Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (1) hoteluri
  (7) hoteluri
  (0) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Solarium
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Bar
  Internet wireless
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  Tenis de masa
  TV
 • (5) hoteluri
  (1) hoteluri
  (7) hoteluri
  (1) hoteluri
  (2) hoteluri
  (3) hoteluri
  (1) hoteluri
  (8) hoteluri
  (8) hoteluri
  (4) hoteluri
  (8) hoteluri
  (7) hoteluri
  (5) hoteluri
  (7) hoteluri
  (1) hoteluri
  (8) hoteluri
  (6) hoteluri
  (8) hoteluri
  (2) hoteluri
  (8) hoteluri
  (8) hoteluri
  (1) hoteluri
  (1) hoteluri
  (1) hoteluri
  (3) hoteluri
  (8) hoteluri
Cum ajungeţi în Calimanesti - Caciulata:

Hoteluri Calimanesti - Caciulata

Calimanesti - Caciulata

8 hoteluri

Hotelul Orizont are o capacitate de cazare de 48 de camere dispuse în: 32 camere cu pat matrimonial, 12 camere cu două paturi și 4 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dotate cu: tv, telefon cu acces internațional minibar, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr, balcon, acces pe bază de cartelă magnetică. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce servește preparate tradiționale și exotice, într-o atmos Detalii »

Hotelul Cozia are o capacitate de cazare de 198 camere, din care 5 sunt apartamente. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, telefon, minibar, grup sanitar propriu cu duș. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de preparate, iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. Pentru petrecerea timpului liber, hotelul dispune de: biliard, teren de fotbal, teren de tenis și tenis de masă. Detalii »

Hotelul Teilor oferă 103 locuri de cazare dispuse în 74 de camere: 22 camere single, 50 camere duble și 2 apartamente, atent mobilate și dotate cu: tv, minibar și grup sanitar propriu. Restaurantul își întâmpină oaspeții cu o gamă diversificată de preparate, într-o atmosferă plăcută. De asemenea, hotelul dispune de bar și parcare. Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Calea lui Traian, nr. 403 , Calimanesti - Caciulata

  Hotelul este localizat în centrul stațiunii, oferind acces direct la strada principala E81.

Hotelul Central are o capacitate de cazare de 102 camere dispuse în două corpuri. Corpul A oferă 66 de camere duble, 4 garsoniere și 7 apartamente, iar corpul B are 25 de camere duble. Camerele sunt atent mobilate și dispun de tv, minibar și grup sanitar propriu. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă preparate atât din bucătăria tradițional românească, cât și din cea internațională. de asemenea, hotelul dispun Detalii »

Hotelul Căciulata dispune de 200 camere duble și 6 apartamente, dotate cu: tv, minibar și grup sanitar propriu. Pentru servirea meselor hotelul dispune de două restaurante, cu o capacitate de până la 280 de locuri. Timpul liber se poate petrece alături de prieteni la barul de zi ce servește o gamă variată de băuturi reci și calde. Pentru conferințe, se minarii sau întâlniri de afaceri sunt puse la dispoziție 4 săli de conferi Detalii »

Hotelul este situat în cadrul complexului Cozia-Caciulata-Oltul și oferă cazare în 196 camere duble și 6 apartamente, atent mobilate și dotate cu: tv, telefon, minibar, grup sanitar propriu cu duș. Mesele pot fi servite în restaurantul propriu, ce își întâmpină oaspeții cu o gamă diversificată de preparate, într-o atmosferă plăcută. Hotelul mai pune la dispoziția clienților și: schimb valutar, seif la recepție, parcare Detalii »

Casa Românească oferă 90 locuri de cazare dispuse în: 33 camere cu doua paturi, 7 camere cu pat matrimonial și 5 apartamente. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, telefon, minibar, aer condiționat, internet, grup sanitar propriu. Restaurantul își întâmpină oaspeții într-o atmosferă relazantă cu preparate din bucătăria tradițională românească și cea internațională. Pentru organizarea de conferințe, team buildi Detalii »

Vila Liliacul & Trandafirul dispune de 14 caremere duble și un amaprtamente, dotate cu: tv, telefon, minibar și grup sanitar propriu cu cadă. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă preparate din bucătăria românească și cea internațională. De asemenea, hotelul mai dispune și de: seif la recepție, parcare, sală de fitness și bază de tratament. Detalii »