Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (12) hoteluri
  (31) hoteluri
  (4) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  Tenis de masa
  TV
 • (16) hoteluri
  (30) hoteluri
  (1) hoteluri
  (4) hoteluri
  (16) hoteluri
  (7) hoteluri
  (36) hoteluri
  (24) hoteluri
  (11) hoteluri
  (44) hoteluri
  (5) hoteluri
  (35) hoteluri
  (7) hoteluri
  (42) hoteluri
  (8) hoteluri
  (29) hoteluri
  (17) hoteluri
  (45) hoteluri
  (29) hoteluri
  (4) hoteluri
  (44) hoteluri
  (23) hoteluri
  (8) hoteluri
  (47) hoteluri
  (8) hoteluri
  (35) hoteluri
  (16) hoteluri
  (5) hoteluri
  (47) hoteluri
Cum ajungeţi în Eforie Nord:

Hoteluri Eforie Nord

Eforie Nord

47 hoteluri

 • Scor: 8.97

  Aleea Perla Mării, nr. 7 , Eforie Nord

  Hotelul este amplasat în partea sudică a staţiunii, la circa 400 m de plaja Belona şi 300 m de lacul Techirghiol.
  de la72lei

Hotelul Jupiter are o capacitate de cazare de 128 camere duble, dotate cu grup sanitar propriu cu duş, mobilier recondiţionat, frigider şi TV cablu, iar o parte dintre camere au balcon. Hotelul nu are restaurant propriu, însă pune la dispoziţia turiştilor o terasă exterioară, parcare proprie şi jocuri pentru petrecerea timpului liber (remmy, şah, table, cărţi de joc, etc). De la recepţie se mai pot închiria prosoape şi cearcea Detalii »

 • Scor: 8.24

  Str. Dezrobirii , Eforie Nord

  Hotel este situat în zona centrală a staţiunii, la circa 100 m de mare.
  de la171lei

Hotelul Golden Beach este amplasat în apropierea tuturor punctelor de interes (restaurante, magazine, cluburi) şi oferă turiştilor facilităţi de ultimă generaţie pentru confortul şi siguranţa acestora. Deschis tot timpul anului, hotelul oferă 28 de spaţii de cazare dispuse în: 16 camere duble, 6 camere single şi 6 apartamente. Camerele sunt dotate cu mobilier nou, grup sanitar propriu cu duş sau cadă, frigider, TV cablu, minib Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Rândunicii, nr 3 , Eforie Nord

  Hotelul beneficiază de o poziţie privilegiată, la numai 5 minute de Teatrul de Vară și la aproximativ 200 m distanţă de plajă.
  de la98lei

Accesul în cele 49 de camere duble și triple se face pe bază de cartelă magnetică. Camerele sunt dotate cu TV cablu, minibar, aer condiţionat, internet WI-FI, balcon, baie proprie cu uscător de păr şi cabină de duş. Micul dejun se poate servi în sala de mese, ce are o capacitate de maxim 50 de locuri. Oaspeţii hotelului au la dispoziţie săli de recreere pe fiecare etaj, cameră pentru bagaje, bar, precum şi o parcare cu o capa Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Dorobanţilor, nr. 36 , Eforie Nord

  Hotelul este situat în zona Steaua de Mare, la 350 m de mare.
  de la90lei

Hotelul are o capacitate de cazare de 66 de locuri dispuse în: 27 camere duble şi 3 apartamente. Camerele sunt confortabile și dotate cu: TV cablu, telefon, minibar, aer condiţionat şi grup sanitar propriu cu cabină de duș. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 80 de locuri, ce oferă preparate cu specific tradițional și internaționat. Sala de conferințe are o capacitate de 100 de locuri și poate găzdui Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Republicii, nr. 13 , Eforie Nord

  Hotelul este poziţionat în sudul staţiunii, la circa 200 m de plaja proprie.
  de la62EURO

Hotelul Europa, deschis tot timpul anului,  este o alegere optimă, datorită poziţionării sale în imediata apropiere a plajei, dar şi datorită dotărilor moderne care vin în întâmpinarea celor mai exigente gusturi. Sunt puse la dispoziție 221 spaţiile de cazare, dispuse în: 210 camere și 11 apartamente. Camerele sunt confortabile și dotate cu: TV cablu, telefon, internet, minibar, aer condiţionat, seif, grup sanitar propri Detalii »

Mirage MedSPA Hotel pune la dispoziția oaspeților săi un număr de 75 de spații de cazare, dispuse în 59 camere duble şi 12 apartamente. Camerele sunt toate fiind doate cu baie proprie cu duș, uscător de păr, televizor, minibar, telefon, aer condiţionat şi balcon. Hotelul dispune de restaurant cu meniu variat preparate cu specific dobrogean, precum și preparate din bucătăria internațională, internet wireless la recepţie, parc Detalii »

 • Scor: 9.41

  Aleea Belona, nr. 6-8 , Eforie Nord

  Hotelul este situat pe fâşia de litoral aflată între Lacul Belona şi Marea Neagră, la 30 m distanţă de plajă.
  de la100lei

Hotelul Anca, recent renovat, oferă condiţii bune de cazare dispune în două corpuri. Corpul A este compus din 30 camere duble cu acces pe bază de cartele magnetice. Acestea sunt camere pentru nefumători, cu vedere către lacul Techirghiol şi sunt dotate cu TV, telefon, minibar, aer condiţionat, internet weireless, seif, baie cu duş şi uscător de păr. Corpul B este compus din 15 camere, 2 camere single și 13 camere cu pat matrim Detalii »

 • Scor: 9.26

  Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 26 , Eforie Nord

  Hotelul este situat pe faleză, la 100 m distanţă de plajă.
  de la110lei

Hotelul Ten Union este amplasat în centrul staţiunii şi oferă condiţii bune de cazare, fiind recent renovat. Hotelul are 3 etaje şi este dispus paralel cu ţărmul mării, astfel încât jumătate din camere au vedere la mare şi celelalte au vedere la staţiune. Hotelul dispune de 75 spaţii de cazare, structurate în 72 camere duble şi 3 apartamente ce sunt doate cu: aer condiţionat, TV cablu, minibar, telefon, seif, aer condiționa Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. 23 August, nr. 6 , Eforie Nord

  Hotelul este poziţionat în centrul staţiunii, la aproximativ 650 metri de plajă.
  de la55lei

Hotelul Hefaistos are un bun raport calitate/pret şi o amplasare excelentă, în apropierea tuturor punctelor de atracţie ale stațiunii. Hotelul dispune de 202 spații de cazare, structurate în 195 camere duble şi 7 apartamente, dotate cu mobilier nou, cu grup sanitar propriu cu cabină de duş, aer condiţionat, TV, frigider, încălzire centrală, balcon. Masa poate fi servită în restaurantul propriu ce oferă meniuri din bucătăr Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Sportului, nr. 1 , Eforie Nord

  Hotelul este situat în zona falezei la doar 100 m de plajă, la aproximativ 200m de Centrul Balnear Efosan și aproximativ 300m de Centrul Balnear Grand.
  de la75lei

Hotelul Rhodos, complet renovat în anul 2009, se remarcă între hotelurile din Eforie Nord atât prin dotările moderne, cât și prin serviciile de calitate și grija permanentă pentru confortul oaspeților. Cazarea se face în 36 de camere duble matrimoniale și twin. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu uscător de păr, telefon, TV LCD, minibar, aer condiționat, internet, balcon(mai puțin camerele de la parter). Accesul în Detalii »

Vila are o capacitate de cazare de 29 de camere dispuse în: 17camere duble, 9 triple și 3 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv cablu, internet wi-fi, aer condiționat, balcoane cu vedere la mare, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr, iar apartamentele dispun de cadă. Mesele pot fi servite în restaurantul propriu, ce oferă un meniu diversificat a la carte sau în sistem autoservire. Sunt oferite și o Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Perla Mării, nr. 13 , Eforie Nord

  Hotelul este situat în zona central-sudică a staţiunii, la circa 300 m distanţă de plajă.
  de la114lei

Hotelul Apollo este recent renovat şi are un bun raport calitate-preţ. Hotelul dispune de 111 camere duble şi 9 apartamente, dotate cu: cu baie proprie, TV LCD, mobilier nou, telefon cu acces internaţional, frigider, aer condiţionat, iar jumătate dintre camere au balcon. Hotelul are restaurant propriu ce servește o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Printre facilităţile puse la dispozi Detalii »

 • Scor: 8.97

  Bld. 23 August, nr. 1 , Eforie Nord

  Hotelul este situat în centrul stațiunii, la 5 minute de plajă.
  de la57lei

Hotelul Ovicris are o capacitate de cazare de 200 de camere duble, atent mobilate și dotate cu: Tv, frigider, grup sanitar propriu cu duș, balcon. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce oferă o gamă diversificată de preparate din bucătăria națională și internațională. Serile se pot petrece la bar, unde se pot servi diverse sortimente de băuturi și răcoritoare. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: intern Detalii »

 • Scor: 8.38

  Str. Coralului, nr. 4 , Eforie Nord

  Pensiunea este localizată la intrare în stațiune, dinspre Constanța.
  de la80lei

Casa Eforie oferă 18 spații de cazare dispuse în 12 camere duble și 6 camere triple. Camerele sunt confortabile și dispun de: Tv, internet wireless, aer condiționat, frigider, baie proprie cu uscător de păr. Sala de mese are o capacitate de 40 de locuri și oferă un meniu diversificat, într-o atmosferă plăcută. Serile se pot petrece la terasa de vară cu bar și barbeque, unde se pot servi diverse sortimente de băuturi. În extr Detalii »

 • Scor: 8.09

  Str. Dunării , Eforie Nord

  Hotelul este situat în partea de sud a staţiunii, în apropierea gării și Lacul Tegchirghiol.
  de la90lei

Complexul Dunărea oferă condiţii moderne şi confortabile de cazare şi dispune de mult spaţiu verde care asigură turiştilor o atmosferă răcoroasă indiferent de perioada sejurului. Capacitatea de cazare este de 305 camere  dispuse în: 267 duble standard, 30 duble superior şi 8 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dotate cu: TV LCD, telefon, minibar, aer condiţionat, baie proprie cu uscător de păr, internet, balcon Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Panselelor , Eforie Nord

  Hotelul este situat în centrul stațiunii, la doar 100 de metri de plajă.
  de la140lei

Hotelul Carmen dispune de 24 de apartamente formate din living cu canapea extensibilă și dormitor. Acestea sunt spațioase și dotate cu: tv, telefon, frigider, baie proprie cu cadă, balcon. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu terasă de vară, ce oferă o gamă variată de preparate, în sistem de bonuri valorice. La bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. Pentru petrecea timpului liber hotelul dispune de: t Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Traian, nr. 1 , Eforie Nord

  Hotelul este situat în partea de sud a staţiunii, aproape de gară și la 500 m de plajă.
  de la100lei

Hotelul Traian are vedere panoramică spre staţiune şi este amplasat la numai 50 m distanţă de lacul Techirghiol, fiind recomandat celor care beneficiază de tratament. Capacitatea de cazare este de 220 camere duble, 7 garsoniere, 10 apartamente, fiind dotate cu: TV, minibar, aer condiţionat, grup sanitar propriu cu cădiţă de duş şi balcon. Hotelul are restaurant propriu, cu o capacitate de 300 locuri, ce oferă o gamă variată d Detalii »

Vila Diandra are o capacitate de cazare de 21 de camere dispuse în: 9 camere duble matrimoniale, 6 camere duble twin și 6 camere triple. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: tv, internet wireless, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș, balcon. În spatele vilei este pusă la dispoziție o bucătărie de vară cu grătar și terasă. De asemenea, vila dispune și de un spațiu de parcare. În apropiere se pot gă Detalii »

Hotelul Grand este construcţie relativ nouă şi oferă oaspeţilor săi spaţii moderne de cazare în apropierea plajei. Hotelul dispune de 50 de spații dezare, structurate în: camere duble, twin, triple, apartamente şi duplexuri, dotate cu: aer condiţionat, internet wireless, baie proprie cu cabină de duş cu hidromasaj şi uscător de păr, TV cablu, minibar. Apartamentele au în plus canapea extensibilă în living. Camerele de la e Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Tudor Vladimirescu, nr. 17 , Eforie Nord

  Hotelul este situat la 2 km de gară și la 80 de metri de malul mării.
  de la80lei

Hotelul Smarald are o capacitate de cazare de 60 de locuri dispuse în: 14 camere duble matrimoniale, 14 camere duble twin și 2 apartamente. Camerele sunt confortabile, spațioase și dotate cu: tv, internet, aer condiționat, minibar, balcon, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr, iar apartamentele dispun de jacuzzi. Mesele se pot servi pe terasă sau în restaurant, ce oferă o gamă variată de preparate, iar la bar se pot Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Rubin, nr. 6 , Eforie Nord

  Hotelul este amplsata în centrul stațiunii, la aproximativ 150 de metri de plajă.
  de la100lei

Hotelul Dynes are o capacitate de cazare de 60 de locuri dispuse în: 20 camere duble matrimoniale, 4 camere duble twin, 3 camere triple și 3 apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, aer condiționat, frigider, internet, grup sanitar propriu. Restaurantul dispune de terasă în aer liber și își întâmpină oaspeții cu preparate diversificate, într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă. Hotelul dispune și de parcare Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Griviței, nr. 53 , Eforie Nord

  Hotelul este situat în partea de nord a staţiunii Eforie Nord, la circa 40 m distanţă de plajă.
  de la95lei

Hotelul este construcţie nouă (este inaugurat în anul 2008) şi are arhitectură modernă și oferă condiţii atractive de cazare. Cazarea se face în 25 decamere duble și 8 camere triple, dotate cu grup sanitar propriu cu uscător de păr, mobilier nou, TV cablu, minibar, telefon, aer condiţionat, telefon, internet WI-FI, balcon. Restaurantul dispune de terasă și oferă o gamă variată de preparate naționale și internaționale. Ho Detalii »

 • Scor: 8.24

  Str. Victoriei, nr. 1-3 , Eforie Nord

  Vila este situată la aproximativ 10 minute de mers pe jos de plajă.
  de la80lei

Vila Angely are o capacitate de cazare de 76 de locuri dispuse în: 12 camere duble, 12 camere triple și 3 camere de 4 locuri. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, frigider, aer condiționat și grup sanitar propriu. Turiștii dispun de o sală de mese și bucătărie, utilată corespunzător, unde își pot pregăti masa. Vila mai dispune de terasă cu 2 grătare, sală de biliard și tenis de masă. La cerere, se pot organiza plim Detalii »

 • Scor: 8.97

  Aleea Perla Mării, nr. 9 , Eforie Nord

  Hotelul este situat în zona centrală a staţiunii, la 10 minute de plajă.
  de la69lei

Hotelul oferă 157 de spații de cazare dispuse în: 49 camere twin, 100 camere cu pat matrimonial și 8 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: tv, telefon, internet wireless, minibar, sistem de climatizare, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr. Accesul în camere se face pe bază de cartele electromagnetice. Masele se pot servi la restaurantele din apropiere, în regim de bonuri valorice, acestea fiind emis Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Tudor Vladimirescu, nr. 9 , Eforie Nord

  Hotelul se află in centrul staţiunii, la circa 50 m de plajă.

Hotelul oferă 67 de spații de cazare dispuse în: 5 camere cu un pat, 25 camere cu pat matrimonial, 54 de camere cu 2 paturi și 13 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: grup sanitar propriu, TV, minibar şi telefon.  Datorită dispunerii sale, paralel cu ţărmul mări, jumătate dintre camere beneficiază de vedere la mare, iar cealaltă jumătate au vedere la staţiune. Oaspeţii hotelului pot beneficia de restauran Detalii »

 • Scor: 8.97

  Aleea Perla Mării, nr. 11 , Eforie Nord

  Hotelul este situat în zona sudică a staţiunii, la circa 400 m faţă de plaja Belona şi circa 100m faţă de lacul Techirghiol.

Hotelul Cupidon reprezintă o variantă bună de cazare pentru cei ce doresc să fie mai aproape de lacul Techirghiol, pentru a putea beneficia de calităţile sale terapeutice. Cazarea se face în 126 camere duble, dotate cu baie proprie cu duş, TV cablu, frigider, internet wireless, mobilier nou, iar jumătate dintre camere dispun de balcon. În cadrul hotelului veţi putea beneficia de bar de zi, terasă şi parcare (contra cost). La ce Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Tudor Vladimirescu, nr. 25 , Eforie Nord

  Hotelul este amplasat pe drumul ce duce spre faleză, la circa 30 m de plajă.

Hotelul  Diana beneficiază de o privelişte spectaculoasă asupra mării, fiind amplasat în imediata apropiere a acesteia. Hotelul este indicat persoanelor care doresc să fie cât mai aproape de plajă şi persoanelor cu buget redus. Hotelul are o capacitate de cazare de 132 de careme, ce dispun de tv, grup sanitar propriu cu duș, iar o parte din camere au balcon. În apropiere se gâsesc numeroare terase, restaurante și magazine. Detalii »

 • Scor: 9.26

  Aleea Perla Mării , Eforie Nord

  Hotelul este situat în zona sudică a staţiunii, la aproximativ 200 m de plajă.

Hotelul Felix are o capacitate de cazarea de 290 de locuri, din care 20 sunt apartamente. Camerele sunt confortabile și dotate cu: cu baie proprie, TV cablu, frigider, telefon şi aer condiţionat. Mesele se pot servi în restaurantul propiu, cu o capacitate maximă de 500 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate, în sistem de autoservire. Pentru organizarea de tem bulinding-uri, conferințe sau întâlniri de afaceri este pusă l Detalii »

Complexul dispune de  219 spaţii de cazare dispuse în: 12 camere single, 174 camere duble și 33 apartamente.  Toate camerele sunt dotate cu mobilier nou, aer condiţionat, minibar, seif, TV cablu, internet şi telefon, grup sanitar propriu cu duş şi uscător de păr. Accesul în camere se face pe bază de cartelă magnetică. Pentru servirea meselor sunt puse la dispoziție 2 restaurante, cu o capacitate de 600 de locuri, ce of Detalii »

 • Scor: 9.26

  B-dul Tudor Vladimirescu, Nr 33 , Eforie Nord

  Hotel se află în zona nordică a staţiunii, la 1 km de gară și la numai 50 m distanţă de plajă.

Hotelul Venus este un hotel standard pentru categoria sa, iar amplasarea în imediata apropiere a mării îl recomandă persoanelor care nu doresc să se deplaseze foarte mult până la plajă, dar şi persoanelor cu buget de vacanţă redus. Cele 115 camere duble ale hotelului sunt dotate cu grup sanitar propriu, cu duş, iar frigider şi televizor se pot închiria de la recepţie în limita disponibilului. O parte dintre camere dispun de ba Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Tudor Vladimirescu, nr 9 , Eforie Nord

  Hotelul este amplasat în nordul staţiunii, chiar pe faleză.

Hotelul Belona reprezintă una dintre cele mai bune variante de cazare din Eforie Nord, fiind amplasat aproape de malul mării. Hotelul dispune de 45 de spaţii de cazare, structurate în: 25 de camere cu 2 paturi, 9 camere cu pat matrimonial și 11 apartamente. Camerele sunt confortabile și dotate cu: frigider, telefon, TV LCD, baie proprie cu cadă sau duş, balcoane parţial. Accesul în camere se face pe bază de cartelă magnetică. O Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Dezrobirii , Eforie Nord

  Hotelul este amplasat în apropierea gării, la 200m de plajă şi foarte aproape de lacul Techirghiol şi de centrul de tratament Traian .

Hotelul are o capacitate de cazare de 118 camere duble, cu vedere la mare sau spre lac, fiind dotate cu: mobilier modern, TV cablu, telefon, frigider, balcon, baie proprie cu duş. Turiştii pot beneficia de bar de zi, terasă, restaurant cu linie de autoservire. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: recepţie 24h, seif la recepţie, parcare păzită, masă de biliard, sunt acceptate animalele de companie. Detalii »

Hotelul Valul Magic are o capacitate de cazare de 58 camere  dispuse în: 52 camere duble, 4 garsoniere şi 2 partamente. Camerele sunt confortabile și dotate cu: baie proprie cu duş, TV cablu, minibar, aer condiţionat şi balcon. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă preparate gustoase din bucătăria românească și cea internațională. Alte dotări puse la dispoziţia turiştilor sunt: seif la recepţie, loc de j Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Aleea Perlei, nr. 1-3 , Eforie Nord

  Hotelul este amplasat în centrul staţiunii, la aproximativ 150m de plaja Belona.

Hotelul Ibiza este amlasat în centrul staţiunii şi oferă dotări şi servicii de calitate, fiind locația ideală pentru o vacanță plăcută. Cazarea se face în 30 camere duble matrimoniale și 6 camere twin, dotate cu TV cablu, minibar, aer condiţionat şi internet wireless, balcon, baie proprie cu cabină de duş sau cadă cu hidromasaj şi uscător de păr. Accesul se face pe bază de cartelă magnetică. Oaspeții își pot ince Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Aleea Cristal, nr.12 , Eforie Nord

  Hotelul este situat în centrul staţiunii, la numai 100 m distanţă de plajă.

Hotelul pune la dispoziție 60 camere duble şi 6 apartamente sunt spaţioase, modern mobilate și dotate cu TV cablu, frigider şi baie proprie cu duș. Hotelul dispune de restaurant propriu, cu o capacitate de 120 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate, iar la barul de zi se pot servi diverse băuturi și răcoritoare. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: seif la recepţie, parc pentru recreere, internet wireless Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Vasile Alexandri , Eforie Nord

  Hotelul este amplasat în centrul staţiunii, la 500 metri de plajă şi 1200 metri de lacul Techirghiol.

Hotelul Terra este situat în centrul staţiunii şi pune la dispoziţia clienţilor săi condiţii foarte bune de cazare, fiind construcţie relativ nouă. Cazarea se face în 28 camere duble cu balcon, 4 camere mici mansardate - fără balcon şi 3 apartamente cu balcon, compuse din living şi dormitor. Toate spaţiile de cazare au baie proprie cu cabină de duş, TV cablu, minibar şi aer condiţionat. Diminețile se pot începe cu un mi Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Dorobanților , Eforie Nord

  Hotelul este situat la 250 de metri de centrul staţiunii și la 50-100 de metri de plajă.

Hotelul Mondial dispune de 59 de spații de cazare, structurate în: 8 camere single, 21 camere duble și 30 camere triple. Camerele sunt amenajate cu bun gust, cu mobilier din lemn masiv și utilate cu: TV LCD, telefon, internet wireless, minibar, aer condiționat, birou de lucru, baie proprie, balcon cu sau fără vedere la mare, iar accesul se face pe bază de cartelă. Diminețile se pot începe cu un mic dejun consistent, servit în sala Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Armand Călinescu , Eforie Nord

  Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită, la 200 de metri de malul mării.

Hotelul Clas oferă 44 de spații de cazare dispuse în 34 de camere matrimoniale și 10 camere twin, mobilate modern și dotate cu: tv, telefon, internet wireless, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr, balcon. Micul dejun se poate servi în sala de mese, ce are o capacitate de 120 de locuri, iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. De asemenea, hotelul dispune și de 2 teras Detalii »

Hotelul Roxy-Mario are o capacitate de cazare de 32 de locuri dispuse în 15 camere double și un Duplex. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, aer condiționat, internet wireless, minibar, grup sanitar propriu cu duș. Mesele se pot servi în restaurantul propiu, cu o capacitate de 50 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate. De asemenea, mesele se pot servi și pe terasa în aer liber cu 70 de locuri. La Detalii »

Hotelul Delfinul dispune de 231 de spații de cazare, structurate în: 182 camere duble, 36 camere single și 13 apartamente. Camerele oferă vedere la mare, sunt amenajate modern și dispun de: tv, minibar, telefon, aer condiționat, baie proprie cu cadă sau cabină de duș, uscător de păr și halat de baie. Restaurantul își întâmpină oaspeții cu preparate delicioase din bucătăria românească și cea internațională, într-o atm Detalii »

Hotelul Meduza are o capacitate de cazare de 231 de camere dispuse în: 182 camere duble, 36 camere single și 13 apartamente. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, aer condiționat, minibar, telefon, baie proprie cu cadă sau cabină de duș, uscător de păr și halat de baie. Mesele se pot servi în restaurantul propiu, cu o capacitate de 400 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate, iar la bar se pot servi diverse sortim Detalii »

Hotelul Philoxenia dispune de 36 de locuri de cazare, structurate în: 8 camere duble, 4 camere triple și 2 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dotate cu: tv, telefon, frigider, aer condiționat, grup sanitar propriu cu cadă și uscător de păr. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Pentru organizarea de conferințe sau întâln Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Tudor Vladimirescu, nr. 44 , Eforie Nord

  Hotelul este situat pe faleză, la doar 10 metri de plajă.

Hotelul Acapulco are o capacitate de cazare de 26 de locuri dispuse în 11 camere și 2 apartamente, cu vedere la mare. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: tv, aer condiționat, internet, minibar, grup sanitar propriu cu uscător de păr. Pentru cină, receptii și mese festive, restaurantul dispune de 3 saloane, terasă și oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. La bar se pot serv Detalii »

Hotelul Vraja Mării are o capacitate de cazare de 30 de camere, cu vedere la mare și dotate cu: tv, telefon, frigider, grup sanitar propriu, balcon. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu terasă în aer liber, ce oferă o gamă variată de preparate, într-o atmosferă plăcută. La bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. Hotelul mai dispune  de seif la recepție și parcare. Detalii »

Hotel Solero are o capacitate de cazare de 18 camere duble, confortabile și dotate cu: tv, telefon, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș și uscător. Pentru servirea meselor este pus la dispoziția clienților un restaurant cu terasă, ce oferă diverse preparate din bucătăria românească și cea internațională. De asemenea, hotelul dispune de: seif la recepție, parcare și acces internet. Detalii »

 • Scor: 8.82

  Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 31 , Eforie Nord

  Hotelul este amplasat în nordul stațiunii, la 40 de metri de plajă.

Hotelul Minerva are o capacitate de cazare de 232 de locuri dispune în 116 camere single și duble, cu vedere la mare sau spre stațiune. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, telefon, frigider, baie proprie cu duș , balcon. Mesele se pot servi la restaurantele din apropiere în sistem bonuri valorice, iar micului dejun este disponibil sub formă de bufet suedez. Hotelul dispune de un bar de zi cu terasă de vară, ce oferă o gamă Detalii »

 • Scor: 8.38

  Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 31 , Eforie Nord

  Hotelul este situat în zona centrală, la 40 de metri de plajă.

Hotelul Pescăruș dispune de 24 de spații de cazare, structurate în 22 camere duble și  2 suite. Camerele sunt confortabile și dotate cu: tv, minibar, grup sanitar propriu cu duș. arestaurantul are o capacitate de 80 de locuri și o terasă cu 50 de locuri ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Pentru petrecerea timpului liber sunt puse la dispoziție următoarele facilități Detalii »