Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (4) hoteluri
  (20) hoteluri
  (17) hoteluri
  (4) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Solarium
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  Tenis de masa
  TV
 • (31) hoteluri
  (2) hoteluri
  (34) hoteluri
  (18) hoteluri
  (12) hoteluri
  (36) hoteluri
  (34) hoteluri
  (43) hoteluri
  (41) hoteluri
  (10) hoteluri
  (44) hoteluri
  (14) hoteluri
  (28) hoteluri
  (10) hoteluri
  (38) hoteluri
  (14) hoteluri
  (32) hoteluri
  (37) hoteluri
  (45) hoteluri
  (43) hoteluri
  (15) hoteluri
  (41) hoteluri
  (41) hoteluri
  (43) hoteluri
  (44) hoteluri
  (28) hoteluri
  (41) hoteluri
  (1) hoteluri
  (1) hoteluri
  (44) hoteluri
Cum ajungeţi în Cluj Napoca:

Hoteluri Cluj Napoca

Cluj Napoca

45 hoteluri

 • Scor: 8.82

  Bld. 21 Decembrie 1989, nr. 54-56 , Cluj Napoca

  Hotelul este situat în centrul orașului, aproape de Catedrala Ortodoxă Română și Teatrul Național.
  de la140lei

Hotelul Victoria are o capacitate de cazare de 132 locuri distribuite în: 8 apartamente, 50 camere duble și 16 camere single. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: TV, telefon, internet Wi-F, grup sanitar propriu. Restaurantul are 3 săli de masă, cu o capacitate totală de de până la 240 locuri și oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Conferințele, simpozioanele sau întâlni Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Moldovei, nr.17 , Cluj Napoca

  Hotelul este situat într-o zonă rezidențială, la 10 minute de Iulius Mall.
  de la147lei

Hotelul Cristal are o capacitate de cazare de 20 de camere, mobilate cu bun gust și dotate cu: TV, minibar, telefon cu acces internațional, internet, baie proprie. Restaurantul, cu o capacitate de 40 de locuri, oferă o gamă variată de mâncăruri românești regionale și preparate din bucătăria internațională, într-un cadru elegant. Pentru întâlnirile de afaceri, conferințe sau seminarii este pusă la dispoziția clienților o s Detalii »

 • Scor: 7.35

  Str. Vasile Conta, nr. 2 , Cluj Napoca

  Hotelul este amplasat într-un cartier rezidențial, la 5 km de gară și la 20 de minute de aeroport.
  de la75EURO

Prin amplasarea și calitatea serviciilor oferite, hotelul este locul ideal atât pentru turismul de afaceri cât și pentru relaxare. Hotelul Grand Hotel Italia are o capacitate de cazare de 187 de camere confortabile, amenajate elegant și dotate cu: TV LCD, telefon, internet, birou de lucru, minibat, aer condiționat, seif, baie cu cabină de duș și jacuzzi. Pentru servirea meselor și organizarea evenimentelor, hotelul dispune de 3 re Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Cometei, nr. 16-20 , Cluj Napoca

  Hotelul este situat într-o zonă rezidențială, la doat 5 minute de centrul orașului și la 15 minute de aeroport.
  de la200lei

Hotelul Granata dispune de 54 de spații de cazare dispuse în: 19 camere duble, 24 camere single, 6 apartamente și 5 junior suite. Camerele sunt spațioase, amenajate în stil clasic și dotate cu: TV, internet wireless, telefon, aer condiționat, baie proprie. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce își întâmpină oaspeții cu specialităţi tradiţionale și internaţionale, într-o atmosferă relaxantă. În cadrul restaurant Detalii »

Hotelul Melody Central dispune de 60 de locuri de cazare dispuse în: partament, garsonieră, camere matrimoniale, twin sau single. Camerele sunt spațioase, mobilate în stil clasic și dispun de: TV, telefon, internet wireless, birou de lucru, baie proprie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr. Restaurantul, cu o capacitate de 150 de locuri, își întâmpină oaspeții cu preparate din bucătăria ardelenească și cea interna Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. București, nr. 73 , Cluj Napoca

  Hotelul este situat la 2 km de centrul orașului și la 7 km de centrul orașului.
  de la99lei

 Hotelul Zimbru are o capacitate de cazare de 46 de locuri dispuse în 23 de camere single și duble. Camerele sunt spațioase, mobilate modern și dotate cu: tv, telefon cu acces internațional, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duș, iar la recepţie sunt disponibile uscătoare de păr şi facilităţi de călcat. În sala de mese se poate servi un mic dejun copios. Hotelul oferă și o serie de facilități, precum Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Constantin Brâncuși, nr. 148-152 , Cluj Napoca

  Hotelul este situat la 500 m de centrul orașului și la 2 km de gară.
  de la180lei

Datorită amplasării și a serviciilor de calitate oferite, hotelul este locul ideal atât pentru turismul de afaceri cât și pentru cel de relaxare. Hotelul Opal are o capacitate de cazare de 33 de camere dispuse în: 24 camere double-twin, 6 camere single/matrimoniale și 3 suites. Camerele sunt mobilate elegant și dispunde toate dotările necesare unei șederi plăcute: cablu TV, telefon, internet, seif, minibar, baie cu cabină de duș Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. Eroilor, nr.29 , Cluj Napoca

  Hotelul este situat în centrul orașului, într-o clădre care este clasificată monument istoric.
  de la138lei

Hotelul Meteor dispune de 30 de spații de cazare structurate în:  2 camere single, 23 duble , 3 triple și 2 apartamente. Camerele sunt decorate cu bun gust și dispun de: TV, telefon cu acces internațional, internet, aer condiționat, minibar, baie proprie cu uscător de păr. Mesele se pot servi pe terasă sau în restaurant, cu o capacitate de 120 de locuri, ce oferă preparate delicioase din bucătăria românească și cea i Detalii »

 • Scor: 9.41

  Calea Manastur, nr. 39 , Cluj Napoca

  Hotelul este amplasat la 5 minute de centrul orașului.
  de la118lei

Hotelul Pami dispune de 36 de camere, structurate în: 8 camere single, 15 double, 9 matrimoniale și 4 apartamente. Camerele sun spațioase, cu un design modern și dotate cu: TV, aer condiționat, internet wireless, baie proprie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr. Restaurantul cu o capacitate maximă de 200 de locuri își întâmpină oaspeții cu preparate delicioase atât din bucătăria românească, cât și din cea inte Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Septimiu Albini, nr. 12 , Cluj Napoca

  Hotelul este situat în proximitatea centrului și la 15 minute de aeroport.
  de la145lei

Hotelul Onix dispune de 64 de camere dispuse în camere de 3 stele: 3 single, 21 duble matrimoniale, 13 duble twin, 2 matrimoniale executive, 2 apartamente și camere de 4 stele: 9 duble matrimoniale, 7 duble twin, 6 apartamente și 1 apartament VIP. Camerele sunt spațioase, mobilate cu bun gust și dotate cu: TV, telefon, internet wireless, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cadă și uscător de păr. Cele două restaurante, cu o c Detalii »

Hotelul Capitolina are o capacitate de cazare de 24 de camere dispuse în: 12 camere cu pat twin, 9 camere cu pat matrimonial, 3 camere duble deluxe. Camerele sunt spațioase, amenajate cu bun gust și dotate cu: TV, miniar, aer condiționat, birou de lucru, baie popriu cu cabină de duș și uscător de păr, iar camerele deluxe double au jacuzzi. În sala se mese se poate servi un mic dejun consistent, în regim de bufet suedez. Pentru orga Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Victor Babeș nr. 13 , Cluj Napoca

  Hotelul este sitat în centrul orașului, într-o zonă liniștită la doar 500 m de Grădina Botanică.
  de la50EURO

Hotelul Central are o capacitate de cazare de 34 de camere, dispuse în: 6 camere cu pat matrimonial, 15 camere twin, 10 camere single și 3 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de toate dotările necesare unei șederi relaxante: TV, telefon cu acces internațional, internet, aer condiționat, minibar, seif, baie cu cabină de duș sau cadă și uscător de păr. Pentru întâlnirile de afaceri,seminarii, simpozioane sau dive Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Neagră, nr. 9 , Cluj Napoca

  Hotelul este situat în centrul orașului, într-o zonă liniștită, fiind ferit de agitația cotidiană.
  de la34EURO

Hotelul Capitol dispune de 20 de spații de cazare, structurate în: 8 camere cu pat matrimonial, 7 camere cu două paturi și 5 camere single. Camerele sunt pentru fumători sau nefumători, atent mobilate și dotate cu: TV, telefon cu acces internațional, aer condiționat, minibar, seif, baie cu cabină de duș și uscător de păr, acces pe bază de cartelă magnetică. Hotelul dispune de o sală de mese ce oferă un mic dejun consistent, Detalii »

Apart Hotel Gutinului este într-o clădire recent construită, cu 2 etaje, fiind primul imobil  cu apartamente în regim hotelier. Hotelul dispune de 2 garsoniere și 4 apartamente cu 2 camereformat din: bucătărie, living, dormitor și baie. Camerele sunt confortabile și dotate cu: TV, telefon, aer condiționat, internet, birou de lucru, seif, frigider, plită electrică, prăjitor de pâine, baie cu cadă sau cabină de duș, acces pe Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Giordano Bruno, nr. 1-3 , Cluj Napoca

  Hotelul este situat la 150 de metri de gară şi la 800 de metri de centrul oraşului.
  de la97lei

Hotelul are o capacitate de cazare de 23 de camere dispuse în 3 camere triple şi 20 camera duble. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: Tv, telefon, minibar (la cerere). Restaurantul își întâmpină oaspeții într-o atmosferă plăcută cu preparate din bucătăria românească și internațională. Pentru cursuri, seminarii, prezentări, întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferințe, cu o capacitate de 3 Detalii »

 • Scor: 8.97

  Calea Dorobanților, nr. 26 , Cluj Napoca

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, la 10 minute de mers cu maşina de aeroport.
  de la29EURO

Hotelul Alexis are o capacitate de cazare de 26 de camere dispuse în: 5 camere cu pat matrimonial, 16 camere duble twin și 5 camere duble suit. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: TV LCD, internet wireless, minibar, aer condiționat, baie cu cabină de duș. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 250 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Detalii »

 • Scor: 9.56

  Bld. 1 Decembrie 1918, nr. 120 A , Cluj Napoca

  Hotelul este situat la 10 minute de centrul orașului și la 11 km de aeroport.
  de la50EURO

Hotelul Sun dispune de 50 de locuri de cazare structurate în 25 de camere duble matrimoniale, twin și apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: TV LCD, telefon, internet, minibar, seif, baie proprie cu uscător de păr. Mesele pot fi servite în restaurantul propriu ce oferă un meniu diversificat cu preparate din bucătăria națională și cea internațională. Pentru întâlnirile de afaceri este pusă la dispoziție o sa Detalii »

 • Scor: 8.24

  Str. Regele Ferdinand, nr. 20 , Cluj Napoca

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, aproape de principalele obiective turistice ale orașului.

 Hotelul Transilvania dispune de 28 de spații de cazare, structurate în: 8 camere single, 16 camere double, 2 junior apartamente și 2 senior apartamente. Camerele sunt spațioase, mobilate cu bun gust și dotate cu: televizor, telefon, internet, minibar, baie proprie. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 76 de locuri, ce oferă preparate gustoase din bucătăria ardelenească și internațională. În sezon Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Ciocârliei, nr. 47 , Cluj Napoca

  Hotelul este amplasat la 5 minute de centrul orașului și la 15 minute de aeroport.

 Prin amplasarea sa și serviciile de excepție, hotelul este locul ideal atât pentru turismul de afaceri cât și pentru recreere. Hotelul Paradis are o capacitate de cazare de 70 de camere dispuse în: 15 camere executive și  55 de camere standard. Camerele sunt spațioase, amenajate elegant și dotate cu: TV LCD, internet wireless, seif, minibar, baie proprie cu uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Octavian Goga, nr. 1-3 , Cluj Napoca

  Hotelul este situat la 250 de metri de Parcul Central și la 15 minute de mers cu maşina de aeroport.

Hotelul Napoca dispune de 160 de camere, structurate în: 2 garsoniere, 5 apartamente, 24 camere cu un pat, 123 camere cu două paturi și 5 camere cu trei paturi. Camerele sunt amenajate modern și dispun de: TV, telefon, internet, minibat, aer condiționat, seif, serviciu ceai/cafea, baie proprie cu cadă sau cabină de duș, halat și uscător de păr. Mesele se pot servi pe terasă sau în restaurant ce servește diverse preparate din buc Detalii »

 • Scor: 7.94

  Str. Liviu Rebreanu, nr. 39 , Cluj Napoca

  Hotel este amplasat la 5 minute de centrul orașului și la 15 minute de aeroport.

Hotelul Royal Classic are o capacitate de cazare de 55 camere dispuse în: 10 camere cu pat matrimonial, 37 de camere duble twin, 6 apartamente standard, 2 apartamente DeLuxe. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: TV, telefon cu acces internațional, internet wirelles sau prin cablu, aer condiționat, minibar, birou de lucru, baie proprie cu cabină de duş sau cadă și uscător de păr, iar partamentele de lux au jacuzzi. Restaurantu Detalii »

 • Scor: 8.53

  Str. Făgetului, nr. 31A , Cluj Napoca

  Hotelul este situat la marginea orașului, departe de agitația cotidiană și la 15 minute de mers cu maşina de aeroport.

Hotelul Sunny Hill are o capacitate de cazare de 50 de camere dispuse în:  32 de camere standard, 14 camere Superior, 2 apartamente Suite Junior și 2 apartamente Deluxe. Camerele sunt spațioase, mobilate modern și dotate cu: TV, telefon cu acces internațional, internet, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duș sau cadă și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce servește preparate savuro Detalii »

 • Scor: 8.68

  Calea Turzii, nr. 48 , Cluj Napoca

  Hotelul este situat la doar 500 de metri de centrul oraşului și la 15 minute de aeroport.

Hotelul  Confort dispune de 36 de camere structurate în: 5 camere single, 10 camere cu pat matrimonial, 19 camere cu 2 paturi și 2 apartamente. Camerele sunt confortabile, mobilate cu bun gust și dotate cu: cablu TV, telefon, internet wireless, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cadă și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 100 de locuri, ce oferă specialități tradiționale rom Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Donath, nr. 100 B , Cluj Napoca

  Hotelul este amplasat aproape de principalele puncte de interes ale orașului.

Hotelul Premier dispune de 50 de camere structurate în: 17 camere double twin,18 camere double matrimoniale, 3 junior suite twin,3 junior suite matrimonial, 5 apartamente twin, 3 apartamente matrimonial și 1 apartament VIP Executive. Camerele sunt spațioase, cu un design clasic, mobilate elegant și dotate cu: TV, telefon cu acces internațional, internet wireless, aer condiționat, birou de lucru, minibar, seif, baie cu uscător de păr, ha Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Gruia, nr. 2 , Cluj Napoca

  Hotelul este situat într-o zonă rezidențială, aproape de gară.

Hotelul Seven are o capacitate de 30 de spații de cazare, structurate în: 10 camere duble twin, 17 camere duble matrimoniale și 3 garsoniere. Camerele sunt amenajate în stil italian și dispun de: TV, telefon, internet, baie proprie. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce oferă preparate delicioase din bucătăria românească şi cea internaţională. Timpul liber se poate petrece la bar, alături de pieteni, servind din gama Detalii »

Hotelul Sun Garden Resort are o capacitate de cazare de 32 de camere dispuse în: camere single, double, premium și apartamente. Camerele sunt confortabile, cu un decor rafinat, mobilier de lux, iar din dotări nu lipsesc: TV, telefon cu acces internațional, internet wireless, minibar, aer condiționat, birou de lucru, seif, baie cu cabină de duș sau cadă, uscător de păr, halat și papuci de baie, accesul făcându-se pe bază de card. Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Observatorului, nr. 82-86 , Cluj Napoca

  Hotelul este amplasat aproape de centru și de principalele puncte de interes ale orașului.

Hotelul dispune de 30 de spații de cazare structurate în: 3 apartamente, 3 camere triple, 9 camere duble , 8 camere matrimoniale și 7 camere single. Camerele sunt amenajate elegat și dispun de: TV, telefon, minibar, aer condiționat, internet wireless, baie proprie cu cadă sau cabină de duș, apartamentele fiind dotate cu jacuzzi. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de preparate. Cele 3 săli de resta Detalii »

 • Scor: 8.53

  Str. Sindicatelor, nr. 9-13 , Cluj Napoca

  Hotelul este situat în centrul orașului, aproape de Parcul Central.

Hotelul City Plaza are o capacitate de cazare de 85 de camere dispuse în: camere standard, camere single deluxe, camere double deluxe, apartamente, junior suite, junior suite deluxe, oval suite deluxe și un presidential suite. Camerele sunt spațioase, cu un design modern și dotate cu: TV, telefon, aer condiționat, internet wireless, minibar, cafetieră ceai/cafea, baie proprie cu cadă sau cabină de duș cu uscător de păr. Mesele se p Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Ion Ghica, nr. 2 , Cluj Napoca

  Hotelul este amplasat într-o zonă rezidențială, la 10 minute de centrul orașului.

Hotelul Deja Vu dispune de 14 camere structurate în: 7 camere tip Classic cu pat dublu sau matrimonial, 3 camere tip Deluxe cu pat matrimonial, 3 Suite și 1 Apartament VIP. Camerele sunt confortabile, mobilate în stil clasic și dispun de: TV, telefon cu acces internațional, aer condiționat, minibar, frigider, baie prorpie cu cadă sau cabină de duș cu uscător de păr, terasă. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capaci Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Făgetului, nr. 5B , Cluj Napoca

  Hotelul este situat la 4 km de centrul orașului și la 13 km de aeroport.

Hotelul Stil dispune de 48 de spații de cazare strcturate în 19 camere duble și 2 apartamente. Camerele sunt mobilate modern cu bun gust și dispun de: TV LCD, telefon cu acces internațional, internet WI-FI, aer condiționat, minibar, baie prorpie cu cabină de duș și uscător de păr, balcon. Mesele se pot servi pe tereasă sau în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria tradițională românească Detalii »

Hotelul Best Western Topaz dispune de 44 de spații de cazare dispuse în: camere duble business și rustice, junior suite și suite. Camerele sunt spațioase, decorate în tonuri calde și cu mobilier clasic, având toate dotările necesare unei șederi plăcute: telefon cu acces internațional, internet wireless, tv, birou de lucru, aer condiționat, baie proprie cu uscător de păr, acces pe bază de cartelă magnetică. Hotelul dispune de Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Becas, nr. 42 , Cluj Napoca

  Hotelul este amplasat într-o zonă rezidențială, la câteva minute de centrul orașului.

Hotelul Athos are o capacitate de cazare de 26 de camere dispuse în: camere standard în regim single și double și un apartament Executive. Camerele sunt spațioase, amenajate elegant și dotate cu: TV, telefon cu acces internațional, internet wireless, aer condiționat, minibar, acces pe bază de cartelă, baie proprie cu uscăto de păr, halat și produse cosmetice, balcon (în anumite camere). Mesele se pot servi în restaurantul prorp Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Iuliu Maniu, nr. 6 , Cluj Napoca

  Hotelul este situat în centrul orașului, aproape de principalele puncte de interes ale orașului.

Hotelul Agape dispune de 62 de spații de cazare dispuse în: 48 camere duble cu pat matrimonial sau cu 2 paturi, 13 camere single și un apartament. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: TV, telefon, internet, minibar, seif, baie prorpie cu uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de maxim 120 de locuri, ce oferă preparate ardeleneşti şi maghiare, precum şi cu specific internaţional. Detalii »

Hotelul Rimini Crama Haiducilor dispune de 2 apartamente, 2 junior suite și 2 camere duble. Camerele sunt mobilate în stil clasic și dispun de: tv, telefon, minibar, baie proprie cu cadă și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce este amenajat rustic și oferă preparate tradiționale. De asemenea acesta oferă și o expozitie de murături. Cra,a cu o capacitate de 60 de locuri, este locul ideal pentru a organi Detalii »

 • Scor: 8.53

  Str. Călărașilor, nr. 1-3 , Cluj Napoca

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, aproape de principalele puncte de interes ale orașului.

Hotelul Belvedere are o capacitate de cazare de 156 de camere dispuse în camere single, duble şi apartamente. Camerele sunt mobilate cu bun gust și dotate cu: televizor, telefon, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cadă și uscător de păr. Hotelul dispune de 3 săli de restaurant ce servesc preparate din bucătăria tradițională românească și cea internațională. Mesele se pot servi și pe terasa în aer liber sau cea acope Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. G-ral Traian Moşoiu, nr. 10-12 , Cluj Napoca

  Hotelul este situat în centrul orașului, la 2 km de gară şi la 8 km de aeroport.

Hotelul Opera dispune de 64 de camere, structurate în: 54 de camere standard, 4 camere executive, 2 apartamente, 2 junior apartamente și 2 camere junior standard. Camerele sunt spațioase, amenajate elegant și dotate cu: TV, telefon. internet, aer condiționat, minibar, seif, baie prorpie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr, accesul făcându-se pe bază de card. Restaurantul, cu o capacitate de 150 de locuri, își întâmpi Detalii »

Hotelul Golden Tulip Ana Dome dispune de 109 spații de cazare. Camerele sunt confortabile, amenajate modern și dotate cu: TV LCD, telefon cu acces internațional, aer condiționat, minibar, seif, baie cu cadă sau cabină de duș, uscător de păr, halat și papuci de baie. Restaurantul își întâpină oaspeții cu preparate delicioase ale bucătăriei românești și internaționale. Timpul liber se poate petrece alături de prieteni la Detalii »

 • Scor: 9.12

  Piața Avram Iancu, nr. 3 , Cluj Napoca

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, la 2 km de gară.

Hotelul Beyfin dispune de 28 camere şi 3 apartamente. Camerele sunt amenajate elegant în stil clasic și dotate cu: TV LCD, internet wi-fi, minibar, birou de lucru, fierbător pentru ceai sau cafea, baie proprie cu uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu specific italian, ce își întâmpină oaspeții cu preparate delicioase. Terasa de vară, situată la ultimul etaj, oferă o panoramă incredibilă asupra oraș Detalii »

 • Scor: 8.38

  Calea Turzii, nr. 43-49 , Cluj Napoca

  Ramada Hotel Cluj este localizat la 5 minute de mers pe jos de centrul business, turistic dar şi istoric al oraşului Cluj Napoca.

Akantus Hotel s-a alăturat în luna decembrie familiei Ramada Worldwide devenind astfel cel mai nou hotel Ramada din Romania. Ramada Hotel Cluj are o capacitate de cazare de 100 de camere de diferite tipuri, adaptate nevoilor tale. Camerele sunt spațioase, mobilate modern și dotate cu: TV LCD, telefon, radio, internet, aer condiționat, birou de lucru, minibar, baie proprie cu cadă sau cabină de duș, uscător de păr, halat, papuci de b Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53-55 , Cluj Napoca

  Hotelul este amplasat la aproximativ 4 km de centrul istoric al oraşului.

Hotelul Univers T dispune de 50 de camere single și double și 6 apartamente. Camerele sunt decorate modern și dotate cu: TV LCD, telefon cu acces internațional, birou de lucru, acces pe bază de card,aer condiționat, minibar, baie proprie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr, iar unele camere au balcon. Restaurantul are o capacitate de 200 de locuri și oferă o gamă variată de preparate, într-o atmosferă relaxantă. Pen Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str Progresului, nr. 18 , Cluj Napoca

  Hotelul este situat aproape de centrul orașului și la 5 km de gară.

Hotelul Delaf are o capacitate de cazare de 62 de locuri de cazare dispuse de camere twin, duble și apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: tv, telefon, radio, birou de lucru, minibar, baie prorpie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr. Micul dejun se poate servi în restaurantul propriu, ce oferă preparate din bucătăria românească și cea internațională. Timpul liber se poate petrece la bar, ce oferă o g Detalii »

 • Scor: 9.12

  Aleea Stadionului, nr.1 , Cluj Napoca

  Hotelul este situat în centrul orașului, lângă Stadionul Municipal.

 Hotelul  Sport are o capacitate de cazare de 136 de camere dispuse în: 132 camere single și duble și 4 apartamente. Camerele sunt mobilate clasic și dispun de: televizor, cablu TV, telefon, minibar, baie proprie cu cadă sau cabină duş. Mesele se pot servi pe terasaă sau în restaurantul propriu, cu o capacitate de 180 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. P Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Calea Turzii, nr. 251A , Cluj Napoca

  Hotelul este situat la 4 km de centrul orașului și la 6 km de gară.

Hotelul Liliacul are o capacitate de cazare de 48 de locuri dispuse în 25 de camere sigle, duble, triple și apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dotate cu: tv, telefon, minibar, aer condiționat, internet wi-fi, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr. Mesele se pot servi pe terasă sau în restaurant, cu o capacitate de 150 de locuri, ce oferă o gamă diversificată de preparate din bucătăria românească și cea Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Giordano Brunno, nr. 25-27 , Cluj Napoca

  Hotelul este situat la intrarea în oraș, dinspre Zalău și la 1 km de Gara Mare.

Hotelul Lucy Star dispune de 56 locuri de cazare structurate în 27 camere: 20 de camere duble twin, 6 camere duble matrimoniale și 1 apartament. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: tv LCD, telefon, aer condiționat, internet wireless, grup sanitar propriu. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă pizza, paste și mâncăruri traditional românești. Hotelul oferă și o serie de facilități, precum: room service, se Detalii »

 • Scor: 9.56

  Str. Magaziei, nr. 19 , Cluj Napoca

  Hotelul este situat aproape de centrul orașului, la 3 minute de gară și la 20 de minute de aeroport.

 Hotelul Ary dispune de 40 de spații de cazare, structurate în: 13 camere cu pat matrimonial, 11 camere twin, 6 camere single, 4 apartamente și 6 suite. Camerele sunt spațioase, mobilate modern și utilate cu: tv, telefon cu acces internațional, internet, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duş sau cadă şi uscător de păr, accesul făcându-se pe bază de card. Mesele se pot servi în restaurantul cu specific i Detalii »