, cafee maker, fier și masă de călcat. Cele 5 săli de conferințe au o capacitate maximă de până la 300 de persoane și sunt dotate ultramodern pentru a garanta o reuniune de succes. Restaurantul Red Pepper este locul ideal pentru începerea unei zile minunate Detalii »