Caută hoteluri din România

 • Rezervi acum şi plăteşti la recepţie

  Plăteşti la recepţie având garanţia că rezervarea deja a fost facută

 • Cel mai bun preţ garantat

  Negociem cele mai bune tarife, garantat mai mici decât la recepţie

 • GoHotels nu percepe comision

  Preţurile finale sunt cele afişate pe site.

 • Peste 1200 cele mai bune hoteluri din România

  Avem în portofoliu cele mai competitive hoteluri

 • Confirmare pe loc

  Primeşti imediat confirmarea rezervării, la cel mai bun preţ

Filtrare după
 • Stele:
 • (0) hoteluri
  (1) hoteluri
  (8) hoteluri
  (2) hoteluri
  (1) hoteluri
 • Facilităţi:
 • Spălătorie
  Solarium
  Seif la recepţie
  Schimb valutar
  Saună
  Sală de conferinţe
  Room service
  Restaurant
  Plată cu cardul
  Piscină
  Parcare
  Masaj
  Living
  Jacuzzi
  Bar
  Acceptă animalele
  Internet wireless
  Uscător păr
  TV în cameră
  Telefon în cameră
  Seif în cameră
  Minibar
  Internet în cameră
  Încălzire centrală
  Baie în cameră
  Baie cu cadă
  Aer condiţionat în cameră
  TV
 • (11) hoteluri
  (1) hoteluri
  (11) hoteluri
  (9) hoteluri
  (5) hoteluri
  (8) hoteluri
  (11) hoteluri
  (10) hoteluri
  (11) hoteluri
  (1) hoteluri
  (12) hoteluri
  (5) hoteluri
  (7) hoteluri
  (2) hoteluri
  (12) hoteluri
  (1) hoteluri
  (7) hoteluri
  (7) hoteluri
  (12) hoteluri
  (12) hoteluri
  (3) hoteluri
  (10) hoteluri
  (10) hoteluri
  (12) hoteluri
  (12) hoteluri
  (8) hoteluri
  (11) hoteluri
  (12) hoteluri
Cum ajungeţi în Galati:

Hoteluri Galati

Galati

12 hoteluri

 • Scor: 8.24

  Bld. George Coșbuc, nr. 19 , Galati

  Hotelul este amplasat în zona centrală, fiind aproape de principalele puncte de interes ale orașului.
  de la111lei

Motel Anghel dispune de 9 camere cu pat dublu, ce sunt mobilate modern și dotate cu: tv, internet wireless, baie proprie, grup sanitar propriu. Este pus la dispoziția oaspeților un bar de zi ce oferă o gamă variată de băuturi. De asemenea, hotelul dispune și de parcare proprie supravegheată. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: room service, cameră pentru bagaje, spălătorie, căcătorie, seif la recepție, apel de tre Detalii »

 • Scor: 9.12

  Str. Oțelarilor, nr. 25 , Galati

  Hotelul este situat la intrare în oraș, aproape de Faleza Dunării.

Hotelul Magnus dispune de 49 de camere, structurate în: 23 camere duble, 24 matrimoniale și 2 apartamente. Camerele au un desigm modern și sunt dotate cu: tv, telefon, aer condiționat, internet wireless, minibar, grup sanitar propriu. Mesele se pot servi în restaurantul cu specific românesc, ce oferă preparate delicioase și vinuri traditionale, într-o atmosferă plăcută. Pentru conferințe, seminarii sau întâlniri de afaceri sunt Detalii »

 • Scor: 9.41

  Bld. Marii Uniri, nr. 107 , Galati

  Hotelul este situat în zona centrală, pe malul Dunării.

 Hotelul Vega dispune de 69 de camere structurate în: 10 camere cu 2 paturi, 51 camere pat matrimonial și 8 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și utilate cu: tv, telefon, minibar, internet, baie proprie cu cada și uscător de păr, acces pe bază de cartelă. Restaurantul își întâmpină oaspeții cu o gamă diversificată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Cele 3 săli de conferințe, cu o Detalii »

 • Scor: 8.24

  Str. Domnească, nr. 13 , Galati

  Hotelul este situat în centrul orașului, la doar 300 de metri de faleză.

Hotelul Danube Stars dispune de 84 de spații de cazare, structurate în: 21 de camere single, 45 de camere duble, 3 camere triple, 9 camere cu pat matrimonial, 3 garsoniere şi 3 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dotate cu: tv, telefon, aer condiționat, minibar la cerere, grup sanitar propriu. Mesele se pot servi pe terasă sau în restaurant, ce are o capacitate de 50 de locuri și servește o gamă variată de preparate. pent Detalii »

 • Scor: 8.68

  Aleea Meteo, nr. 4 , Galati

  Hotelul este situat într-o zonă rezidențială, la 3 km de centrul orașului.

Hotelul Viva Club are o capacitate de cazare de 60 de locuri dispuse în: 16 camere duble, 10 camere duble twin și 4 apartamente. Camerele sunt confortabile și dispun de: TV LCD, telefon, internet, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cadă și uscător de păr. Cele două săli de restaurant, cu o capacitate de 70 și 300 de locuri, sunt amenajate atât pentru găzduirea diverselor evenimente cât și pentru servirea mesei, oferind o Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Domnească, nr. 13 , Galati

  Hotelul este amplasat în centrul orașului, oferind acces rapid spre toate punctele de interes.

Hotelul Galați oferă 66 de spații de cazare dispuse în: 41 de camere duble, 19 camere cu pat matrimonial și 6 apartamente. camerele sunt spațioase, amenajate elegant și dotate cu: tv, internet wireless, aer condiționat, minibar, telefon, balcon, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr, accesul făcându-se pe bază de cartelă. Mesele se pot servi în restaurantul propriu, într-un cadru elegant, ce oferă preparate delic Detalii »

 • Scor: 9.26

  Str. Nicolae Bălcescu, nr. 112 , Galati

  Hotelul este amplasat la doar 1 km de centrul istoric al orașului.

Hotelul Kreta dispune de 12 camere single și duble si 3 apartamente. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, internet WI-FI, telefon, aer condiționat, minibar, baie proprie cu uscător de păr. Mesele se pot servi în restauantul propriu, cu o capacitate de 140 de locuri, ce oferă preparate gustoase din bucătăria românească și cea internațională. Pentru conferințe. seminarii sau întâlniri de afaceri este pusă la d Detalii »

 • Scor: 8.82

  Str. Gheorghe Asachi, nr. 1 , Galati

  Hotelul este amplasat în centrul comercial al orașului, la doar 2 km de Grădina Botanică.

Hotelul Galmondo dispune de 36 de camere single și duble și 6 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și utilate cu: tv, telefon, internet, minibar, seif, baie proprie cu uscător, halat și papuci de baie. Hotelul dispune de două săli de restaurant, unul cu specific tradițional, iar celălalt cu specific internațional. Pentru seminarii, întâlniri de afaceri sau diverse evenimente sunt puse la dispoziție două sali de conferințe Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. Marii Uniri, nr. 15 , Galati

  Hotelul este situat în centrul orașului, pe faleza superioară a Dunării.

Hotelul Royale are o capacitate de cazare de 12 camere dispuse în: 6 camere duble, 3 camere suite și 3 apartamente. Camerele sunt spațioase, amenajate cu bun gust și dotate cu: TV LCD, telefon, aer condiționat, miniar, seif, birou de lucru, baie proprie cu cabină de duș, uscător de păr, halat și papuci de baie. Barul hotelului stă la dispoziția clienților cu o gamă variată de băuturi și cocktailuri. Hotelul oferă și o serie Detalii »

 • Scor: 9.41

  Str. Aurorei, nr. 1 , Galati

  Hotelul este situat ]n centrul orașului, la doar 250 de metri de faleza Dunării.

Hotelul Alex are o capacitate de 12 camere dispuse în: 10 camere double, 1 apartament și o cameră single. Camerele sunt atent mbilate și dotate cu: TV, telefon cu acces internaționat, internet, minibar, aer conditionat, grup sanitar propriu. Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă o gamă variată de preparate din bucataria internațională, dar și traditional românească. De asemenea, este pus la dispoziție și un bar Detalii »

 • Scor: 9.12

  Bld. George Coșbuc, nr. 2 , Galati

  Hotelul este situat în centrul orașului, aproape de principalele puncte de interes.

Hotelul Turist are o capacitate de cazare de 170 de locuri dispuse în 74 de camere de 2 și 3 stele. Camerele sunt atent mobilate și utilate cu: tv, telefon, minibar, baie proprie cu cabină de duș sau cadă. Restaurantul își întâmpină oaspeții cu preparate atât din bucătăria tradițională românească, cât și din cea internațională. timpul liber se poate petrece la bar se oferă o gamă variată de băuturi sau la casino. Pe Detalii »

 • Scor: 7.94

  Str. Roșiori, nr. 1 , Galati

  Hotelul este situat la 15 minute de Grădina Botanică și la 2,7 km de gară.

Faleza Hotel by Vega, complet renovat și redecorat în 2012, este un spațiu care dă valoare timpului petrecut,  o locație ideală pentru petrecerea timpului liber, cât și pentru călătoriile de afaceri. Hotelul oferă 73 de spații de cazare dispuse în: 17 camere double matrimoniale, 47 camere double twin, 1 cameră pentru persoane cu dizabilități, 6 apartamente standard și 2 apartamente executive. Camerele sunt mobilate moder Detalii »