Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (10) hoteluri
  (10) hoteluri
  (0) hoteluri
  (0) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Seif la recepţie
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Living
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  Loc de joaca
  Tenis de masa
  TV
 • (1) hoteluri
  (7) hoteluri
  (7) hoteluri
  (2) hoteluri
  (15) hoteluri
  (7) hoteluri
  (2) hoteluri
  (19) hoteluri
  (12) hoteluri
  (13) hoteluri
  (1) hoteluri
  (7) hoteluri
  (1) hoteluri
  (20) hoteluri
  (8) hoteluri
  (1) hoteluri
  (17) hoteluri
  (8) hoteluri
  (5) hoteluri
  (20) hoteluri
  (1) hoteluri
  (10) hoteluri
  (2) hoteluri
  (1) hoteluri
  (20) hoteluri
Cum ajungeţi în Eforie Sud:

Hoteluri Eforie Sud

Eforie Sud

20 hoteluri

 • Scor: 8.97

  Str. Dr. I. Cantacuzino, nr. 3 , Eforie Sud

  Hotelul este situat la doar 50 m de plajă și la mică distanță față de băile de nămol.
  de la100lei

Hotelul Migador are o capacitate de cazare de 16 de camere duble, un apartament și o garsonieră. Camerele sunt spațioase și dispun de: mobilier nou, TV, internet wireless, minibar, aer condiţionat, telefon, baie proprie cu duș şi balcon. Apartamentul este spațios, are in dotare un pat matrimonial și o canapea, iar living-ul este separat de dormitor printr-un corp de mobilier. Restaurantul, situat la parterul hotelului, are o capacita Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Dr. I. Cantacuzino, nr. 76 , Eforie Sud

  Hotel este situat în centrul staţiunii, la circa 100 m de plajă.

Hotelul Suceava are o capacitate de cazare de dispuse în 43 de camere duble și 6 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: grup sanitar propriu și balcon, iar la cerere se oferă tv și frigider. Hotelul dispune de bar şi parcare proprie. În împrejurimi se afla numeroare restaurante și terase. Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Faleza, nr. 8 , Eforie Sud

  Hotelul este situat pe faleză, în partea nordică a staţiunii, la numai 40 m de plajă.

Amplasarea sa pe faleză, la numai câţiva metri de plajă, si vederea către mare a majorităţii camerelor fac din hotel Riviera alegerea ideală pentru cei care doresc o vacanţă cu buget redus. Hotelul dispune de 129 de camere duble şi 3 apartamente, ce dispun de baie proprie cu duş, iar o parte dintre camere au balcon.  Aparate TV şi frigidere pot fi închiriate de la recepţie. Mesele se pot servi la restaurantul Capitol, ce Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Dr. I. Cantacuzino, nr. 76 , Eforie Sud

  Hotel Magura este situat la circa 300 m de plajă și la 500 m de parcul central și teatru de vară.

Hotelul Magura are dotări superioare pentru categoria sa: camerele sunt mobilate modern, iar hotelul are piscină proprie în aer liber. Capacitatea de cazare este de 227 camere duble cu 2 paturi, grup sanitar propriu cu duş şi balcon. De la recepţie se poate închiria TV şi frigider. Hotelul dispune de restaurant ce oferă o gamă variată de preparate, bar de zi şi parcare proprie. Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Faleza, nr. 2 , Eforie Sud

  Hotelul este situat în partea de nord a staţiunii, pe faleză, la doar 100 m de mare.

Hotelul Gloria dispune de 123 de spații de cazare dispuse în 117 camere duble şi 6 camere triple, dotate cu grup sanitar propriu cu duş şi balcon. TV şi frigider se poate închiria de la recepţie. Turiştii cazaţi la hotel Gloria au la dispoziţie parcarea păzită. Detalii »

 • Scor: 8.68

  Str. Dezrobirii, nr. 4 , Eforie Sud

  Hotelul este amplasat în partea de nord a stațiunii, la 50 m de plajă.

Hotelul Excelsior oferă cazare la preţuri accesibile în camere recent renovate şi este amplasat pe faleza Mării Negre. Capacitatea de cazare este de 134 camere duble cu baie proprie cu duş, TV şi frigider. Camerele cu balcon au şezlonguri şi, parţial, aer condiţionat, iar camerele fără balcon au toate aer condiţionat. Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu terasă, ce oferă o gamă variată de preparate, iar la bar se Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Munteniei, nr. 14 , Eforie Sud

  Hotelul este situat în partea de sud a staţiunii, la aproximativ 250m de plajă.

Hotelul Claudia are o capacitate de cazare de 41 de camere dispuse în 37 camere duble şi 4 apartamente, toate utilate cu mobilier nou, TV cablu, minibar, baie proprie cu cabină de duş. Apartamentele au în plus aer condiţionat. Hotelul are restaurant propriu cu o capacitate de 72 locuri, ce își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de preparate din buctăria românească și cea internațională. Sunt oferite o serie de facilit Detalii »

 • Scor: 8.97

  Str. Faleza, nr. 6 , Eforie Sud

  Hotelul este situat pe faleză în partea nordică a staţiunii, la 40 m de plajă.

Hotelul Capitol are o capacitate de cazare de 132 camere duble, majoritatea cu vedere la mare. Camerele sunt confortabile și dotate cu: grup sanitar propriu cu duş, TV sau frigidere, la cerere. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 228 de locuri, ce oferă o gamă variată de preparate. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: trimiterea și primirea corespondenței, informații turistice, parcare proprie Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Falezei, nr. 10 , Eforie Sud

  Hotelul este situat în partea de nord, pe faleză, la 40 m de plajă.

Hotelul Ancora este un hotel cu dotări standard pentru categoria sa şi este amplasat în imediata apropiere a plajei. Cazarea se face în 55 camere duble şi 71 camere triple, cu grup sanitar propriu şi balcon. De la recepţie se pot închiria aparate TV şi frigidere, în limita disponibilului. Mesele se pot servi în restaurantul Mercur ce oferă o gamă diversificată de preparate. De asemenea, hotelul dispune şi de parcare. Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Falezei, nr. 16 , Eforie Sud

  Hotelul este situat pe faleză, în zona centrală a staţiunii, la circa 100 m de plaja privată.

Hotelul Splendid este construcţie nouă şi beneficiază de dotări moderne şi servicii de calitate, fiind ideal pentru o vacanță plăcută. Hotelul dispune de 28 spaţii de cazare, repartizate în: 25 camere duble și 3 apartamente. Toate spaţiile de cazare au baie proprie cu cadă, aer condiţionat, internet wireless, telefon, TV cablu şi minibar. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de preparate d Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Ion Vodă cel Cumplit, nr. 30 , Eforie Sud

  Hotelul este situat la circa 500 m de plaja amenajată a staţiunii.

Hotelul Fintia are o capacitate de cazarea de 20 de camere dispuse în 14 camere duble cu pat matrimonial și 6 camere cu 2 paturi, toate dispunând de mobilier nou, grup sanitar propriu, telefon, TV cablu, minibar, aer condiţionat, iar o parte au și balcon. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu terasă în aer liber, ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. La bar se pot gust Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Negru Vodă, nr. 48/79 , Eforie Sud

  Hotelul este situat în zona central sudică a staţiunii la circa 200 m de plajă, vis-a-vis de Primărie.

Hotelul Amurg reprezintă soluţia optimă de cazare pentru cei care doresc un sejur relaxant, nu foarte departe de plajă. Hotelul este amplasat într-o zonă liniştită a staţiuni şi oferă oaspeţilor săi servicii de o caliate superioară. Cazarea se face în  13 camere twin, 12 camere matrimoniale, 1 apartament cu 2 camere și 1 apartament cu 3 camare. Camerele sunt confortabile și dispun de: grup sanitar propriu, mobilier moder Detalii »

Hotelul Marea Neagră dispune de 11 camere și 3 apartamente, majoritatea având vedere la mare. Camerele sunt mobilate modern și dispun de toate dotările necesare unei vacanțe plăcute: tv, telefon, internet, frigider, baie proprie cu duș. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 75 de locuri, ce oferă preparate din bucătăria românească și cea internațională. Pentru organizarea de training-uri sau întâln Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Mihai Viteazu, nr. 2-4 , Eforie Sud

  Hotelul este amplasat în centrul stațiunii, la 5 minute de plajă și de centrul de tratament Techirghiol.

Hotelul Genius dispune de 39 de spații de cazare, structurate în 37 camere double și 2 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dotate cu: tv, telefon cu acces internațional, aer condiționat, minibar, baie proprie cu duș. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce servește preparate românești și internaționale, într-o atmosferă plăcută. Pentru seminarii sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Dr. Cantacuzino, nr. 64 , Eforie Sud

  Hotelul este amplasat în parcul central, la 200 m de plajă.

Hotelul Flacăra dispune de 14 camere duble cu pat matrimonial sau cu două paturi și un apartament. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, telefon, aer condiționat, grup sanitar propriu, balcon sau terasă. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă diversificată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Curtea hotelului este amenajatu cu o grădină și terasă, ce dispune de grătar. Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Dezrobirii, nr. 24 , Eforie Sud

  Hotelul este situat la 50 m de plajă și la 700 m de băile de nămol.

Hotelul Edmond are o capacitate de cazare de 58 de camere duble, dotate cu: tv, telefon, frigider, aer condiționat, grup sanitar propriu cu duș, balcon. Pentru servirea meselor hotelul dispune de un restaurant, la parterul clădirii, ce oferă preparate din bucătăria românească și internațională, într-o atmosferă plăcută. Organizarea conferințelor sau întâlnirile de afaceri se face în sala de conferințe, ce este amenajată c Detalii »

Hotelul Privighetoarea are o capacitate de cazare de 28 de locuri dispuse în apartamente, ce disupun de: dormitor, living cu canapea extensibilă, grup sanitar propriu cu uscător de păr, frigider, telefon, seif, masă de călcat haine. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de preparate, iar la bar se servesc diverse sortimente de cafea și băuturi. De asemenea, hotelul dispune de seif la recepție și par Detalii »

Hotelul Crișana are o capacitate de cazare de 450 de locuri dispuse în 149 de camere duble. Camerele sunt confortabile și dispun de: tv, frigider, grup sanitar propriu, iar o parte din camere oferă balcon cu vedere la mare. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, sub formă de bonuri valorice, iar la bar se pot servi diverse sortimente de cafea și băuturi. Hotelul mai dispune de cameră de bagaje, parcare proprie și internet wire Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Mihai Viteazul, nr. 112 , Eforie Sud

  Hotelul este situat la 500 m de plajă și la 100 m de lacului Techirghiol.

Hotelul Jiul dispune de 38 de spații de cazare, structurate în 36 de camere și 2 apartamente cu câte 3 dormitoare. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: tv, frigider, aer condiționat, internet wireless, grup sanitar propriu. Ca și facilități, sunt oferite: recepție non stop, terasă cu grătar, parcare, informații turistice. În apropierea hotelului se găsesc diverse restaurante şi supermarketuri. Detalii »

Hotelul Amaradia dispune de 38 de spații de cazare, structurate în: 21 de camere duble, 13 camere matrimoniale și 4 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: Tv, frigider, grup sanitar propriu, balcon. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: seif, fax, terasă, gradină, parcare proprie. Detalii »