Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (1) hoteluri
  (7) hoteluri
  (1) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Seif la recepţie
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Parcare
  Masaj
  Living
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  TV
 • (4) hoteluri
  (3) hoteluri
  (2) hoteluri
  (7) hoteluri
  (3) hoteluri
  (9) hoteluri
  (8) hoteluri
  (9) hoteluri
  (1) hoteluri
  (1) hoteluri
  (8) hoteluri
  (2) hoteluri
  (7) hoteluri
  (4) hoteluri
  (9) hoteluri
  (8) hoteluri
  (8) hoteluri
  (8) hoteluri
  (9) hoteluri
  (9) hoteluri
  (2) hoteluri
  (7) hoteluri
  (1) hoteluri
  (9) hoteluri
Cum ajungeţi în Drobeta Turnu Severin:

Hoteluri Drobeta Turnu Severin

Drobeta Turnu Severin

9 hoteluri

Hotelul Continental oferă 115 spații de cazare dispuse în: 54 camere twin, 57 camere duble matrimoniale și 4 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, aer condiționat, baie proprie. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat, iar pentru prânz și cină pot comanda din specialitatile casei. Desertul se poate servi în cofetărie, cu o terasă de 90 de locuri. Cele două săli de co Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Tudor Vladimirescu, nr. 106 A , Drobeta Turnu Severin

  Hotelul este situat pe una dintre arterele principale ale orașului, în apropierea centrului și la 2,5 km de port.

Hotelul are o capacitate de cazare de 25 de camere dispuse în 5 camere simple și 20 de camere duble. Camerele sunt spațioase, amenajate cu bun gust și dotate cu: TV LCD, telefon, internet, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de preparate din bucătăria românească și internațională. Detalii »

 • Scor: 9.26

  Calea Timișoarei, nr. 180 , Drobeta Turnu Severin

  Hotelul este situat la intrarea în oraș, la aproximativ 2 km de Podul lui Traian.

Hotelul Tudor are o capacitate de cazare de 26 de camere, spațioase, mobilate modern și dotate cu: TV LCD, internet wireless, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duș și cadă, terasă. Restaurantul hotelului, cu o capacitate de până la 400 de locuri, este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienți individuali, cine romantice sau dejunuri de afaceri. Pentru organizarea de conferințe, seminarii sau înt Detalii »

Hotelul Condor are o capacitate de cazare de 20 de locuri dispuse în: 6 camere cu pat matrimonial, de 3 camere cu două paturi și un apartament. Camerele sunt spațioase și dispun de: tv, internet wireless, aer condiționat, baie proprie cu uscător de păr. Restaurantul, cu o capacitate de 120 de locuri, oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională, vinuri alese, băuturi alcoolice și răcoritoa Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Calea Timi;oarei, nr. 179 , Drobeta Turnu Severin

  Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită, aproape de centrul orașului.

Hotelul Flora oferă 32 de spații de cazare dispuse în camere, apartamente și garsoniere. Acestea sunt mobilate elegant și dispun de: tv, telefon, aer condiționat, minibar, internet wireless, baie proprie. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 180 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate și poate găzdui diverse evenimente. Pentru organizarea de seminarii, conferințe sau întâlniri de afaceri este Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 74 , Drobeta Turnu Severin

  Hotelul este situat în centrul orașului, la 600 de metri de faleza Dunării.

Hotelul Traian are o capacitate de cazare de 186 de camere dispuse în camere single și duble. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, televizor, internet, minibar, baie proprie cu duș sau cadă și uscător de păr. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat ce se servește în sala de mese, iar pentru prânz și cină pot comanda din meniul cu o gamă diversificată de preparate. Sala de conferințe are o capacitate de Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Ion Luca Caragiale, nr. 39 , Drobeta Turnu Severin

  Hotelul este localizat în partea de nord-vest a oraşului, într-o zonă liniștită, ferită de agitația cotidiană.

Hotelul Tropical dispune de 10 camere, atent mobilate și dotate cu: TV LCD, telefon, internet wireless, minibar, aer condiționat, grup sanitar propriu. Cele două restaurante au o capacitate de 200 de locuri și își întâmpină oaspeții cu preparate gustoase din bucătăria românească și cea internațională. În sezonul cald mesele pot fi servite și pe terasa de vară. Hotelul dispune de parcare privată și oferă servicii de tran Detalii »

Motelul Continental Porțile de Fier dispune de 37 de spații de cazare, structurate în: 27 camere single cu pat matrimonial, 7 camere duble twin și 3 apartamente. Camerele sunt dotate cu: tv, telefon, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr. Restaurantul dispune de o locație elegantă și oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională. Barul completează atmo Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Dr. Gheorghe Saidac, nr. 24 , Drobeta Turnu Severin

  Hotelul este situat în centrul orașului și la 15 minute de Faleza Dunării.

Hotelul Club G are o capacitate de cazare de 38 de camere dispuse în camere single, camere duble matrimoniale, camere twin și suite. CAmerele sunt spațioase, confortabile și dispun de toate dotările necesare unei șederi plăcute. Restaurantul hotelului, cu o capacitate de 150 de locuri este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienți individuali, cine romantice sau dejunuri de afaceri. În sezonul cald mesele pot fi serv Detalii »