Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (2) hoteluri
  (7) hoteluri
  (2) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Tenis de masa
  TV
 • (5) hoteluri
  (5) hoteluri
  (4) hoteluri
  (3) hoteluri
  (9) hoteluri
  (5) hoteluri
  (10) hoteluri
  (9) hoteluri
  (1) hoteluri
  (11) hoteluri
  (1) hoteluri
  (8) hoteluri
  (2) hoteluri
  (10) hoteluri
  (1) hoteluri
  (8) hoteluri
  (1) hoteluri
  (11) hoteluri
  (9) hoteluri
  (9) hoteluri
  (4) hoteluri
  (10) hoteluri
  (11) hoteluri
  (7) hoteluri
  (1) hoteluri
  (9) hoteluri
Cum ajungeţi în Busteni:

Hoteluri Busteni

Busteni

11 hoteluri

 • Scor: 8.38

  B-dul Libertatii Nr 155 , Busteni

  Hotelul Pârâul Rece este situat lângă drumul european DN 1/E60, în centrul staţiunii Bușteni, la circa 500 m de gară.
  de la130lei

Hotelul Pârâul Rece dispune de 14 camere duble și 2 apartamente de 3 locuri. Toate camerele sunt mobilate modern, prevăzute cu băi proprii, minibar, cablu tv, telefon, internet prin cablu și wireless cu acces gratuit. Hotelul oferă turiștilor un restaurant elegant și rafinat cu o capacitate de  80 de locuri. Aici se pot servi meniuri din bucătăria internațională și tradițional românească. De asemenea hotelul dispune și Detalii »

 • Scor: 8.53

  Str. Panduri Nr. 2 , Busteni

  Hotel Mărgăritar este situat pe cursul râului Prahova, la intrarea în Bușteni(Poiana Țapului)
  de la100lei

Hotelul dispune de 42 de locuri de cazare distribuite în:  14 camere duble, 3 apartamente mici,dotate cu dormitor, cameră pentru copii și living și un apartament mare, dotat cu doua dormitoare și living. Toate camerele sunt dotate cu TV, telefon, frigider, bar (în cazul apartamentelor), baie proprie și balcon. Oaspeții hotelului pot servi masa în restaurantul propriu, cu o capacitate de 120 de locuri și un meniu diversificat. Detalii »

 • Scor: 8.53

  Str. Clăbucet, nr. 6 , Busteni

  Hotelul este localizat la 150 m de drumul național și la la 6 minute de mers pe jos de gară.
  de la32EURO

Hotelul Magic Club este unul dintre cele mai elegante și rafinate unități de cazare de pe Valea Prahovei. Acesta pune la dispoziția clienților 21 camere duble, atent mobilate, fiind dotate cu grupuri sanitare, balcon, tv LCD, telefon, internet wireless, minibar. Hotelul oferă turiștilor un restaurant cu o capacitate de 80 locuri și o superbă terasă cu vedere către Masivul Caraiman și Crucea Eroilor de pe vârful acestuia. Sala de Detalii »

 • Scor: 9.56

  Str. Eroilor nr. 2 , Busteni

  Hotel Iri se află în stațiunea Bușteni, poziționat chiar la baza pârtiei Kalinderu.
  de la120lei

Prin amplasarea sa  hotelul reprezintă locul perfect pentru petrecerea unui concediu relaxant la munte, acesta oferind o priveliște foarte frumoasă către masivul Caraiman și crucea de pe Caraiman. Hotelul dispune de 70 locuri de cazare distribuite în 35 de camere: 19 camere duble matrimoniale, 8 camere duble twin și 4 apartamente, compuse din 2 camere matrimoniale fiecare. Camerele dispun de baie proprie, cablu TV, frigider, bal Detalii »

 • Scor: 8.68

  Parcul Natural Bucegi, Cota 1600 , Busteni

  Hotelul Peștera este situat în Parcul Natural Bucegi, în apropierea Mănăstirii Peștera Ialomicioarei.

Hotelul Peștera dispune de o capacitate de cazare de peste 100 de locuri dispuse în 38 de camere duble, 5 triple și  6 garsoniere. Toate acestea sunt prevăzute cu tot ceea ce este necesar pentru petrecerea unui sejur relaxant oferind confort de calitate : tv prin satelit, mobilier modern, radio, rețea de telefonie, minibar, cutie de valori, Wi-Fi. Hotelul pune la dispoziţia turiștilor 1 restaurant cu 120 de locuri, 1 bar-restauran Detalii »

 • Scor: 8.53

  Bulevardul Libertãtii, nr. 153 , Busteni

  Hotelul Alexandros este situat în centrul stațiunii Bușteni

Prin arhitectura sa deosebită, este unul dintre cele mai elegante și rafinate hoteluri de pe Valea Superioară a Prahovei. Hotelul dispune de o capacitate de cazare de 96 de locuri, dispuse în 46 de camere renovate și modernizate: 23 camere duble, 3 apartamente cu un dormitor, 1 apartament cu trei dormitoare, precum și 19 camere duble clasificate la 2 stele. Toate camerele sunt spațioase, sunt dotate cu TV, telefon și mini-bar, baie Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str.Valea Cerbului nr.4 , Busteni

  Hotelul Mary este localizat în centrul stațiunii Bușteni, la 350 m de gară și 150m față de DN1 București-Brașov.

Hotelul dispune de 22 de camere duble, 3 camere single și 2 apartamente. Camerele sunt amenajate cu mult bun gust și rafinament și sunt prevazute cu frigider, tv, internet wi-fi, canapea, fotolii, comodă, șifonier și grupuri sanitare inidividuale. Hotelul oferă turiștilor un restaurant cu o capacitate de 49 de locuri cu o ofertă gastronomică variată. Sunt puse la dispoziție 2 săli de conferință cu o capacitate de 45, respectiv Detalii »

 • Scor: 9.12

  Strada Libertatii, nr 12 , Busteni

  Hotelul Mihail este situat la intrarea în Bușteni, la numai 800 de metri de gara Bușteni.

Hotelul dispune de 15 camere duble și un apartament de 4 persoane mobilate cu bun gust. Camerele sunt dotate cu băi individuale, televizor, acces la rețeaua telefonică, minibar și frigider. În funcție de dorințele clienților, hotelul poate oferi pensiune completă sau poate organiza mese festive în restaurantul propriu. Hotelul dispune și de terasă tip fast-food, sală de conferințe cu o capacitate de 50 de locuri, internet wir Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Telecabinei, Nr. 54A , Busteni

  Hotelul Silva se află în apropiere de centrul orașului, în vecinătatea stației de telecabină Bușteni – Babele.

Hotelul dispune de o capacitate de cazare de 250 locuri, 150 de locuri fiind clasificate la trei stele și 100 de locuri fiind clasificate la două stele, dispuse în 110 camere double, 6 garsoniere, 11 apartamente. Camerele sunt prevăzute cu tot ceea ce este necesar pentru petrecerea unui sejur relaxant oferind confort de calitate : telefon, TV satelit, grup sanitar propriu, balcon. Hotelul pune la dispozitia turiștilor 1 restaurant cu o Detalii »

 • Scor: 8.38

  Str. Costilei, nr. 2 , Busteni

  Hotelul este amplasat la 200 de metrii de șoseaua națională și la 1 km de zona de schi Kalinderu.

Hotelul Casa Albă dispune de 14 spații de cazare, structurate în camere duble, tip garsonieră și apartamente. Acestea sunt confortabile și dotate cu: tv, internet, baie proprie cu duș cu hidromasaj, balcon. Diminețile se pot începe cu un mic dejun consistent servit în sala de mese, cu o capacitate de 40 de locuri, iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea, băuturi și răcoritoare. Pentru training-uri, team buildinguri sa Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Buștenilor, nr. 32 , Busteni

  Hotelul este amplasat la aproximativ 50 m de Pârtia Kalinderu.

Hotelul Kalinder are o capacitate de cazare de 10 camere dipuse în 9 camere duble și 1 apartament. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, telefon, minibar, grup sanitar propriu cu duș sau cadă și balcon, parțial. Restaurantul are o capacitate de 36 de locuri și oferă un meniu diversificat cu preparate tradiționale. Pentru organizarea de cursuri, seminarii sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziția clienților o sal Detalii »