Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (8) hoteluri
  (5) hoteluri
  (1) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Seif la recepţie
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  Tenis de masa
  TV
 • (3) hoteluri
  (5) hoteluri
  (2) hoteluri
  (4) hoteluri
  (1) hoteluri
  (10) hoteluri
  (4) hoteluri
  (1) hoteluri
  (14) hoteluri
  (3) hoteluri
  (8) hoteluri
  (1) hoteluri
  (12) hoteluri
  (3) hoteluri
  (11) hoteluri
  (1) hoteluri
  (14) hoteluri
  (2) hoteluri
  (1) hoteluri
  (14) hoteluri
  (6) hoteluri
  (4) hoteluri
  (14) hoteluri
  (2) hoteluri
  (13) hoteluri
  (5) hoteluri
  (1) hoteluri
  (14) hoteluri
Cum ajungeţi în Costinesti:

Hoteluri Costinesti

Costinesti

14 hoteluri

 • Scor: 9.26

  Str. Aurel Vlaicu, nr. 36 , Costinesti

  Hotelul este situat la 150 m de gara veche și la circa 200 m de plajă.
  de la60lei

Fiind amplasat într-o zonă liniştită, hotelul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Hotelul dispune de 82 de locuri de cazare dispuse în 37 camere duble şi 4 camere single. Camerele sunt confortabile și dotate cu: Tv cablu, frigider, aer condiţionat, internet wireless, grup sanitar propriu cu duş, iar camerele de la etaj au balcon. Hotelul dispune de: terasă cu separeuri, snack bar la recepţie, seif la recepţie, fax Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Aleea Studențească , Costinesti

  Hotelul este situat în zona centrală a staţiunii Costineşti la circa 200 m de plajă și la 50 m de gară.
  de la91lei

Hotelul Impact G oferă condiţii bune de cazare, oferind 73 de camere duble, ce sunt dotate cu mobilier nou, grup sanitar propriu, TV cablu, frigider, aer condiţionat, balcon. Mesele se pot servi pe terasa în aer liber sau în restaurant ce oferă preparate atât din bucătăria românească, cât și din cea internațională. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: seif la recepţie, spălătorie, internet wireless, bar, curte i Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Delfinului, nr. 6 , Costinesti

  Hotelul este situat în zona central-nordică a staţiunii, la circa 100 m distanţă de plajă, în apropierea gării vechi.
  de la70lei

Cazarea se face în 2 clădiri alăturate, acestea totalizând 96 de locuri dispuse în 46 camere duble şi 3 apartamente Camerele sunt confortabile și dispun de: grup sanitar propriu cu duş, TV cablu, minibar, balcon. Mesele se pot servi pe terasă sau în restaurantul propriu, cu o capacitate de 150 de locuri, în regim de autoservire. De asemenea, hotelul dispune de parcare proprie. Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Pescarului, nr. 11 , Costinesti

  Hotelul este situat în nodul stațiunii, la 130 de metri de plajă.
  de la100lei

Hotelul Intim oferă 88 de locuri de cazare dispuse în 37 camere duble matrimoniale și 7 camere twin. Acestea sunt moderne, confortabile și dispun de: minibar, TV cablu, internet wireless, aer condiţionat, baie proprie cu cabină de duș. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 80 de locuri, ce oferă atât preparate tradiționale, cât și internaționale. Mai sunt puse la dispoziție o terasă cu 32 de locuri, b Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Crizantemelor, nr. 30 , Costinesti

  Hotelul este situat la 600 m distanţă de plajă, în apropierea oficiului poştal şi a Primăriei.
  de la80lei

Hotelul Meridian are o capacitate de cazare de 38 de camere dispuse în: 15 camere duble mansardă cu 2 paturi simple, 8  camere duble și 5 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: tv, minibar, grup sanitar propriu, aer condiționat și balcon. Servirea meselor se poate face în restaurant sau pe terasă, putând opta dintr-o gamă variată de preparate. Serile se pot petrece la bar, ce oferă o gamă diversificată de b Detalii »

 • Scor: 7.85

  Str. Tineretului, nr 50-52 , Costinesti

  Complexul Credo Holidays este situat la doar 25 metri de plajă, fiind amplasat pe un teren împrejmuit de spaţii verzi.
  de la50lei

Hotelul White Inn dispune de 30 de camere duble și triple, cu balcon sau terasă, şi numai 26 de băi cu cabină de duș, iar TV cablu şi frigider sunt disponibile la parter. Vila Delta, special amenajată pentru grupuri mari de elevi şi studenţi, dispune de 12 camere cu 2, 3 sau 4 paturi. Toate camerele au chiuvetă, iar TV cablu şi frigider sunt diponibile la parter. Complexul pune la dispoziţia turiştilor bucătărie complet util Detalii »

 • Scor: 7.85

  Str. Tineretului, nr 50-52 , Costinesti

  Complexul Credo Holidays este situat la doar 25 metri de plajă, fiind amplasat pe un teren împrejmuit de spaţii verzi.
  de la80lei

Vilele Alfa, Beta şi Gama dispun de 29 camere duble cu 2 paturi şi 13 camere cu 3 paturi, fiecare având terasă, baie proprie, TV cablu şi frigider, iar 21 camere au şi aer condiţionat. Complexul pune la dispoziţia turiştilor bucătărie complet utilată, sală de mese, grătar, foişor, terasă, bar de zi şi bar de noapte, biliard, bedminton, șah, table, remmy, parcare proprie gratuită, spaţiu de joacă pentru copii. Sunt oferite Detalii »

 • Scor: 9.26

  Costineşti , Costinesti

  Hotelul este situat pe faleza staţiunii, în apropiere de Clubul Vox Maris, la doar 20 m de plajă.

Hotelul Forum are o capacitate de cazare de 130 camere duble şi 4 apartamente, complet renovate, dotate cu baie proprie cu duş, TV cablu, minibar, balcon, iar unele camere dispun de aer condiţionat şi de balcon. Masa poate fi servită în restaurantul propriu, cu o capacitate de 250 locuri, sau la cele 2 terase (una cu specific pescăresc şi una cu specific românesc). Pentru conferințe, team building-uri sau întâlniri de afaceri sunt Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Azurului, nr. 2 , Costinesti

  Hotelul este situat în partea nordică a staţiunii (zona Epava), pe faleză, la doar 20 m de plajă.

Hotelul dispune de 27 de camere duble și 2 apartamente, dotate cu baie proprie şi TV cablu, internet Wi-Fi, minibar, balcon cu şezlonguri, o parte din camere având aer condiționat și vedere la mare. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce servește preparate tradiționale românești și internaționale, iar la cramă se pot degusta băuturile fine oferite. De asemenea, hotelul dispune de parcare proprie și se pot închiria bi Detalii »

 • Scor: 9.26

  Aleea Cameliei, nr. 1 , Costinesti

  Hotelul este amplasat în partea de sud a staţiunii, în zona Golfului Francez, la 100 m de plajă

Hotelul Royal dispune de 46 de spații de cazare, structurate în 41 camere duble şi 5 garsoniere, cu mobilier nou şi modern, dotate cu TV LCD şi DVD, minibar, telefon, seif, aer condiţionat, internet wireless, grup sanitar propriu, balcon. Restaurantul hotelului, cu o capacitate de până la 120 locuri, dispune de terasă cu vedere la mare, bar de zi şi lounge-bar. Hotelul are sală de conferinţe, cu o capacitate de 150 locuri ce Detalii »

 • Scor: 9.26

  Costineşti , Costinesti

  Hotelul este situat la 50 m de tărmul Mării Negre, într-o zonă liniştită în apropierea Teatrului de Vară.

Hotelul Regal pune la dispoziţia turiştilor 48 camere și 4 garsoniere spaţioase, dotate cu grup sanitar propriu cu duş sau cadă, TV cablu, minibar, aer condiționat, mobilier nou şi modern. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu terasă de vară, care are vedere spre Teatrul de Vară. Serile se pot petrece la bar ce oferă o gamă variată de băuturi și răcoritoare. Sala de conferinţe are o capacitate de 100 locuri și poa Detalii »

Complexul Vox Maris Club oferă posibilitatea de a petrece un concediu liniştit şi relaxant în inima unei staţiuni tumultoase. Acest complex reprezintă o adevărată oază de linişte. Complexul oferă 303 spații de cazare dispuse în camere duble sau twin, suite cu un dormitor și apartamente cu 2 sau 3 camere. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: TV LCD, telefon, frigider, aer condiţionat, baie proprie cu cadă, balcon Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Principală, nr. 12A , Costinesti

  Hotelul este situat la intrare în stațiune, la 700 de metri de gară și la 1 km de plajă.

Hotelul Principal are o capacitate de cazare de 26 de camere, confortabile și dotate cu: tv, internet wireless, aer condiționat, frigider, grup sanitar propriu cu duș, balcon. Timpul liber se poate petrece alături de prieteni la bar, ce oferă o gamă variată de băuturi și răcoritoare. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: seif la recepție, cameră pentru bagaje, parcare, grătar, informații turistice. Detalii »

Hotelul Anacris Guesthouse are o capacitate de cazare de 21 de camere dispuse în camere duble și triple. Camerele sunt mobilate modern și dotate cu: TV LCD, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș. Sunt pune la dispoziție o bucătărie comună, terasă și facilități pentru grătar. Pentru petrecerea timpului liber se pot închiria diverse jocuri: consolă Wii, jetoane poker, masă poker, șah, table sau se pot organi Detalii »