Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (3) hoteluri
  (21) hoteluri
  (6) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  TV
 • (18) hoteluri
  (17) hoteluri
  (2) hoteluri
  (10) hoteluri
  (22) hoteluri
  (18) hoteluri
  (29) hoteluri
  (21) hoteluri
  (2) hoteluri
  (27) hoteluri
  (13) hoteluri
  (29) hoteluri
  (9) hoteluri
  (27) hoteluri
  (6) hoteluri
  (24) hoteluri
  (17) hoteluri
  (30) hoteluri
  (26) hoteluri
  (7) hoteluri
  (25) hoteluri
  (27) hoteluri
  (21) hoteluri
  (30) hoteluri
  (11) hoteluri
  (29) hoteluri
  (2) hoteluri
  (30) hoteluri
Cum ajungeţi în Constanta:

Hoteluri Constanta

Constanta

30 hoteluri

 • Scor: 8.97

  Bld. Mamaia, nr. 155 , Constanta

  Hotelul Megalos este situat vis-a-vis de Universiatea Ovidius, la 2 km de staţiunea Mamaia şi la 1 km de centrul istoric al oraşului.
  de la175lei

Hotelul dispune de 27 camere twin, 14 camere duble, 5 camere cu pat matrimonial și pat de o persoană, 1 junior suite și 1 deluxe junior suite. Camerele sunt dotate cu televizor şi cablu TV, seif, telefon, aer condiţionat, internet wireless sau prin cablu, mini-bar, uscător de păr, acces în cameră pe bază de card, seif și băi echipate complet. Hotelul deţine şi o sală de conferinţe cu o capacitate de 70 de locuri, dotată cores Detalii »

 • Scor: 8.38

  Str. Soveja nr. 13 , Constanta

  Hotelul este situat vis-a-vis de Delfinariu și la 300 m de plajă.
  de la160lei

Hotelul Golden Rose dispune de 20 de spații de cazare, structurate în: 4 camere duble, 4 camere triple și 12 matrimoniale. Camerele sunt confortabile și dispun de: TV LCD, internet wireless sau prin cablu, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duș cu hidromasaj și uscător de păr, balcon, iar accesul se face pe bază de cartelă. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu meniu diversificat, ce oferă preparate del Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Mihail Kogălniceanu, nr. 36 , Constanta

  Hotelul este situat în zona centrală a oraşului, la aproximativ 50 de metri de plaja Modern.
  de la35EURO

Hotelul oferă 21 de spații de cazare dispuse în camere single, duble şi triple. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: TV, minibar, internet wireless, aer condiţionat, telefon, baie cu cadă sau cabină de duş. Pentru organizarea de seminarii, conferințe sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sălă de conferințe, amenajată corespunzător. Hotelul mai pune la dispoziţia turiștilor o parcare privată şi o sală Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Dezrobirii, nr. 82E , Constanta

  Hotelul Pacific este situat la 10 minute de mers cu mașina de centru orașului.
  de la47EURO

Hotelul Pacific este singurul din Constanţa cu clasificare de hotel-apartament, având o capacitate de 35 de spații de cazare, amenajate într-un stil elegant care vor satisface cele mai pretenţioase gusturi. Camerele sunt spațioase și sunt dotate cu: băi cu cabine de duş cu hidromasaj, TV LCD, DVD playere, aer condiţionat, frigider, telefon, cablu TV şi internet. Restaurantul are capacitatea de 120-130 de persoane şi își întâmp Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Callatis, nr. 22 , Constanta

  Hotelul este situat în centrul civic al orașului, la doar 100 de Piaţa Ovidiu.
  de la171lei

Hotelul Voila are o capacitate de cazare de 30 de locuri dispuse în 13 camere și 2 apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, minibar, internet wireless, aer condiționat, seif, baie proprie. Mesele se pot servi pe terasă sau în restaurant, ce își întâmpină oaspeții într-o atmosferă relaxantă cu preparate delicioase ale bucătăriei naționale și internaționale, în special cea libaneză. Pen Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. 1 Decembrie 1918, nr. 2D , Constanta

  Hotelul este situat în apropierea gării, oferind acces rapid către punctele de interes ale orașului.
  de la150lei

Hotelul  Maria oferă spații de cazare la 3 și 4 stele. La 3 stele dispune de: 8 camere single, 19 camere cu pat matrimonial, 27 camere twin, 3 apartamente și 1 garsonieră, iar la 4 stele dispune de 14 matrimoniale și 13 twin. Camerele sunt spațioase, amenajate cu bun gust și dispun de: tv, internet wireless, telefon, minibar, aer condiționat, baie proprie cu uscător de păr, halat și papuci de baie, iar camerele de 4 stele dispu Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Nicolae Iorga, nr. 25 , Constanta

  Hotelul este amplsat la câteva minute de centrul orașului și la 200 de metri de mare.
  de la100lei

Hotelul Elton dispune de 31 de spații de cazare structurate în: 24 camere duble, 3 apartamente și 3 camere matrimoniale. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, telefon cu acces internaționat, aer condiționat, minibar, internet wireless, grup sanitar propriu. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 120 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și internațională. Pent Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Răscoala din 1907, nr. 23 , Constanta

  Hotelul este situat în zona centrală, la doar 400 de metri de mare.
  de la40EURO

Hotelul Guci are o capacitate de cazare de 40 de locuri dispuse în 10 de camere duble și 10 apartamente. Camerele sunt amenajate elegant, cu mobilier modern și dispun de: tv, telefon, aer condiționat, internet wireless, frigobar, baie proprie, acces pe bază de card. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun consistent, iar pentru prânz și cină pot comanda din specialitățile casei în restaurantul hotelului. Restaurantul dispu Detalii »

 • Scor: 9.26

  Bld. Mamaia, nr. 191 , Constanta

  Hotelil Royal este amplasat la apoximativ 2 km de intrare în staţiunea Mamaia.
  de la60EURO

Hotelul dispune de 50 de spații de cazare, structurate în: 25 de camere duble matrimoniale, 15 camere duble twin, 5 camere extralarge şi 5 apartamente. Fiecare cameră este dotată cu mobilier modern, TV, minibar, aer condiţionat şi grup sanitar propriu, internet wireless. Restaurantul, modern și elegant, oferă o gamă variată de specialități gastronomice. Barul oferă o atmosferă intimă și rafinată propice oricăror întâlniri Detalii »

 • Scor: 9.26

  Bld. Mamaia, nr. 284 A , Constanta

  Hotel Scala este situat la doar 5 minute de centrul orașului.

Hotelul pune la dispoziţie 47 de spații de cazare, structurate în 42 de camere spaţioase şi 5 apartamente. Fiecare cameră este dotată cu cablu TV, telefon, aer condiţionat, mini-bar, baie proprie. În restaurantul hotelului care are o capacitate de 80 de locuri, terasă de 40 de locuri  și un lobby bar se pot servi diferite preparate culinare pe tot parcusul zilei. Pentru întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală Detalii »

 • Scor: 9.41

  Bld. Mircea cel Batrân, nr. 39B-41 , Constanta

  Hotelul este amplasat la 300 m de centrul orașului și la 20 m de mare.

Hotelul Ibis este prevăzut cu 154 de spaţii de cazare dispuse în: 145 de camere duble, 7 apartamente şi 2 camere pentru persoanele cu handicap locomotor. Fiecare cameră este dotată cu: TV LCD, aer condiţionat, minibar, telefon, seif, radio, internet, baie proprie cu cabină de duș sau cadă și uscător de păr. Accesul în camere se face pe bază de cartelă electronică. Hotelul deține un restaurant cu specific mediteranian "Sud &a Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Primăverii, nr. 63 A , Constanta

  Hotel este foarte aproape de lacul Tăbăcarie, complexul City Park, Delfinariu şi staţiunea Mamaia, vis-a-vis de stadionul de rugby-fotbal.

Hotelul are o capacitate de cazare de 6 garsoniere şi 9 camere duble cu două paturi sau pat matrimonial. Camerele pun la dispoziţia clienţilor următoarele facilităţi: acces internet prin wireless, aer condiţionat, televizor cu cablu TV, baie în cameră cu uscător de păr şi cabină duş. Restaurantul este prevăzut o terasă cu 140 de locuri ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațional Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Ștefan Mihăileanu, nr. 54 , Constanta

  Hotel Havana este situat în centrul orașului, oferind acces facil către principalele puncte de interes.

Hotelul dispune 20 de camere duble, cu paturi matrimoniale şi twin și sunt dotate cu: minibar,TV, telefon, aer condiţionat, grup sanitar propriu, balcon, room service, internet wireless. Restaurantul, amplasat la parterul hotelului, are o capacitate de 50 de locuri și își întâmpină oaspeții cu preparate delicioase. Cafeneaua este amplasată în holul recepţiei şi dispune de 30 de locuri pe canapele și fotolii de piele precum și Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. 1 Mai Vechi (Prelungirea) nr. 99 , Constanta

  Hostel Darius este situat în vecinătatea portului Constanţa, la aproximativ 3 km de gară.

Hotelul are o capacitate de cazare de 119 garsoniere pevăzute cu 2 sau 4 paturi, amenajate cu mobilier ultra modern, TV, minichicinetă (plită electrică, chiuvetă), frigider, priză internet, aer condiţiont, baie proprie.  Hotelul Darius este dotat ultramodern şi beneficiază de parcare păzită. Ca și facilități, hotelul oferă: parcare, acces internet, camere fumători și nefumători, spălătorie, aer condiționat, seif la r Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Smârdan, nr. 6A , Constanta

  Hotel este situat în zona centrală a orașului, la 25 m de plaja Modern.

Hotel Dali dispune de 15 spații de cazare, structurate în: 2 camere twin, 5 cu pat matrimonial şi 8 apartamente, majoritatea cu vedere la mare. Camerele sunt dotate cu aer condiţionat, televizor, cablu TV, telefon, minibar, internet, baie proprie cu uscător de păr. Apartamentele sunt formate din dormitor cu pat matrimonial şi living cu canapea extensibilă. Restaurantul are o capacitate de 40 de persoane și oferă un meniu diversifica Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Brizei , Constanta

  Hotelul este situat în vecinatatea Portului Constanta, la 3 km de gară şi la 10 minute de centrul orașului.

Hotelul dispune de 11 apartamente şi 56 de camere duble clasificate la 3 stele şi 9 camere duble şi 4 apartamente de 2 stele. Camerele sunt mobilate modern și dotate cu: telefon, internet gratuit, televizor, aer condiţionat, seif, grup sanitar propriu cu cabină de duş. Apartamentele sunt echipate cu pat patrimonial în dormitor, iar în living cu o canapea extensibilă de 2 locuri. De asemena, toate apartamentele şi camerele sunt dotate Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. M. Kogălniceanu, nr. 15 , Constanta

  Hotelul este situat în centrul oraşului, la numai 50 de metri de faleza Modern.

Hotelul este situat într-o clădirea a fost proiectată în anul 1913, unde veţi descoperi rafinamentul, eleganţa şi opulenţa unor încăperii generoase cu un design clasic ce poartă amprenta trecutului. Hotelul dispune de 24 de spaţii de cazare, structurate în: 13 camere duble matrimoniale şi twin, 6 camere single, 1 cameră matrimonială, 1 apartament standard şi un apartament familial (2 dormitoare). Camerele sunt amenajate în s Detalii »

 • Scor: 8.53

  Bld. 1 Decembrie 1918, nr. 12 , Constanta

  Hotelul este amplasat în zona centrală, vis-a-vis de Casa de Cultură.

Hotelul are o capacitate de cazare de 20 de camere repartizate în 10 camere duble matrimoniale şi 10 camere twin. Fiecare cameră este dotată cu grup sanitar propriu cu uscător de păr, sistem de climatizare, TV cu cablu, telefon, seif, minibar, acces pe bază de cartelă, internet wireless. Mesele se pot servi în restaurantul propriu unde se pot savura produse din bucătaria românească şi cea internaţională, fiind compartimentat î Detalii »

 • Scor: 8.68

  Bld. Mamaia, nr. 135-137 , Constanta

  Hotelul este situat la 5 minute de centrul oraşului și la 10 minute de gară.

Hotelul Millenium oferă 26 de spații de cazare dispuse în: 4 apartamente, 12 garsoniere și 10 camere standard. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, internet, aer condițioant, minibar, baie proprie cu cadă și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 70 de locuri, ce oferă preparate din bucătăria românească şi specialităţi din peşte. Restaurantul dispune și de terasă Detalii »

 • Scor: 8.97

  Bld. Aurel Vlaicu , Constanta

  Hotelul este situat la marginea orașului, aproape de stațiunea Mamaia.

Datorită amplasării sale, aproape de Satul de Vacanță, de lacul Siutghiol, de campusul universitar Ovidius, hotelul este locația ideală pentru petrecerea timpului liber. Hotelul Austin dispune de 31 de camere și 3 apartamente, ce sunt dotate cu: tv, telefon, aer condiționat, internet, minibar, balcon, baie proprie cu cabină de duș, balcon. Restaurantul are o capacitate de 70 de locuri și își întâmpină oaspeții cu preparate Detalii »

 • Scor: 9.56

  Bld. Mamaia, nr. 210 , Constanta

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, la doar 250 de metri de plajă și la 200 de metri de planetariu.

Hotelul GMG are o capacitate de cazare de 70 de locuri dispuse în: 20 camere matrimoniale, 10 camere twin și 5 apartamente. Camerele sunt confortabile, amenajate elegant și dotate cu: tv, telefon, internet wireless, aer condiționat, baie proprie cu cadă sau cabină de duș, acces pe bază de card. Pentru servirea micului dejun sau a cinei, recepții sau mese festive, restaurantul oferă o gamă variată de preparate din bucătăria româ Detalii »

Hotelul New Safari este o alegere potrivită pentru petrecerea vacanței, având preturi avantajoase. Hotelul dispune de 6 apartamente duble și un apartament, fiind dotate cu: tv, frigider, grup sanitar propriu. Mesele se pot servi în restaurantul propriu sau pe terasa în aer liber, ce își întâmpină oaspeții cu specialități marine, într-o atmosferă plăcută. Detalii »

 • Scor: 8.68

  Bld. Mamaia, nr. 223 , Constanta

  Hotelul este amplasat aproape de Delfinariu și de centrul orașului.

Hotelul dispune de 20 de spații de cazare, structurate în:  8 camere cu paturi matrimoniale, 8 camere cu două paturi și 4 garsoniere. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, telefon, internet wireless, minibar, baie proprie cu cadă sau cabină de duș. Este pus la dispoziția cliețolor un rstaurant, cu o capacitate de 60 de locuri, ce servește o gamă variată de preparate și un bar de zi unde se pot degusta diverse băutur Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Răscoala din 1907, nr. 1 , Constanta

  Hotelul este amplsata în centrul orașului, la doar 100 de metri distanță de malul mării.

Hotelul Class dispune de  24 de camere și 2 apartamente, atent mobilate și dotate cu: tv, telefon, aer condiționat, internet wireless, minibar, baie proprie cu uscător de păr. Pentru cină, recepții sau mese festive, restaurantul oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională, având o capacitate de 60 de locuri. Barul oferă băuturi locale și internaționale, fiind pe placul tuturor cl Detalii »

 • Scor: 8.82

  Bld. Tomis, nr. 68 , Constanta

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, în vecinătatea Primăriei.

Prin amplsaraea sa centrală și a serviciilor de calitate oferite, hotelul Scorillo este locația ideală atât pentru turismul de afaeri cât și pentru cel de agrement. Hotelul dispune de 7 camere double și 10 apartamente, confortabile și dotate cu: TV LCD, internet wireless, aer condiționat, minibar, baie proprie cu jacuzzi. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă diversificată de preparate din bucătăria româ Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Ştefan cel Mare, nr. 4 , Constanta

  Hotelul este situat în centrul orașului, la doar 70 de metri de plaja Modern.

Hotelul Cherica dispune de 18 spații de cazarem structurate în: 10 DeLuxe Suite, 6 DeLuxe Mini-Suite și 2 DeLuxe Twin. Camerele sunt confortabile, amenajate cu bun gust și dotate cu: TV LCD, telefon, internet wireless sau prin cablu, seif, aer condiționat, baie proprie cu uscător de păr, halat și papuci de baie. Pentru cină, recepții și mese festive, restaurantul oferă o gamă diversificată de preparate din bucătăria româneasc Detalii »

 • Scor: 9.41

  Bld. Mamaia, nr. 201 , Constanta

  Hotelul este situat aproape de Delfinariu și la 1,5 km de gară.

Hotelul Cora dispune de 26 camere duble şi un apartament, atent mobilate și dotate cu: tv, telefon, aer condiționat, internet wireless, minibar, grup sanitar propriu cu uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de preparate. Pentru organizarea de conferințe, seminarii sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferințe, dotată corespunzător Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Viceamiral Ioan Murgescu, nr. 42 , Constanta

  Hotelul este amplasat într-o zonă rezidențială liniștită, aproape de stațiunea Mamaia.

Hotelul Jolie dispune de 16 spații de cazare, structurate în: 9 camere duble cu paturi separate, 4 camere cu paturi matrimoniale, 2 camere cu trei paturi și un apartament. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, aer condiționat, minibar, internet wireless, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr. Mesele se pot servi pe terasă sau în restaurant, ce oferă o gamă variată de meniuri, într-o atmosferă plăcută. Tmpul Detalii »

 • Scor: 8.53

  Str. Remus Opreanu, nr. 5-7 , Constanta

  Hotelul este situat în zona istorică a orașului, la doar 200 de metri de plaja Modern.

Hotelul Palace RRT dispune de 99 de camere, cu sau fără vedere la mare, dispuse în: camere single, camere duble și garsoniere. Camerele sunt spațioase, mobilate cu bun gust și dotate cu: tv, telefon cu acces internațional, internet, frigider, sistem de climatizare/ventilație, baie poprie cu duș. Mesele se pot servi în restaurantul propriu sau pe terasă, oferind preparate românești sau din bucătăria internațională, în special Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Mircea cel Bătrân, nr. 109 , Constanta

  Hotelul este situat la 500 de metri de centrul orașului și la 10 minute de plajă.

Hotelul Capri are o capacitate de cazare de 24 de camere, din care 8 sunt apartamente. Camerele sunt fonfortabile și dispun de: tv, telefon, aer condiționat, minibar, internet wireless, baie proprie cu cadă și uscător de păr. În sala de mese se poate servi micul dejun în stil bufet suedez, iar la bar sunt oferite o gamă variată de băuturi. Pentru organizarea întâlnirilor de afaceri sau alte evenimente este pusă la dispoziție o Detalii »