Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (1) hoteluri
  (15) hoteluri
  (8) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  TV
 • (18) hoteluri
  (19) hoteluri
  (2) hoteluri
  (2) hoteluri
  (19) hoteluri
  (12) hoteluri
  (21) hoteluri
  (22) hoteluri
  (2) hoteluri
  (24) hoteluri
  (4) hoteluri
  (17) hoteluri
  (6) hoteluri
  (23) hoteluri
  (2) hoteluri
  (18) hoteluri
  (18) hoteluri
  (24) hoteluri
  (20) hoteluri
  (2) hoteluri
  (24) hoteluri
  (21) hoteluri
  (23) hoteluri
  (24) hoteluri
  (11) hoteluri
  (22) hoteluri
  (24) hoteluri
Cum ajungeţi în Craiova:

Hoteluri Craiova

Craiova

24 hoteluri

 • Scor: 9.12

  Bld. Carol, nr. 49 , Craiova

  Hotelul este situat la 500 m de centrul orașului și la 1 km de gară.
  de la350lei

Hotelul Rexton are o capacitate de 32 de spații de cazare dispuse în camere single, duble și 4 apartamente. Camerele sunt amenajate elegant și dispun de: TV LCD, telefon, internet WI-FI, minibar, seif, birou de lucru, fierbător pentru ceai sau cafea, baie proprie cu uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 200 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate, într-o atmosferă relaxantă. Pent Detalii »

 • Scor: 9.41

  Calea Severinului, nr. 18 C , Craiova

  Hotelul este situat la periferia orașului, în apropierea unor importante hypermarket-uri.
  de la150lei

Hotelul Grim are o capacitate de cazare de 21 de camere dispuse în: 6 camere single, 12 camere double și 3 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: tv, minibar, internet, telefon, baie proprie cu uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 120 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Hotelul oferă și o serie de facilită Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Pietăţii, nr. 9-11-13 , Craiova

  Hotelul este situat la doar 500 m de centrul orașului, fiind aproape de principalele puncte de interes.
  de la160lei

Hotelul Europeca dispune de 51 de spații de cazare, structurate în: 44 camere cu pat matrimonial, 2 apartamente și 5 camere VIP. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, sistem de climatizare, baie proprie cu uscător de păr, iar apartamentele și camerele VIP dispun de cabină de duș cu hidromasaj. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat, iar pentru prânz și cină pot comanda di Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Arieș, nr. 16 , Craiova

  Hotelul este amplasat în zona centrală, la 3 km de gară.
  de la230lei

Hotelul Plaza are o capacitate de cazare de 22 de camere dispuse în: 11 camere matrimoniale, 9 camere twin, 1 suite VIP și 1 suite VIP Exclusive cu Jacuzzi. Camerele sunt spațioase, mobilate modern și dispun de: TV LCD, telefon, aer condiționat, internet, minibar, baie proprie cu uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce își întâmpină oaspeții cu preparate tradițional românești și internaționale, într- Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. România Muncitoare, nr. 88 , Craiova

  Hotelul este situat în centrul orașului, la 1,5 km de gară.

Hotelul Royal are o capacitate de cazare de 24 de camere comode, decorate unic și dotate cu: tv, aer condiționat, minibar, internet wireless/cablu, baie proprie cu cabină de duș, uscător de păr, accesorii baie, halat și papuci de baie. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 200 de locuri, ce oferăo gamă variată de preparate din bucătăia tradițională românească. Pentru training-uri, seminarii sau înt Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. Mareșal Ion Antonescu, nr. 23 , Craiova

  Hotelul este situat în apropierea Parcului Românescu și la 1 km de gară.

Hotelul Andres dispune de 18 spații de cazare, dotate cu: tv, telefon, sistem de climatizare, minibar, internet, grup sanitar propriu cu cabină de duș sau cadă și uscător de păr, la cerere. Restaurantul are o capacitate de 80 de locuri și oferă o gamă variată de preparate, într-o ambianță plăcută. Sala de conferințe are o capacitate de 30 de locuri și poate găzdui diverse evenimente, fiind dotată corespunzător. De asemene Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Bibescu, nr. 12 , Craiova

  Hotelul este situat în centrul orașului, aproape de principalele puncte de interes.

Hotelul Parc are o capacitate de 86 de locuri de cazare dispuse în: 10 camere single, 31 camere double și 2 apartamente. Camerele sunt confortabile, amenajate modern și dispun de: tv, telefon, internet, sistem de climatizare, minibar, baie proprie cu cadă sau cabină de duș. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu terasă, cu o capacitate de 150 de locuri, ce oferă o gamă diversificată de preparate, într-o atmosferă intimă Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Brestei, nr. 25 , Craiova

  Hotelul este amplasat în centrul orașului.

Prin amplasarea sa și a condițiilor de cazare oferite la tarife competitive, hotelul este o variantă optimă. Hotelul Sport are o capactate de cazare de 13 camere dispuse în: 4 camere single, 7 camere double și 2 apartamente. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, telefon, minibar, internet, grup sanitar propriu. Diminețile se pot începe cu un mic dejun consistent, iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băutu Detalii »

 • Scor: 8.38

  Str. Amaradia, nr. 4 , Craiova

  Hotelul este situat la doar 5 minute de mers pe jos de centrul oraşului.

Hotelul Casa cu Tei are o capacitate de cazare de 14 camere single și duble. Camerele sunt spațioase, cu un design deosebit și dotate cu: tv, telefon, internet, minibar, aer condiționat, birou de lucru, baie proprie. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat, iar pentru prânz și cină pot comanda specialitățile casei în restaurantul propriu. Sălile de conferințe au o capacitate de până la 120 de locuri și pot găzdu Detalii »

 • Scor: 8.53

  Calea Severinului, nr. 11 , Craiova

  Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită, lângă Parcul Craiovița și la 5,5 km distanţă de centrul oraşului.

Hotelul Craiovița dispune de 40 de spații de cazare, structurate în: 10 camere single, 27 camere duble și 3 apartamente cu jacuzzi. Camerele sunt modern mobilate și dispun de: tv, telefon, internet, aer condiționat, frigider, baie proprie cu cabină de duș sau cadă, iar apartamentele dispun de jacuzzi. Sunt puse la dispoziție 3 săli de restaurant, cu o capacitate de până la 500 de locuri, ce oferă o gamă diversificată de prepar Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Iancu Jianu, nr. 6 , Craiova

  Hotelul este situat la 5 minute de centrul orașului și la 20 de minute de gară.

Hotelul Euphoria dispune de 20 de spații de cazare, structurate în: camere single, camere twin, camere duble cu pat matrimonial și apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, aer condiționat, minibar, birou de lucru, balcon, baie porprie cu cabină de duș. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu terasă, fiind format din două săli cu o capacitate de 80 și 200 de locuri, ce oferă preparate gustoase din bucărăt Detalii »

 • Scor: 9.12

  Calea București, nr. 118 , Craiova

  Hotelul este situat aproape de aeroport, la ieșirea din oraș spre Pitești.

Hotelul Sydney are o capacitate de cazare de 36 de camere dispuse în: 6 camere executiv double și 30 de camere double twin. Camerele sunt confortabile, mobilate modern și dotate cu: TV LCD, telefon, internet, baie proprie cu cadă și uscător de păr. Pentru cină, recepții sau mese festive, restaurantul oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Timpul liber se poate petrece la bar alătu Detalii »

 • Scor: 8.38

  Str. Frații Buzești, nr. 25 , Craiova

  Hotelul este situat în zona centrală, aproape de principalele puncte de interes ale orașului.

Hotelul Green House dispune de 45 de spații de cazare, structurate în: 38 de camere single, 3 camere double și 4 apartamente. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, telefon, internet wireless, aer condiționat, frigider, grup sanitar propriu cu cadă. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu terasă, cu o capacitate de 400 de locuri, ce oferă preparate gustoase din bucătăria națională și cea internațională. Sala de co Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Calea București, nr. 88 , Craiova

  Hotelul este amplasat la doar 4 minute de aeroport și la 10 minute de centrul orașului.

Hotelul Helin are o capacitate de cazare de 25 de camere dispuse în: 13 camere single, 6 double, 1 studio, 2 apartamente și 3 suite VIP. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: TV LCD, telefon, internet WI-FI, minibar, aer condiționat, fier de călcat, baie proprie cu cabină de duș sau cadă și uscător de păr, iar suita VIP dispune de jacuzzi. Restaurantul are o capacitate de 100 de locuri și oferă o gamă variată de preparate Detalii »

Hotelul Helin Aeroport are o capacitate de cazare de 58 de camere, garsoniere și apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust, mobilate modern și dotate cu: tv, internet, aer condiționat, minibar, birou de lucru, baie proprie cu uscător de păr, halat și papuci de baie. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat ce se servește în sala de mese, iar pentru prânz și cină pot comanda specialitățile casei în restaurant Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Caracal, nr. 254 , Craiova

  Hotelul este amplasat la 10 minute de centrul orașului și la 6 km de aeroport.

Hotelul Plus dispune de 37 de spații de cazare, structurate în: 16 camere single, 12 camere twin, 7 camere matrimoniale și 2 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: TV LCD, telefon, internet, minibar, sistem de climatizare, baie proprie cu cabină de duș. Diminețile se pot începe cu un mic dejun consistent servit în sala de mese, iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. Sunt oferite și o seri Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Calea București, nr. 1-3 , Craiova

  Hotelul este situat în centrul orașului și la 2 km de gară.

Hotelul Jiul dispune de 141 de camere single și duble și 6 apartamente. Camerele sunt confortabile, spațioase și dotate cu: tv, telefon, internet, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr, la cerere. Pentru cină, recepții și mese festive, restaurantul oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. În cele 4 săli de conferințe se pot organiza întâln Detalii »

 • Scor: 8.24

  Str. Brestei, nr. 18 , Craiova

  Hotelul este situat aproape de centrul orașului, oferind acces rapid pa principalele puncte de interes.

Hotelul Golden House are o capacitate de 13 camere dispuse în: 5 camere twin, 7 camere matrimoniale și 1 apartament de lux. Camerele sunt amenajate cu bun gust șu dispun de: tv, telefon, internet, minibar, baie proprie cu uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu terasă de vară, ce oferă un sortiment variat de preparate delicioase din bucătăria românească și cea internațională. Sala de conferințe are o ca Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Calea București, nr. 82A , Craiova

  Hotelul este situat la doar 5 minute de aeroport și la 7 minute de centrul orașului.

Hotelul Emma Est are o capacitate de cazare de 59 de locuri dispuse în: 25 camere single, 6 camere double, 9 camere matrimoniale și 2 apartamente. Camerele sunt spațioase, confortabile și dotate cu: tv, telefon, internet, minibar, sistem de climatizare, baie proprie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr, la cerere. Restaurantul își întâmpină oaspeții într-o atmosferă ambientală cu un meniu  bogat în specialită Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Caracal, nr. 3 , Craiova

  Hotelul este amplasat aproape de centrul orașului, la doar 10 minute de gară.

Datorită amplasării sale și a serviciilor de calitate oferite, hotelul Bavaria este alegerea ideală atât pentru turismul de afaceri cât și pentru cel de relaxare. Hotelul are o capacitate de cazare de 21 de camere dispuse în: 5 camere cu pat matrimonial, 10 camere double și 6 apartamente. Camerele sunt confotabile și dotate cu: tv, telefon, ae condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr. Diminețile Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Unirii, nr. 10A , Craiova

  Hotelul este situat în centrul orașului, vis-a-vis de prefectură.

Hotelul Europa dispune de 27 de spații de cazare, structurate în 24 de tip double și 3 apartamente. camerele sunt atent amenajate și dotate cu: tv, telefon, aer condiționat, minibar, internet, baie proprie cu cabină de duș, accesul făcându-se pe bază de cartelă electronică. Pentru servirea meselor sunt puse la dispoziție două restaurante cu o capacitate de 120 de locuri, ce oferă o gamă diversificată de preparate. Pentru orga Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Constantin Brâncuși, nr. 10 , Craiova

  Hotelul este situat în zona centrală, la 2,5 km de gară.

Hotelul Lido oferă 40 de spații de cazare, dispuse în: camere single, duble twin, duble matrimoniale și apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: TV LCD, telefon, internet wireless, minibar, birou de lucru, baie proprie cu uscător de păr. Pentru cină, recepții sau mese festive, restaurantul oferă o gamă diversificată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Pentru conferințe, seminarii sa Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Severinului, nr. 7B , Craiova

  Hotelul este situat lângă Lacului Balta Craioviţei și la 4 km de gară.

Hotelul Flormang dispune de 52 de spații de cazare, structurate în camere duble, matrimoniale și apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, minibar, internet WI-FI, aparat de ceai/cafea, baie proprie cu duş, uscător de păr şi articole de toaletă. Pentru cină, recepții sau mese festive, hotelul dispune de două săli de restaurant, cu o capacitate de 150 și 300 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate. Pent Detalii »

 • Scor: 8.53

  Str. Ștefan Cel Mare, nr. 18A , Craiova

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, fiind aproape de principalele puncte de interes.

Casa David are o capacitate de cazare de 10 camere spațioase, decorate cu bun gust și dotate cu: TV LCD, telefon, internet wireless, minibar, aer condiționat, birou de lucru, grup sanitar propriu cu cabină de duș cu hidromasaj, iar apartamentul dispune de jacuzzi. Diminețile se pot începe cu un mic dejun bogat în stil bufet suedez. De asemenea, hotelul dispune și de parcare proprie. Detalii »